• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Gerçekten yoktu. Normal doğum sınırı, saati , süresi belli olmayan bir şey olunca işine gelmedi. Normal doğumu destekleyen bekleyen sabreden bir doktor lazım. Ben doğum yaptıktan sonra yürüyüş yaparken hemşirelerin konuşmalarına şahit oldum. Normal doğum gelmiş dedi biri. Neee offf puuuff ayyy hiç sevmiyorum da bilmemne diye söylenmeler. Çünkü onlara iş çıkıyor. Ne diyeyim ki yazık.
aynen katılıyorum. neyse biz yazalım ki ilk dogumuna girecek olanlar bilinçli tercihler yapsın kendini her sezaryen diyene teslim etmesin

Kızlar sizde de gün içinde sürekli mide yanması ve ne yerseniz yiyin bikaç dk sonra ağızda saman gibi bi tat oluyo mu? Sırf bunlardan dolayı iştahım acayip kapandı en sevdiğim şeyleri bile yiyesim içesim gelmiyor sonunda yine ağzımda bu tat kalacak ve mide yanması olacak diye. Bunun doğal/bitkisel bir çözümü var mı bildiğiniz?
bende aşırı vardı daha gecen güne kadar.
çözümü mide yanmasına ayva yiyerek
ağızdaki berbat tada da dilimi kaşıkla temizleyerek buldum
ikisi de beni aşırı mutlu etti.
dilde biriken toksinler o berbat tadı veriyor.
mide yanması da bariz işte baharatlı yemekler, yemek üstüne hemen su içince sindirimin bozulması vs. bu nedenlerden oluyo. ayva gibi meyve tanımıyorum saniyeler içinde pamuk gibi yapıyor çok tavsiye :)

bende çok müzdaribim bu durumdan maalesef şuan midem yanıyor mesela.. hamileliğin başında çok yanmam oluyordu rennie çiğneme tablet verdi günde 1 iyi geliyordu. şimdi 1 haftadır yine başladı aşırı rahatsız oluyorum yine rennie tablet devam
Rennie değil ayva ayva :)
bir iki dilim ayva pamuk gibi yapıyor saniyeler içinde.
test edildi onaylandı hem de mevsiminde gir çık ye canım renine misin gavisconmuş aramazsın bi daha

Ya inşallah sandığınız gibi değildir tabiii ama insan güvenemiyor artık.

Ben açıkçası içimde aklımda soru işareti olmadan girdim ameliyata kötü niyet de hiç sezmedim çünkü baya aradım diye saç baş dağınık eşofmanIyla gelmişti:) Hiç de ayrılmadı hep gitti geldi Hatta çok sancı çektim, bekledim diye moralim ve sinirlerim bozulmuştu hazırlanırken ağlamıştım ve doktoruma ben genel anestezi istiyorum istiyorum dediğimde o bana hayır sen çok uğraştın çok emek verdin bebeğini ilk anda görmelisin hadi lütfen topla kendini diye beni toparlamıştı sağolsun. Gerçi aynı şekilde yanımdaki ebeler de çok tatlılardı o yüzden sonrası o sayede güzel geçti ama epey zorlayıcı oldu tabii :)
inşallah bu sefer güzel geçer Allah yardımcın olsun

Erbil ÇAKAR a gittim canım, zaten sanırım o yapıyor sadece,
çağrı merkezini aradım dedi ki şu gün şu saatte ara randevu o zaman açılıyor,
ben de dediği saate 5 dk kala aradım, tam dediği saatte randevu acıldı ve 5 dk içinde de tüm randevular dolmuştu.
sistemden girdiğimde alınamıyordu 5 dk sonra yani. çok takipte ve dadik olmak lazım.

muayeneye gelince:

doktor ve asistanı vardı.
adam başında durarak kıza tüm detaylara baktırdı. kızın bakamadığı cihazı düzgün koyamadığı yerlerde de kendi eline aldı hem baktı hem kıza anlattı.
ultrason görüntüsü tek ekranlıydı, ben bebeğimi görmedim yani.
ve bana da özellikle şöyle böyle demediler, sağlıklı, sorun yok dediler
15 -20 dk falan sürdü sanırım

