• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Ayrintili neden yaptirmayacaksiniz
Ozelde yaptirmayi dusunmuyorum devlete de artik cok zor sira alirsiniz 6 aya girmissiniz dedi doktorum bide Allah korusun bisey olsa bile anne karnindayken yapilabilecek bi mudahale olmadigi icin kendimi strese sokmak istemedim canim

Ozelde yaptirmayi dusunmuyorum devlete de artik cok zor sira alirsiniz 6 aya girmissiniz dedi doktorum bide Allah korusun bisey olsa bile anne karnindayken yapilabilecek bi mudahale olmadigi icin kendimi strese sokmak istemedim canim
Yaa anladim ama yukarida bir arkadas daha demis anne karni mudahalesinden degil ama Allah korusun bir sikinti varsa doktorun onceden bilmesi daha iyi olur gibi.Rabbin saglikla kucaginiza almayi nasip etsin ❤️

Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim geçmiş olsun ❤️
Şey sorcaktm size kaç kilo aldınız acaba doktorunuz öyle söyledi.
Bende şimdi ye kadar 1 kilo aldım 61 oldum. Eltim moralimi bozdu biraz Hamile birine göre zayifsn bebek takatsiz olur küveze alma ihtimali olur vs.vs.
Ay niye moralini bozuyorsun ne guzel iste.Merak etme bebek herturlu senin etinden sutunden besleniyor sen aslinda kendin icin yiyorsun 😄 hicte bir sey olmaz benim arkadasimin annesi 3 hamileliginde de 6-7 kilo alip 4kg uzeri cocuklar dogurdu valla yapiyla alakali

Çok normal kafanızın karışması. Ben şu an 19+1 im. Doktor 20. haftada dedi. O şekilde hesaplayın. Haftaya 20 bitecek, 21 e girince gidicem tam detaylıya. 21 den bir kaç gün alsan daha iyi olur demişti sekreter.
Benim doktorum da 19+ oldugumda 19. Hafta diyor 😄 herkes farkli valla 19+0 20. Hafta olarak sayilmiyor sanirim doktorlar tarafindan

Yaa anladim ama yukarida bir arkadas daha demis anne karni mudahalesinden degil ama Allah korusun bir sikinti varsa doktorun onceden bilmesi daha iyi olur gibi.Rabbin saglikla kucaginiza almayi nasip etsin ❤️
Orasi da var tabiki ama ben suan ozelde o kadar para veremiycem devlete de artik yer bulamam cok zaman gecer. Insallah saglikla kucagimiza aliriz hepimiz yavrularimizi 💕

Yanlışın var aslında anne karnında da müdahale edilebilen durumlar var imkan varsa özelde yaptırmaya çalışın bunun stresle alakası yok aslında bebek sağlığı için strese girsek bisey olmaz ya da mesela dogum sonrası hemen müdahale edilmesi gereken durum olabilir bunu bilmeden doguma girmek risk almak

Yanlışın var aslında anne karnında da müdahale edilebilen durumlar var imkan varsa özelde yaptırmaya çalışın bunun stresle alakası yok aslında bebek sağlığı için strese girsek bisey olmaz ya da mesela dogum sonrası hemen müdahale edilmesi gereken durum olabilir bunu bilmeden doguma girmek risk almak
Bakalim esimle yeniden bi konusur karar veririz artik insallah bi problem yoktur hepimiz saglicakla aliriz kucagimiza 🌸

Orasi da var tabiki ama ben suan ozelde o kadar para veremiycem devlete de artik yer bulamam cok zaman gecer. Insallah saglikla kucagimiza aliriz hepimiz yavrularimizi 💕
Devlette şansınızı bir deneyin isterseniz. 24. Haftaya kadar yapılabiliyor. 182 den randevu alınabiliyor demişti arkadaşlar. Sabah 10 da tam açılıyormuş 💐

