• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
İyi aksamlar kizlar,Mart sonu kismetse dogum gorunuyor ama burayi da sessizden takip ediyorum.Fetal dna testi vermistik sonuclar cikti doktora ulasamadik anlayan birileri var mi acaba ozelden atayim.

İyi aksamlar kizlar,Mart sonu kismetse dogum gorunuyor ama burayi da sessizden takip ediyorum.Fetal dna testi vermistik sonuclar cikti doktora ulasamadik anlayan birileri var mi acaba ozelden atayim.
Sonucun yorumlanması altında yazıyordu bende. Yani şöyle: sonuç kısmında “değişim saptanmamıştır “ diyor. Altta da değişim saptanmamıştır ne demek onu yazmış. Diğer seçenekler “değişim saptanmıştır”, “şüpheli bir değişim saptanmıştır” veya “yetersiz veri” şeklinde.

Sizinkinde böyle bir açıklama yok mu acaba?

Sonucun yorumlanması altında yazıyordu bende. Yani şöyle: sonuç kısmında “değişim saptanmamıştır “ diyor. Altta da değişim saptanmamıştır ne demek onu yazmış. Diğer seçenekler “değişim saptanmıştır”, “şüpheli bir değişim saptanmıştır” veya “yetersiz veri” şeklinde.

Sizinkinde böyle bir açıklama yok mu acaba?
Hayir saptanmamistir diyor ben de de fakat mesela 45 xx hassasiyet %90 bir tane de daha hassasiyet %91.7 xxy gibi bir seydi digerlerinde hassasiyet yuzde doksan dokuz.
Boyle olunca yuzde doksan da sıkinti mi bar diye dusundum.Netten bakinca herkeste cogunlukla yuzde doksan dokuz yaziyor

Hayir saptanmamistir diyor ben de de fakat mesela 45 xx hassasiyet %90 bir tane de daha hassasiyet %91.7 xxy gibi bir seydi digerlerinde hassasiyet yuzde doksan dokuz.
Boyle olunca yuzde doksan da sıkinti mi bar diye dusundum.Netten bakinca herkeste cogunlukla yuzde doksan dokuz yaziyor
Çok anlamadım, bu konuda uzman da değilim açıkçası ama fikir olması açısından isminizi kapatıp paylaşırsanız belki arkadaşlar yorum yapabilir. Ben sadece sonuca bakmıştım; doktorum da sonuçlar iyi deyince irdelemedim açıkçası. Sonucun ilk sayfası aşağıdaki şekilde çünkü

Eklentiler

• 8E3EE6C7-95EF-413A-B42A-B61B09DA4957.webp
    8E3EE6C7-95EF-413A-B42A-B61B09DA4957.webp
    40,1 KB · Görüntüleme: 97
Çok anlamadım, bu konuda uzman da değilim açıkçası ama fikir olması açısından isminizi kapatıp paylaşırsanız belki arkadaşlar yorum yapabilir. Ben sadece sonuca bakmıştım; doktorum da sonuçlar iyi deyince irdelemedim açıkçası. Sonucun ilk sayfası aşağıdaki şekilde çünkü
Tesekkur ederim yorumlar icin,doktorum temiz yazmis,Allah evlatlarimizi saglicakla kucagimiza aldirsin.

Selam kizlar bir iki gundur yoktum burda bazi rahatsizliklar gecirdim hastaneyle ugrasip duruyorum . Tansiyonum 16 lara kadar cikti asiri bir carpinti basladi allahtan buyuk bir sorun cikmadi. Normaldedr kalp hastasiyim zaten vucumuz normalden fazla fkan uretmeye baslayip kalp fazladan calisinca boyle seyler olabiliyormus. Eger sizlerdede olursa paniklemeyin 😊 hastaneye gitmisken birdr bebisimi goreyim dedim inanilmaz hareketli asla yerinde durmuyor doktor cok guldu hatta bu neler yapiyor boyle diye 😂 cinsiyet icinde 12. Hafta soyleriz dedi, inanilmaz kiz istiyorum ama erkek hissediyorum bakalim neler olacak
Ay çok geçmiş olsun canım Bi daha yaşamazsın inşallah oyy maşallah çok hareketli bir bebis geliyor desene :)

Merhabalar kızlar ☺️ Geç de olsa ben de aranıza katılmak isterim bu 2. gebeliğim 5 yaşında bir kızım var ona bir kardeş olsun istemiştik ki ultrasonda hayatımın şokunu ve sevincini yaşadım meğer ikizmiş 🥰 cumartesi doktor kontrolüm var sabah tek mi çift mi amniyon kesesi diye ona bakılacak insallah çift kesededirler de rahatça ilerler süreç 🤰🏼
İlk gebeliğimde doktor 5. Haftada kan değerim aşırı yükselince senin ikiz hatta üçüz olabilir gel acilen bakalım demişti telefonda kısmet bu seferkineymiş. O zaman mide bulantılarım cok daha yogundu, 5 kilo vermiştim ilk 3 ay.calısıyordum ama ruh gibi gidip geliyordum şimdi ikiz olmasında rağmen daha iyiyim cok sükür.
Aramıza hosgeldin canim ayy maşallah ne güzel ikizler başta zorlasada sonrası çok kolaylık oluyor birbirlerinin en iyi arkadaşı oluyorlar :KK68: 2. 3. Gebelikler daha rahat oldu bende de vücut alışkın olduğundan sanırım daha az reaksiyon veriyor:anneadayı:

eğer sonuç kötü çıkarsa adırmıycaksan yaptırmana gerek yok. yaptırcam dersen de daha uyguna yapan hastanelerde vardır mutlaka.başka hastanelerden fiyat al bi de. ben de sordum hastaneler 1.300 diyen de oldu ,650 de ,350 de. hangisi uygunsa ona yaptır. yada devlet hastanesinden randevu al.biraz git gel olayı oluyo orda ama karar senin
Ben aslında yaptırmak istmiyordum.cunku Allah'ın verdiği can sonuçta. Eşim kızdı bana niye sormuyorsun diye. Yaptıralım ne olacağını biliriz en azından diyor. Devlette yaptırmaya karar verdim canim. Çok teşekkür ederim.

Back
X