- Konu Sahibi Papatya0593
- #13.421
Hayır yaa göstermedi açmıyor dedi bacaklarini bayağı uğraştı salladi falan ama yok goremiyorum dediHAYIR MALESEF ÖĞRENEMIYORUM BİR TÜRLÜ :) SİZ ÖĞRENDINIZMI
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır yaa göstermedi açmıyor dedi bacaklarini bayağı uğraştı salladi falan ama yok goremiyorum dediHAYIR MALESEF ÖĞRENEMIYORUM BİR TÜRLÜ :) SİZ ÖĞRENDINIZMI
Gitmeden tatlı bişeyler yiyiprum ben ve genelde kıpırdak oluyor sende deneyebilirsin. Neyde az kaldı artık bir sonraki kontrolde hepimiz öğrencezHayır yaa göstermedi açmıyor dedi bacaklarini bayağı uğraştı salladi falan ama yok goremiyorum dedi
Ah ah keşke gösterseler de analarını kurtarsalar şu meraktan :) Bi dahaki kontrol ne zamanHayır yaa göstermedi açmıyor dedi bacaklarini bayağı uğraştı salladi falan ama yok goremiyorum dedi
AMİN iniallah öyle olur çünkü doktorum çok rahattı bu çok nadir görülür bak kalp şeklinde flan dedi gülümsedi fotoğrafını çıkarttı bunu sakla dedi. tüm rahim kapalı hiç açık alan yok kanama alanı yok falan dedi ondan rahattı belkide ben hiç lekelenme bile yaşamadım çok şükür bugüne kadar. yarın net konuşayım da doktorumla rahatlayacağım inşallah. çok sağolun sizdeAllahin izniyle birşey olmaz inslhh doktorunuz biliyordur en iyisi öyle çok olupta sağlıkla bebeklerini kucaklarina alanlar var emin olun
Normalde 1 ay sonra gel dedi ben bekleyemem 1 ay hergun rüyamda balon patlatiyorum dedi güldü doktorum 10 gün sonra gidecegim inslhAh ah keşke gösterseler de analarını kurtarsalar şu meraktan :) Bi dahaki kontrol ne zaman
Aynen inslh bakalim tam karnimin ortasından bakiordu yani ne sağda ne solda tam ortadaGitmeden tatlı bişeyler yiyiprum ben ve genelde kıpırdak oluyor sende deneyebilirsin. Neyde az kaldı artık bir sonraki kontrolde hepimiz öğrencez![]()
Geçmiş olsun tekrar canimEvet canım ona baktılar böyle dediler iki hafta sonra tekrar gideceğim bakalım inşaAllah güzel sonuclar alırım tedirgin oldum
Valla biz dört aydır kanka gibi takılıyoruz bana gelenler geldiyaa başta ben isterdim olurdu 3 haftadır flan hiç içimden gelmiyor bana bişey oldu aklıma bile gelmiyor korkudan flan değil ama eşimde ben huzursuz olmayayım diye üstüme gelmiyor bu ara kanka gibi takılıyoruz umarım hemen geçer bu durumya şu beyaz akıntı olayı var ya ben onu sevmiyorum o yüzden istemiyorum açıkçası dr 16. haftada bitecek dayan dedi bekliyorum bende
Çok güzelllerrrr canımmm iyi günlerde sağlıkla kullanın inşallahAllahım dünkü yazımla resmen alışveriş çılgınlığı başlattım, birinin fitili ateşlemesini bekliyormuşsunuz kızlaro zaman hemen şunları şuraya bırakayım. Maddi gücü olanlar mutlaka GAP’e baksınlar inanılmaz iyi penyeleri. Çıtçıtlı olanlar civilden onlara da bayıldım fiyatları 24-27 lira arasında değişiyor. Bunlardan epey kullanırız muhtemelen. Beşik/bebek arabası oyuncakları da civil’de diğer yerlere göre daha uygundu fiyatları ikinci oyuncak müzikli. Çanta da çok kaliteli bebek bezi, biberon için özel gözleri var, iç hacmi gayet yeterli.
Birazcık da sinir bozucu beklemesi ama olsun. Hepsini bi arada görsem daha iyiydi tabi neyse artık her güne bi kargo da hoş olurparça parça gelince sana da heyecan olur hepsi tamamlanınca bizimlede paylaşırsın
![]()
Amin. Evet çok güzel çok tatlıGüzel günlerde giyinsin tatlı bıdık hepsi gelince paylas bizimlede canım bakması bile cok zevkli![]()
İnşaAllah canım çok teşekkür ederim gerçekten herkesin yaptırması gereken bir test ihmal etmemek lazımGeçmiş olsun tekrar canimtedavisi var şükür sıkıntı olmaz Allahin izniyle
çook doğruValla biz dört aydır kanka gibi takılıyoruz bana gelenler geldibizde tam tersi ben eşim huzursuz olmasın diye üzerine gitmiyorum hahaha. Beyaz akıntı zaman zaman bende de oluyor çok normal. Kendinizi o yüzden rahatsız hissetmeyin biz onların kokulu çoraplarını çekiyoruz zaman zaman akıntı neymiş
![]()
Ayy inşallah canım hepimiz sağlıkla alalım miniklerimizi kucağımızaaa.Çok geçmiş olsun canım Rabbim yaşatmasın Bi daha her hamilelik farklı bunu sağlıkla kucağına alacaksin insallah![]()
çok güzellermiş.güle güle kullanın inşallahKizlaar kendi doktoruma gittim bugun kesin kiz dedi bi kiz da bendeninsallah hayirlisiyla sag salim kucagimiza aliriz. Bende butun teoriler nanay
cinsiyeti ogrenmenin serefine a101 e gelen bunlari almis bulundum
![]()
Hayırlı olsun güle güle kullansın inslh teoriler derkençok güzellermiş.güle güle kullanın inşallah![]()