• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Yok cnm aslında doktor değiştirmedi, ben hamile olduğumu öğrendiğim de direk gidip kendim folik asit ve imom aldim kullanmaya başladım, hatta doktorum ilk üç ay vitamin vermiyorum demişti. 3 ayın sonunda da decavit yazdı bende sormadım imom kullanıyordum diye. Şuan balik yiyemedigim icin imom a mi geçsem tekrar diye düşündüm 😇
Anladiim multivitamini 3 aydan sonra veriyorlar ilk 3 ay sadece folik asit kullaniliyor Ama kullanmis olmanin bi sorun oldugunu sanmiyorum nolcakki :)) decavitin icerigine baksaydin omega yok mu acaba eger yoksa soyle imom kullanayim mi balik yiyemiyrum diye degistirir

aranıza katılır katılmaz size danışmak istediğim bir husus var isimle ilgili.Biz eşimle ortak bir şekilde oğlumuza ILGAZ ismini koymaya karar verdik. sözlenişi çok kibar geldi ve anlamı 1.Atın dört nala koşması. 2. Hücum, akın sizce nasıl yorumlarınızı bekliyorum :KK24:
İsmi çok beğendim bende isim arayışındayım direk aa bende mi ilgaz i düşünsem dedim😅😊

Kızlar bugün gittim doktora. O amniyotik bant işini sordum ben de gördüm ama pek öyle gibi gelmesi plesanta parçası gibi dedi bebeğe zarar verecek bir yerde değil sorun olacağını düşünmüyorum dedi rahatladım biraz şükür.
Cinsiyeti de öğrendik çok şükür. KIZIM oluyoor 🤗💕 uyuyodu ve hiç hareket etmedi göremeyecek diye beklerken hiç tereddüt etmeden söyledi çok şaşırdım umarım değişmez sonradan 😄
İçinizin ferahlamasına cok sevindim dilerim hepimiz güzel haberler alırız bebişlerle ilgili 🥰 bu haftadan sonra değişmez heralde sağlıkla gelsin küçük hanım 💓

Kızlar idrar yolu enfeksiyonunda hangi değerlere bakılıyor? Dün test yaptırdım da sonucu pek anlayamadım

18 haftalık olmasına rağmen cinsiyetini öğrenemedim ya bebek yan duruyor görmüyorum dedi doktor başka hiç bişey demedi herşey yolunda bu kadar
inanmadım devlet olduğu için ve güneydogu oludugu için cinsiyet demiyorlar bence çok sinirliyim ya
Bir seferlik ozele gitme imkanin varsa oyle yap istersen canim

Back
X