Bende geldiğimden beri düşünüyorum 3 ana 3 ara öğün yapiyorum yani sadece ekmek tatlı tuketmiyorum şeker mi yiyeyim napim 😀😀
Kızzzz sen benden çok yiyorsun 😩🤣🙈 ben az yiyorum ya ama ekmek tüketiyorum yani. 2 ana yiyorum kalan öğünlerde meyve ve hazır kekler bisküviler o tarz şeyler tüketiyorum 🥺
Ay niye moralini bozuyorsun ne guzel iste.Merak etme bebek herturlu senin etinden sutunden besleniyor sen aslinda kendin icin yiyorsun 😄 hicte bir sey olmaz benim arkadasimin annesi 3 hamileliginde de 6-7 kilo alip 4kg uzeri cocuklar dogurdu valla yapiyla alakali
🧿 Maşallah maşallah 🤣 ayy öyle olsun da ne bilem. Bide dediki cılız birşey çıkar senden faln bebeğe üzüldüm aç mı bırakıyorum diye içime dert oldu biraz 😢

Devlette şansınızı bir deneyin isterseniz. 24. Haftaya kadar yapılabiliyor. 182 den randevu alınabiliyor demişti arkadaşlar. Sabah 10 da tam açılıyormuş 💐
Yarin sabah bi deneyeyim olmazsa ama sanirim once kadindoguma gitmem lazim sonra tekrar gitmem gerekiyo dimi

Yarin sabah bi deneyeyim olmazsa ama sanirim once kadindoguma gitmem lazim sonra tekrar gitmem gerekiyo dimi
Hayır burdan bazı arkadaşlar direkt mhrs den aldı. Aşağıda alıntısını ekliyorum. Bilen arkadaşlar daha iyi anlatabilir.
Yok yok MHRS den alınıyor. Bide 182 den.
Ben sırf onun için kadın doğuma gittim biz açmıyoruz MHRS veya 182 den alın. Ama alırken detaylı ultrason demeyin dobler 20 24 için Randevu Alcam diyin dedi. Bazı müşteri hizmetleri bilmiyor sizin dobler demeniz Lazm. Mhrs de den kadın doğum başlığı adı altınta dopler antre diye birşey var onu işaretleyin öyle çıkar bide her hastenede yok galiba onq dikkat etmeniz Lazm

Evet tam 10 da açılıyor bende o şekilde alanlardanm. Ama almak çok sıkıntı şimdiden arayın size yarın sabah 10 da al der zaten.
9.56 da arayın bağlanıp konuşana kadar 10 oluyor ama öyle ayarlayın ki 10 u bı kaç Saniye geçse bile kalmıyor randevu. 9.59 a kadar derdinizi anlatmış olun. Bide dopler 20 24 istiyorum diyin. Kadın doğum diyerek Zaman kaybetmeyin onlar anlıyor zaten. Detaylı ultrason derseniz de olmaz bazı operatörler bilmiyor olabiliyor.

Evet tam 10 da açılıyor bende o şekilde alanlardanm. Ama almak çok sıkıntı şimdiden arayın size yarın sabah 10 da al der zaten.
9.56 da arayın bağlanıp konuşana kadar 10 oluyor ama öyle ayarlayın ki 10 u bı kaç Saniye geçse bile kalmıyor randevu. 9.59 a kadar derdinizi anlatmış olun. Bide dopler 20 24 istiyorum diyin. Kadın doğum diyerek Zaman kaybetmeyin onlar anlıyor zaten. Detaylı ultrason derseniz de olmaz bazı operatörler bilmiyor olabiliyor.
Ya cok tesekkur ederim canim baya ayrintili yazmissin ayni dedigin gibi yapicam.182 yi aricam dimi, sen alabildin mi peki kac gun sonraya verdiler

Ya cok tesekkur ederim canim baya ayrintili yazmissin ayni dedigin gibi yapicam.182 yi aricam dimi, sen alabildin mi peki kac gun sonraya verdiler
Rica ederim inşallah bulursunuz 🌷 Ben en son güne aldım 15. Güne verdiler size de öyle yaparlar bulsanız tabi hep 15. Gün Randevusu açılıyor. Tam 1 hafta uğraştım 😅 vrsa iki telfnla yapmaya çalışın birinden MHRS üzerinden bütün bilgileri girin kadın doğum adı altında dobleri seçin bekleyin tam 10 oldu mu aramaya basın çıksın randevu. Bide sesli 182 ile konuşun hangisi denk gelse.

Back
X