2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Allahım dünkü yazımla resmen alışveriş çılgınlığı başlattım, birinin fitili ateşlemesini bekliyormuşsunuz kızlar 😂 o zaman hemen şunları şuraya bırakayım. Maddi gücü olanlar mutlaka GAP’e baksınlar inanılmaz iyi penyeleri. Çıtçıtlı olanlar civilden onlara da bayıldım fiyatları 24-27 lira arasında değişiyor. Bunlardan epey kullanırız muhtemelen. Beşik/bebek arabası oyuncakları da civil’de diğer yerlere göre daha uygundu fiyatları ikinci oyuncak müzikli. Çanta da çok kaliteli bebek bezi, biberon için özel gözleri var, iç hacmi gayet yeterli.
Ayy çok güzeller ya sağlıkla kullanın ins canim :KK68:

Kızlar burnum hep tıkalı, özellikle sabah kalktığımda kupkuru... Bugün kanadı da biraz, baktım hamilelikte oluyormuş. Aranızda bu durumu yaşayan, çözüm bulan var mı acaba?

kızlarr birde benim ergenliğimde bile 1 tane sivilcem çıkmadı 1 haftadır alnım dudaklarımın kenarı ve çenem sivilce oldu 😥 aşırı da iştahım açıldı yemekten kalkıp 2 saat geçmeden acıkıyorum 3 kg aldım toplamda ve yemeyince de kötü oluyorum heleki sabah bi uyanıyorum sanki 1 gün boyyunca hiç yemek yememiş gibiyim 😂😂 yarım ekmek arası yumurta falan yiyorum napıcam böylee normalde ekmek yemeyen ben ekmeksiz doymaz oldum.
Ahh ahh sorma canım sen yine iyisin ben 5 kilo aldım doğuma nasıl gidicem bu hızla gidersem diye düşünüyorum asla doymuyorum büyük oğlum her gördüğünde diyoki anne yinemi yemek yiyosun :D

kızlarr birde benim ergenliğimde bile 1 tane sivilcem çıkmadı 1 haftadır alnım dudaklarımın kenarı ve çenem sivilce oldu 😥 aşırı da iştahım açıldı yemekten kalkıp 2 saat geçmeden acıkıyorum 3 kg aldım toplamda ve yemeyince de kötü oluyorum heleki sabah bi uyanıyorum sanki 1 gün boyyunca hiç yemek yememiş gibiyim 😂😂 yarım ekmek arası yumurta falan yiyorum napıcam böylee normalde ekmek yemeyen ben ekmeksiz doymaz oldum.
of ben de ayni durumdayim ama sivilceler bu hafta azalmaya basladi :( 1 kilo aldim sadece ama bu hafta istahim feci acildi.. dun canim et cekti ayiptir soylemesi et sote yapmistim bi kere yedim gecti,bugun etli sarma istedim yaptim daha tadina bakmadan kuymak ve sogan tavasi cekti cayla 😄 bide gittim onlari yaptim.. tatli yememeye calisiyorum en azindan ordan kurtaralim

Kızlar burnum hep tıkalı, özellikle sabah kalktığımda kupkuru... Bugün kanadı da biraz, baktım hamilelikte oluyormuş. Aranızda bu durumu yaşayan, çözüm bulan var mı acaba?
Benim de 3 gündür aynı ama normalmiş evet ben de bir çözüm bulamadım

of ben de ayni durumdayim ama sivilceler bu hafta azalmaya basladi :KK43: 1 kilo aldim sadece ama bu hafta istahim feci acildi.. dun canim et cekti ayiptir soylemesi et sote yapmistim bi kere yedim gecti,bugun etli sarma istedim yaptim daha tadina bakmadan kuymak ve sogan tavasi cekti cayla 😄 bide gittim onlari yaptim.. tatli yememeye calisiyorum en azindan ordan kurtaralim
😂😂😂😂 ay çok güldüm buna ben daha o çeşitliliğe gelemedim ya ama işte hep acıkıyorum meyve götürdüm yanımda meyve yiyorum 🥰

Benimde öyleydi şu aralar biraz daha açık ama tam değil. Kan basıncının artmasıyla ilgili dedi doktorum çok normal en yaygın gördüğümüz belirti bu dedi yapabilecekte bişey yok malesef

Herkese iyi akşamlar.. İnşallah Nisan sonu bende sizler gibi anne olacağım.. Belki burda bir çözüm bulabilirim ümidiyle yazıyorum.. Gebeliği öğrendiğimden beri ciddi bir geniz akintim var ve inanılmaz mide bulantısı yapiyor. Aranızda böyle sorun yaşayan var mı. Kbb ' ye gittim burun ve boğaz için sprey verdi ama işe yaramadı ve bu durum bende inanilmaz mide bulantısı yapiyor :( uzun süre dışarıda kalamıyorum genzim doluyor ve o akıntıyi çıkarmakta da çok zorlaniyorum.. Bu durumu yaşayıp çözüm bulan arkadaşlar var mı?

Kızlar size birşey danışmak istiyorum 2 yaşında bi oğlum var ve doğuma kadar odasını ayırmayı düşünüyorum ama şuan yattığı yatak eski zaten bi yakınımız vermişti iyice de yıprandı doğuma kadar da 3 yaşına gelecek nasıl bi yatak önerirsiniz

Kızlar size birşey danışmak istiyorum 2 yaşında bi oğlum var ve doğuma kadar odasını ayırmayı düşünüyorum ama şuan yattığı yatak eski zaten bi yakınımız vermişti iyice de yıprandı doğuma kadar da 3 yaşına gelecek nasıl bi yatak önerirsiniz
Bence montessori yatak canim ben direkt oyle yapicam bebegimin odasini da.Kendileri girip cikabildikleri icin yataga daha ozgur hissediyorlar,bir de kim ne derse desin bebekler ve cocuklar yere yakin uyumayi daha cok seviyolar kimin cocugunu gorsem boyle :)

of ben de ayni durumdayim ama sivilceler bu hafta azalmaya basladi :KK43: 1 kilo aldim sadece ama bu hafta istahim feci acildi.. dun canim et cekti ayiptir soylemesi et sote yapmistim bi kere yedim gecti,bugun etli sarma istedim yaptim daha tadina bakmadan kuymak ve sogan tavasi cekti cayla 😄 bide gittim onlari yaptim.. tatli yememeye calisiyorum en azindan ordan kurtaralim
Off kuymak kırmızı çizgidir yanında da taze ekmek :D

Arkadaşlar fetal dna yaptıranlar sizlere ikili, üçlü ya da diğer olasılık testlerindeki gibi bir kağıt imzalatıldı mı? Yoksa güvenirliliğinin %99 gibi yüksek bir oran mı olduğu söylendi?

Arkadaşlar fetal dna yaptıranlar sizlere ikili, üçlü ya da diğer olasılık testlerindeki gibi bir kağıt imzalatıldı mı? Yoksa güvenirliliğinin %99 gibi yüksek bir oran mı olduğu söylendi?
Hıcbır kagıt ımzalatılmadı bana. Guvenırırlıgın %98.9 mu ne dendı galıba.

Back
X