• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Kızlar midem çok rahatsız ediyor beni geceleri ekşime ve gaz çok fazla rennie aldım kullanan var mı hamilelikte bir şey kullanmak istemiyorum ama çok zorluyor artık🥺
canım onun tek bi tane gerçek çaresi var o da yemekten yarım saat önce sıvı alımını tamamen kesiyosun , yemek yedikten sonra 1,5 saat geçene kadar da asla sıvı almıyosun
böylece miden yediklerini sakince sorunsuz sindiriyo.
öbür türlü sindirim için kullanacagı mide sıvısını su içerek seyreltmiş oluyosun, bu da hazımsızlığa ekşimeye neden oluyo.

3 -4 günde dünya varmış diyceksin bu kurala uyarsan

Merhabalar kızlar ☺️ Geç de olsa ben de aranıza katılmak isterim bu 2. gebeliğim 5 yaşında bir kızım var ona bir kardeş olsun istemiştik ki ultrasonda hayatımın şokunu ve sevincini yaşadım meğer ikizmiş 🥰 cumartesi doktor kontrolüm var sabah tek mi çift mi amniyon kesesi diye ona bakılacak insallah çift kesededirler de rahatça ilerler süreç 🤰🏼
İlk gebeliğimde doktor 5. Haftada kan değerim aşırı yükselince senin ikiz hatta üçüz olabilir gel acilen bakalım demişti telefonda kısmet bu seferkineymiş. O zaman mide bulantılarım cok daha yogundu, 5 kilo vermiştim ilk 3 ay.calısıyordum ama ruh gibi gidip geliyordum şimdi ikiz olmasında rağmen daha iyiyim cok sükür.

Hayirli cumalar kizlarr 🌸 henuz kimse segirme kipirti falan hissetmiyor degil mi ? Kayinvalidem falan soruyo segiriyo mu pit pit falan diye bende oblar oyle sorunca sanki olmasi gerekiyomus gibi hissediyorum 😂 siz de durumlar nasil ben henuz hic hissetmedim 🙊
Bazen sanki oluyor gibi ama emin olamıyorum belki bna öyle geliyor diye düşünüyorum 😊🤪🤪

Kızlar 11 hafta lik ikiz gebeliğim var. Doktor haftaya ikili test yapalım dedi. Test ücreti 1000 TL imiş. Bu test zorunlu mu yapsam olur mu

Merhabalar kızlar ☺️ Geç de olsa ben de aranıza katılmak isterim bu 2. gebeliğim 5 yaşında bir kızım var ona bir kardeş olsun istemiştik ki ultrasonda hayatımın şokunu ve sevincini yaşadım meğer ikizmiş 🥰 cumartesi doktor kontrolüm var sabah tek mi çift mi amniyon kesesi diye ona bakılacak insallah çift kesededirler de rahatça ilerler süreç 🤰🏼
İlk gebeliğimde doktor 5. Haftada kan değerim aşırı yükselince senin ikiz hatta üçüz olabilir gel acilen bakalım demişti telefonda kısmet bu seferkineymiş. O zaman mide bulantılarım cok daha yogundu, 5 kilo vermiştim ilk 3 ay.calısıyordum ama ruh gibi gidip geliyordum şimdi ikiz olmasında rağmen daha iyiyim cok sükür.
Hayırlı olsun canım ne güzel bir haber ikisi de sağlıkla büyür inşallah

Back
X