• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Kaçta randevun? Ben Ahmet hocaya gittim bugün, eve yeni geldim hatta. Yoğun enfeksiyon var dedi, izotonik ile yıkama yaptı. Mixovül yazdı ve krem verdi. Bebeğe de ayrıntılı baktı her yerine sorun yok dedi 😇 Ayrıcalıklar ilk renkli fotosunu aldımmm 😍 duobalance ı sordum, kullanabilirsin dedi 👍
15.30da cnm

Kızlar eşiniz ya da başka birisi elini sizin karnınıza koyduğunda bebek hareket ettiğinde hissedebiliyor mu? Yoksa bunlar daha ileriki haftalarda mı oluyor? Dışarıdan bebek hareketlerinin gözlemlenmesi 30. haftalarda oluyor diye okumuştum ama temasla hissedilebilir mi acaba ya? ☺️
Benim eşim hissedebiliyor, hatta geçen çok hareketlendiği bir anda karnıma dikkatli baktığımda dışarıdan karnımın minik minik hareket ettiğini gördüm. Bu durum beni sonraki haftalar için ürküttü biraz açıkçası. 🙄

Ay kiz benden simdi sarı sarı sıvı kokulu akinti gelmeye başladı bende şimdi ali hoca ile konuscam baksin bi tedavi versin bende fitil ve probiyotik takviye isticem ins 2 hafta sonra Rabbim nasip ederse ahmet hocaya gecicem
Benimki de dünden beri sulu beyaz geldi sonrasında Sarı yeşil gibi oldu. Sana da muhtemelen fitil verecektir zaten. Umarım verdikleri tedavi işe yarar 🙏 Ahmet hoca iç ve dış organlarına da teker teker baktı, sıkıntı yok dedi, Allah razı olsun 🙏 kapısında beklemeye değiyor 😇

Benimki de dünden beri sulu beyaz geldi sonrasında Sarı yeşil gibi oldu. Sana da muhtemelen fitil verecektir zaten. Umarım verdikleri tedavi işe yarar 🙏 Ahmet hoca iç ve dış organlarına da teker teker baktı, sıkıntı yok dedi, Allah razı olsun 🙏 kapısında beklemeye değiyor 😇
Kiz bak 21 e geldim her doktorda onun sıcaklığını aradım ama yok yani bulamadım o kadar yolu gitmeyi göze aldım acikcasi benimde dun sulu beyaz geldi ve bugün boyle geldi cinnet geçirmelik hocanın verdiği tek fitil mixovul valla o bana daha iyi geliyordu en azından 1 ay idare ediyordu bu verdikleri şey 1 hafta idare etmiyo 🤧🤧

Bende hamileyken yeniledim 8900 odedim gecen ay ama artmistir simdi yine
tabi artmıştır biz 4 kişilik aile paketi yaptırdık bu ocak ayında birde benim gebelik dahildi 6800 e yaptırdık şimdi aynı pakete geçen ay eşim arayıp konuştu %82 zam geldi demişti vallahi 15 bine kadar razıyız bakalım nolacak

Merhaba arkadaslar. Benim ayrintili ultrasona cok az kaldi. Tam olarak hangi haftada gitmek daha iyi bir fikriniz var mi? 20+ mi yoksa 22+ mi

Kızlar ben şimdiden 6 kilo almışım 65 ile hamile kalmıştım 71 olmuşum oğlumda 10 kilo ile doğuma girmiştim bunda çok alıcam sanırım ne yapsam biraz kilo alımını yavaşlatmam için tavsiyeniz var mı
Tatlı ekmek pilav makarna hamurişi tarzı şeyler yiyorsanız ara verin belki fark eder.

merhaba doğum kapsamlı allianz sigortam var yeni yenilettim 12.000 e canım bebeğe yapılanı karşılamaz ama doğduğu gibi çocuğa da yaptırcağım Allah izin verirse
neeee tek kişi sadece doğum mu 12 bin 😥😥😥😥 deli olucam benimde allianz aile paketi ama 6800 e yaptırdığım paket max 15 bin olur diyorduk 4 kişibirde benim doğum paketim ama şuan şok oldumm

20+5 ten herkese selamlar 🐣❤️ bugün tetanoz aşımı oldum, kolumda hafif ağrı var. İnşallah böyle devam eder ve geçer. Sizler yaptırdınız mı?

Bir de son bir haftadır sırtımda ara ara karıncalanma oluyor, yaşayan var mu bu durumu?

Benim eşim hissedebiliyor, hatta geçen çok hareketlendiği bir anda karnıma dikkatli baktığımda dışarıdan karnımın minik minik hareket ettiğini gördüm. Bu durum beni sonraki haftalar için ürküttü biraz açıkçası. 🙄
Kacinci haftadasiniz cunku baskasinin hissetmesini gectim ben bile hala hic hissetmedim yarin 20. Haftaya girecegim

Kızlar ben şimdiden 6 kilo almışım 65 ile hamile kalmıştım 71 olmuşum oğlumda 10 kilo ile doğuma girmiştim bunda çok alıcam sanırım ne yapsam biraz kilo alımını yavaşlatmam için tavsiyeniz var mı
Ekmek, tatlı, gazlı içecek ve hamur işlerini biraz azaltabilirsin. Bir de pirinç pilavına dikkat ⚠️Daha kolay doğum için biraz dikkat etmekte fayda var, kısa mesafeli yürüyüşler de iyi olur. Bir de su çok önemli 🤲 akşam ana öğünlerine bir porsiyon yemeğin yanına ayran, bir- iki dilim ekmek ve bol yeşillik eklemen iyi olur.

Kizlar ya asiri bir tartışma yaşadım eşimle 1 saat önce bebek için korkuyorum su an
Bugün detaylı ultrasonun vardı sanki, nasıl geçti? Bebeğine birşey olmaz Allah'ın izniyle, kendini üzmemeye çalış. Bir de yüksek sesli ortamlardan olabildiğince uzak dur, bebekler duyup korkuyorlarmış.

Bugün detaylı ultrasonun vardı sanki, nasıl geçti? Bebeğine birşey olmaz Allah'ın izniyle, kendini üzmemeye çalış. Bir de yüksek sesli ortamlardan olabildiğince uzak dur, bebekler duyup korkuyorlarmış.
Yarim saat sonra sesli bir ortam olmadi ama aşırı sinirlendim ve gerildim

20+5 ten herkese selamlar 🐣❤️ bugün tetanoz aşımı oldum, kolumda hafif ağrı var. İnşallah böyle devam eder ve geçer. Sizler yaptırdınız mı?

Bir de son bir haftadır sırtımda ara ara karıncalanma oluyor, yaşayan var mu bu durumu?
selam canım ben yaşıyorum ağrı ve karıncalanma durumunu gece uykudan uyanıp eşimi uyandırıp masaj yaptırıyorum dün gece yaşandı bu hatta magnezyum da kullandığım halde böyle.. tetanozuda yarın 20. haftama girerken yaptıracağımm umarım benimde hafif geçer çok geçmiş olsun

Back
X