aynı doktorun ilk bebeğimde özeline gitmiştim. farkı orda bebeği ben de ekrandan gördüm ve biraz daha tabii detaylı bilgi verdi eli şöyle yüzü şöyle gibi. bunda da inceledi ama benle muhabbet etmedi sadece. özetle ben tatmin oldum
ben de bugün aynı hastaneden farklı bir doktora randevu alabildim.ama özel de mı yaptırsam devlet de mi karar da veremedim tam olarak.özel de 1.500 tl sordum.önce devlete gitmeyi sonrasında içime sinmezse yada bi sorun çıkarsa özele gitmeyi düşünüyorum
randevu aldığınız gün ve saatte gidince direkt detaylıya alıyolar mı yoksa önce kadın doğumda bakıp başka bi güne mi gönderiyolar detaylı ya

bi de hamile olunca istediğim diğer bi şey de aşermekti. ama malesef ne duygularım da değişiklik ne de aşerme olayım yok
bana da değişmedi. duygularım aynı
Aaa aynı ben bende de hiç birşey yok ne aserme ne birşey.
Peki ya bulantı faln oluyor mu. Oda yok bende mesele aşırı rahat geçiyor bazen Hamileyim ben ya diye sorguluyorm 🙈

ben de bugün aynı hastaneden farklı bir doktora randevu alabildim.ama özel de mı yaptırsam devlet de mi karar da veremedim tam olarak.özel de 1.500 tl sordum.önce devlete gitmeyi sonrasında içime sinmezse yada bi sorun çıkarsa özele gitmeyi düşünüyorum
randevu aldığınız gün ve saatte gidince direkt detaylıya alıyolar mı yoksa önce kadın doğumda bakıp başka bi güne mi gönderiyolar detaylı ya
direkt giriyosun
dediğim gibi ben tatmin oldum, zaten detaylı bi aşırı ihtimam beklemiyordum. ama adam işini yaptı bakılması gerekene baktı. uyarması gereken bi şey olsa uyarırdı, dolayısıyla daha ne istiyim ben de özelden randevu almıştım ama gerek görmüyorum çocuğum sağlıklı ben de üstüme düşeni yapıp kontrol ettirmiş oldum nasılsa
inşallah sen de iyi haberlerle gelirsin
aynı doktorun özeli peşin 650 kredi kartı 750 di sanırım benim, illa bi özele alacaksan da ona al bari :)

Peki ya bulantı faln oluyor mu. Oda yok bende mesele aşırı rahat geçiyor bazen Hamileyim ben ya diye sorguluyorm 🙈
:KK70: çok hoşsunuz ya, bakınca eğlenceli de valla herhalde karşımızdakilerdiş sıkıyodur ya sabır diye :halay:

:KK70: çok hoşsunuz ya, bakınca eğlenceli de valla herhalde karşımızdakilerdiş sıkıyodur ya sabır diye :halay:
Bilmem ki 🙈🙊 olanı söyledim ben 😁😅
Ama hissetmek isterdim ya bulanti olmasn da aserme en azındann yadaa şey bazıları dio ya mutfağın önünden gecemiyorum yda ev karardı gözümde falan oda yok çatır çatır her akşam yemek yapıyorum 😢
Siz de durumlar nasıl 🤰🥰

direkt giriyosun
dediğim gibi ben tatmin oldum, zaten detaylı bi aşırı ihtimam beklemiyordum. ama adam işini yaptı bakılması gerekene baktı. uyarması gereken bi şey olsa uyarırdı, dolayısıyla daha ne istiyim ben de özelden randevu almıştım ama gerek görmüyorum çocuğum sağlıklı ben de üstüme düşeni yapıp kontrol ettirmiş oldum nasılsa
inşallah sen de iyi haberlerle gelirsin
aynı doktorun özeli peşin 650 kredi kartı 750 di sanırım benim, illa bi özele alacaksan da ona al bari :)
Yaa ne güzel şükür yaptınız ultrasonu herşey yolunda çok sevindim adınıza ❤️
Ben bi türlü z.kaamil e randevu bulamıyorum 😢😒

ben de de mide bulantısı da yok.nasıl hamileyim anlamadım ben :KK76:gerçi benim ilk hamileliğimde böyleydi.ama ne bilim istiyom ki hamile olduğumu hissedebileyim.ama yok malesef

Bilmem ki 🙈🙊 olanı söyledim ben 😁😅
Ama hissetmek isterdim ya bulanti olmasn da aserme en azındann yadaa şey bazıları dio ya mutfağın önünden gecemiyorum yda ev karardı gözümde falan oda yok çatır çatır her akşam yemek yapıyorum 😢
Siz de durumlar nasıl 🤰🥰
valla ben de de öyle tıpkı BEN siniz.ne yemek yerken midem bulanıyor, ne de yaparken.keşke bulansa da yiyemesem.kilo alamasam

Back
X