- 7 Kasım 2014
- 7.654
- 14.473
- 448
- Konu Sahibi Papatya0593
- #17.641
Canım aynı sorunu 10 gündür aralıklarla bende yaşıyorum. Öyle bir ağrı ki olduğun yerde kalıyorsun, hareket dahi edemiyorsun. Başlarda korktum karnım neden bu denli çok ağrıyor diye ama sonra sonra gaz sancısı olduğunu anladım. Geçen gün klozetten kalkamadım, öyle bir ağrı... İki büklüm oluyorum.Özellikle göbek deliğimin sağ yanında bazen de solunda oluyor.Selam kizlar umarim herkes iyidir dun gece korkunc agrilar yasadim uyandigimda kimildayamiyordum birden aglamaya basladim kesin birsey oldu diye ama sonra kendime gelince anladimki korkunc bir gaz agrisi kimildayamiyorum yuruyemiyorum oyle kotuydumki sabaha kadar tuvalette oturdum ayiptir soylemesi biraz rahatladim hala ald karnimda biraz var agri5. Aya giriyoruz nerdeyse en cok bu gazdan cektim vallahi ne yiyecegimi sasirdim artik ne zaman gecer hic bilmiyorum doktorumda normal diyor
Kuru fasülye, yeşil fasülye, lahana, mercimek çorbası ve nohut ciddi tetikliyor benimkini...
Son 4-5 gün kabızlıkta eşlik etti. Çözüm yollarım; günde 3-4 kayısı yiyorum. Ekstra akşamdan bir bardak suya 3 kayısı koyup sabah aç karnına kayısıları yiyip suyunu da içiyorum. Bir de activia aldım, baya iyi geldi günde 1 tane yiyorum. Suyu da artırdım.
Bir de düz uzanıp ayakları havaya kaldırmak gaz çıkışına iyi geliyor.