- Konu Sahibi Papatya0593
- #16.641
yaşım 26 son adet tarihi 25.06.2022 KOCAELİ ilk hamileliğim ve cinsiyeti erkek @
Papatya0593
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladiim multivitamini 3 aydan sonra veriyorlar ilk 3 ay sadece folik asit kullaniliyor Ama kullanmis olmanin bi sorun oldugunu sanmiyorum nolcakki :)) decavitin icerigine baksaydin omega yok mu acaba eger yoksa soyle imom kullanayim mi balik yiyemiyrum diye degistirirYok cnm aslında doktor değiştirmedi, ben hamile olduğumu öğrendiğim de direk gidip kendim folik asit ve imom aldim kullanmaya başladım, hatta doktorum ilk üç ay vitamin vermiyorum demişti. 3 ayın sonunda da decavit yazdı bende sormadım imom kullanıyordum diye. Şuan balik yiyemedigim icin imom a mi geçsem tekrar diye düşündüm![]()
Hosgeldiniz cnm hayırlı olsun bebisinMerhaba yeni olduğu için bilmiyorum da acaba bu listeye nasıl dahil olabilirim![]()
hoşbuldum teşekkür ederim hepimzi en hayırlı şekilde kavuşalım inşallahHosgeldiniz cnm hayırlı olsun bebisin![]()
Maşallah kuzuyaKizlaar dun kontrolum vardi cok sukur her sey yolunda gozukuyor :) 15 cm 154 gram olmus cok buyukler masallahsizde durumlar nasil?
Aksam ekleyeceğim inşallahyaşım 26 son adet tarihi 25.06.2022 KOCAELİ ilk hamileliğim ve cinsiyeti erkek @Papatya0593
İsmi çok beğendim bende isim arayışındayım direk aa bende mi ilgaz i düşünsem dedimaranıza katılır katılmaz size danışmak istediğim bir husus var isimle ilgili.Biz eşimle ortak bir şekilde oğlumuza ILGAZ ismini koymaya karar verdik. sözlenişi çok kibar geldi ve anlamı 1.Atın dört nala koşması. 2. Hücum, akın sizce nasıl yorumlarınızı bekliyorum![]()
çok sevindim çevremde büyüklerden çok tuhaf tepkiler aldım aslında kararsız kaldım ama genelde genç yaşta arkadaşlarımız çok farklı ve kibar diyorlar o yüzden son kararımı verdimİsmi çok beğendim bende isim arayışındayım direk aa bende mi ilgaz i düşünsem dedim![]()
İçinizin ferahlamasına cok sevindim dilerim hepimiz güzel haberler alırız bebişlerle ilgiliKızlar bugün gittim doktora. O amniyotik bant işini sordum ben de gördüm ama pek öyle gibi gelmesi plesanta parçası gibi dedi bebeğe zarar verecek bir yerde değil sorun olacağını düşünmüyorum dedi rahatladım biraz şükür.
Cinsiyeti de öğrendik çok şükür. KIZIM oluyooruyuyodu ve hiç hareket etmedi göremeyecek diye beklerken hiç tereddüt etmeden söyledi çok şaşırdım umarım değişmez sonradan
![]()
Evet temiz çıktı ikiliİkili yaptırmış mıydınız?
Bence ilgaz guzel bir isim :) cocukkende guzel yetiskin zamanlari icinde gayet guzel bi isim :)çok sevindim çevremde büyüklerden çok tuhaf tepkiler aldım aslında kararsız kaldım ama genelde genç yaşta arkadaşlarımız çok farklı ve kibar diyorlar o yüzden son kararımı verdim![]()
Masallah yarinda ben gorecegim nasipse yavrumu bugun bi gecip bitseydi kipirdanmalarini bile gormeyi ozluyor insanKizlaar dun kontrolum vardi cok sukur her sey yolunda gozukuyor :) 15 cm 154 gram olmus cok buyukler masallahsizde durumlar nasil?
Bir seferlik ozele gitme imkanin varsa oyle yap istersen canim18 haftalık olmasına rağmen cinsiyetini öğrenemedim ya bebek yan duruyor görmüyorum dedi doktor başka hiç bişey demedi herşey yolunda bu kadar
inanmadım devlet olduğu için ve güneydogu oludugu için cinsiyet demiyorlar bence çok sinirliyim ya
İdrarda genelde bakteriye bakiliyor sanirim canimKızlar idrar yolu enfeksiyonunda hangi değerlere bakılıyor? Dün test yaptırdım da sonucu pek anlayamadım
Öyle yapcam canm teşekkürlerBir seferlik ozele gitme imkanin varsa oyle yap istersen canim