• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Selam kizlar bir iki gundur yoktum burda bazi rahatsizliklar gecirdim hastaneyle ugrasip duruyorum . Tansiyonum 16 lara kadar cikti asiri bir carpinti basladi allahtan buyuk bir sorun cikmadi. Normaldedr kalp hastasiyim zaten vucumuz normalden fazla fkan uretmeye baslayip kalp fazladan calisinca boyle seyler olabiliyormus. Eger sizlerdede olursa paniklemeyin 😊 hastaneye gitmisken birdr bebisimi goreyim dedim inanilmaz hareketli asla yerinde durmuyor doktor cok guldu hatta bu neler yapiyor boyle diye 😂 cinsiyet icinde 12. Hafta soyleriz dedi, inanilmaz kiz istiyorum ama erkek hissediyorum bakalim neler olacak
Benimki söylemiyor ya. 12+1de gittim söylemedi :(

Kızlar bende cinsiyet tahmini alabilir miyim doktor 17.haftada çağırdı
CEA8D285-8B94-4AA2-A0A4-BC3566198910.webp

Gebelik haberini ogrendigimden beri felaket iltihapli ve ici dolu dolu agrili sivilceler cikartiyorum. Hatta buyukler senin kizin olacak seni cirkinlestiriyor falan dedi ama pek inanmadim 🙈
Canım o teoriyi ben çürütebilirim cildim aksine güzel sivilcem hiç yok kızım oluyor

Merhaba bu paketi nasil aldiniz biz de cok arastirdik. Mecicale gidiyorum. Bizi bi sirkete yönlendirdi onlarda bizde yok dedi
Hangi medicale gidiyorsunuz ben paketi kalp atısından sonra almıstım 1.5 ay önce falan almıstım göztepe medicalde direk yönlendirdiler paketi aldık kalktımı hemen hemen her medicaldede vardı sanırım

Selam kizlar bir iki gundur yoktum burda bazi rahatsizliklar gecirdim hastaneyle ugrasip duruyorum . Tansiyonum 16 lara kadar cikti asiri bir carpinti basladi allahtan buyuk bir sorun cikmadi. Normaldedr kalp hastasiyim zaten vucumuz normalden fazla fkan uretmeye baslayip kalp fazladan calisinca boyle seyler olabiliyormus. Eger sizlerdede olursa paniklemeyin 😊 hastaneye gitmisken birdr bebisimi goreyim dedim inanilmaz hareketli asla yerinde durmuyor doktor cok guldu hatta bu neler yapiyor boyle diye 😂 cinsiyet icinde 12. Hafta soyleriz dedi, inanilmaz kiz istiyorum ama erkek hissediyorum bakalim neler olacak
Masallah canim 🌸 peki sen hareketlerini hissediyor musun ben hala bisey hissedemiyorum

Kızlar bir sorum olacak size:KK54:

İkili test sonucu için doktorla yüz yüze mi görüşmeli yoksa telefonda mı bilgi alsam önce?

muayene hakkımı sadece olumlu ya da olumsuz diyecek diye yakmak istemiyorum da. Kararsız kaldım. :KK64:Çünkü 1 haftadan kısa sürede bile çıkabilir sonuç. Tekrar muayenelik bir şey yok
Telefon mantıklı ✋🏻

Back
X