- 19 Ekim 2022
- 424
- 308
- 18
- Konu Sahibi Papatya0593
- #17.821
Şeker testi yapacak mısınızCanim 24-25 dedi bana doktor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şeker testi yapacak mısınızCanim 24-25 dedi bana doktor
Canim korkma bende bir haftadır öyle hastalandim 2 gündür iyiyim geçiyor merak etme herkes hasta salgın var bide bagisikligimiz düşüyormuş normalmiş, bi tane bile ilaç kullanmadim hamdolsun atlattim gibi.O kadar dikkat etmeme rağmen üşüttüm herhalde bu sabah boğaz ağrısı ile uyandım git gide halsizlik oluyor herr yanim, başım ağırıyor Allah hepimizin yardımcısı olsun
Canim ben yaptıracağım ikiliyi fln yaptirmadim tedavisi yoktu onun ama şekere güvenemiyorum çünkü ailemde var bide tedavisi var şekerin gerekirse diyet yazıyorlar, o yüzden yaptırmaya karar verdimŞeker testi yapacak mısınız
Haklısınız ailede varsa yapmak daha iyi tabi inşallah temiz çıkarCanim ben yaptıracağım ikiliyi fln yaptirmadim tedavisi yoktu onun ama şekere güvenemiyorum çünkü ailemde var bide tedavisi var şekerin gerekirse diyet yazıyorlar, o yüzden yaptırmaya karar verdim
Senin için uzaklık biraz zor olabilir ama en önemlisi içinin rahat etmesi. Ve dediğin gibi hekime güvenmek önemli.Cuma detaylı var ins ondan sonra sanırım bende ahmet hocaya gecicem çünkü onun verdiği samimiyeti güveni bulamadım bir türlü simdu ki doktorumda
Ben de kilo aldım. Normal düzenimden çok da fazla yemiyorum ama 3,5 kg aldım. Sanırım normal artık. Bebeğin ağırlığı çok olmasa da suyu plesantası vs ağırlık artıyor.Kizlar 4. Aya girdigimden beri istahimda ekstra artis olmamasina ragmen kilo alimim cok hizlandi ustelik yuruyus ve pilateste yapiyorumnormal mi sizce bu artis hizi
![]()
Kızlar iyi akşamlar kan ilacı ve vitamini belli aralıklarla mı içiyosunuz aynı anda mı içiyo
Ben kan ilacımı sabah aç karnına imom vitaminimife gece yatarken içiyorum canımKızlar iyi akşamlar kan ilacı ve vitamini belli aralıklarla mı içiyosunuz aynı anda mı içiyosunuz?
Yaa ne güzel aramızda bir gün var ben o kelebek hissini bile hissetmedim hala inşallah bi sorun yokturKızlar ben baya tekme hissediyorum, çok enteresan, hiç öyle mısır patlağı, kelebek hissi vs değil, kızım baya ittiriyor içeriden, inanılmaz enteresan bir hissiyat![]()
Sanirimm goruntu olarak kilo almadim zaten sadece karnim cikti bacagim kalcam ayni zayiflikte ama seker olmasindan korktum biraaz esimde dedi yariya geldin artik normal degil mi sence diyeBen de kilo aldım. Normal düzenimden çok da fazla yemiyorum ama 3,5 kg aldım. Sanırım normal artık. Bebeğin ağırlığı çok olmasa da suyu plesantası vs ağırlık artıyor.
Daha varmiss ben biraz seker alma duzeyimi indireyim asagilara canim hep tatli cekiyor korkuyorumCanim 24-25 dedi bana doktor
Benim de oluyo canim ozellikle yoruldugum yada kendimi sis hissettigim zamanlarda bence gaz sancisi vuruyor anlamiyoruzKızlar bende size bişe sorucam 21+2 günlüğüz sol göğsümde sancılanma oluyo arada koltuk altına doğru vuruyo sizdede oluyor mu hiç
Benim de öyle valla tatlı bisey helva çikolata fln istiyorum hep , kendimi frenleyip meyve tüketmeye çalışıyorum ama yediğim de oluyorDaha varmiss ben biraz seker alma duzeyimi indireyim asagilara canim hep tatli cekiyor korkuyorum![]()
Benim hergun bi ufak cikolatam var vallaBenim de öyle valla tatlı bisey helva çikolata fln istiyorum hep , kendimi frenleyip meyve tüketmeye çalışıyorum ama yediğim de oluyor
Yok yok korkmayın, ben en son doktora gittiğimde kontrolde bebeğin 1 hafta önden gittiğini söylemişti doktorum, 24.haftaya kadar hissetmemek normal demiştiYaa ne güzel aramızda bir gün var ben o kelebek hissini bile hissetmedim hala inşallah bi sorun yoktur![]()
Ben de sürekli eşime soruyorum normal mi kilom diye, normal artık diyerek teselli ediyorSanirimm goruntu olarak kilo almadim zaten sadece karnim cikti bacagim kalcam ayni zayiflikte ama seker olmasindan korktum biraaz esimde dedi yariya geldin artik normal degil mi sence diyebakalim kac kiloyla tamamlayacagiz