• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Kızlar ben bi hastalandıydım iyileştim 5 gün sonra tekrar hastalandım aynı şekilde boğaz yanmasıyla başladı sonra heniz akıntısı öksürüğe döndü, doktora da gittim boğazın değil burnum kötü çok bişe veremem geçmezse gel dedi burun spreyi parol verdi ama ben toparlayamadım, gece uyumutmuyo, geniş akıntısı aşırı arttı , hafif hırıltı var, gündüz gene iyiyim gece çok kötü, buhar yaptım soludum, ayva kaynattım, tuzla karbonatla gargara , burna tuzlu su, herseyi yapıyom, bana doğal tedavi söyleyin ya, 29 yaşındayım böyle öksürdüğü mü hatırlamıyorum, covid de bile öksürmemiştim, moralim 0 yani bebeğe iyi bakamıyorum diye üzülüyorum 😢
Gecmis olsun canim bendenahniyim sabaha kadar oksurukten uyuyamadim once senin gibi basladi simdi sadece oksuruk kaldi ama oyle ki cigerlerim cikiyo sanarsin

Kizlar aksamdan beri kötüyüm, akşam eşimle arkadaşlarla kafeye gitmiştik, uzun zaman sonra dışarı gezmesi iyi gelir diye düşündüm. Orda iyiydim ewe gelince kötü oldum midem feci kusa kusa içim dışıma çıktı aşırı halsizim. Birseyde yiyemiyorum ne yesem çıkıyor. Haplarida hep cikardim. Şükür ki bugün pazar evdeyim inşallah akşama kadar bir şeyim kalmaz🤲 bebegimde aşırı hareketli maşallah yaa bana güç vermek için ya acıktı 🐣

Kizlar bir sey sorucam bu simdi Banu Ciftcinin uygulamasina bakiyorum da cizelgede 38. Hafta dedigi 37+0 mi oluyor yoksa 38+0 mi acaba? Cunku uygulamada 19+0 olunca 20. Hafta yaziyor ya kafam karisti.Kullanan arkadaslar bir bakabilir mi?Eki Görüntüle 3175076
Canim
Mesela 37+1 veya 37+6 isen 37 ile 38 arasindaki cozgide gosteriyor yani tam
38 olmadan 38 i gostermiyor ay anlatabildimmi bilmiyorum

Kızlar ben bi hastalandıydım iyileştim 5 gün sonra tekrar hastalandım aynı şekilde boğaz yanmasıyla başladı sonra heniz akıntısı öksürüğe döndü, doktora da gittim boğazın değil burnum kötü çok bişe veremem geçmezse gel dedi burun spreyi parol verdi ama ben toparlayamadım, gece uyumutmuyo, geniş akıntısı aşırı arttı , hafif hırıltı var, gündüz gene iyiyim gece çok kötü, buhar yaptım soludum, ayva kaynattım, tuzla karbonatla gargara , burna tuzlu su, herseyi yapıyom, bana doğal tedavi söyleyin ya, 29 yaşındayım böyle öksürdüğü mü hatırlamıyorum, covid de bile öksürmemiştim, moralim 0 yani bebeğe iyi bakamıyorum diye üzülüyorum 😢
Burun geniz tıkanıklığı için saracoglunun papatya kuru var papatyayı kaynatıp buharini soluyorsun istersen bi arastir doktoruna sor dene

Kizlar aksamdan beri kötüyüm, akşam eşimle arkadaşlarla kafeye gitmiştik, uzun zaman sonra dışarı gezmesi iyi gelir diye düşündüm. Orda iyiydim ewe gelince kötü oldum midem feci kusa kusa içim dışıma çıktı aşırı halsizim. Birseyde yiyemiyorum ne yesem çıkıyor. Haplarida hep cikardim. Şükür ki bugün pazar evdeyim inşallah akşama kadar bir şeyim kalmaz🤲 bebegimde aşırı hareketli maşallah yaa bana güç vermek için ya acıktı 🐣
Geçmiş olsun canım

ne yedin canım orda

Normalde bnmde sata göre mayıs oluyor ama ben 38 i zor görürüm o yüzden imzaya da 38 inci kafalara göre yazdım tahmini doğum tarihini. İlk gebelik erken doğum kızımda da 38 di tam sezeryan olduğum da. Hayırla doğsun lar kuzular🤲♥️
İlk doğumunuzu genel mi oldunuz epidural mi acaba?

Birebir aynısını yaşadım. Şeffaf bir geniz akıntısı ile başladı, sonra Aile hekimine gittim şu an bir şey veremem, deniz suyu parol kullan dedi. O halde yaklaşık bir hafta dayandım. Tatile gittiğim için doktora da gidemedim ama akıntı iyice arttı. Geceleri öksürük be burun tıkanıklığı çok kötüydü. KBB ye gittim sinüzit teşhisiyle antibiyotik verdi. Almıştı rengi sarı yeşile dönmüştü çünkü ve çok yoğundu. Doktor bu renge dönmüşse bakteriyel enfeksiyon antibiyotik olmadan geçmez dedi. Bir de şu an banyoya girdiğinizde bol buharla rahatlayıp akıntınız aşıp rahatlıyorsa sinüzittir. Geçmiş olsun 💐
Hadi yaa☹️ şuan rengi kötü değil ama bu hafta sanırım tekrar gitmem gerekecek, tüh ya hamilelikte neden bu kadar ağır geçirdim ki

Geçmiş olsun cnm siyah turpu oyup içine bal koyuyorsun geceden sabaha kadar bal altından sızıyor onu içiyorsun öksürüğü biri bir. Bebeğini Allah korur senin elinde olan birsey değil dert etme 🤲♥️
Siyah turp dediğin dışı pembe olan değil mi canım klasik turp, başka bi cins mi

Geçmiş olsun canım. Ben de çok ağır bi grip geçiriyorum göz kapaklarıma kadar her yerim ağrıyor çok ilginç. Serumlar antibiyotikler canımı sıkıyor maalesef ama bebişlerimiz güvende Allahın izniyle birkaç gün böyle olur toparlarız inşallah yememize içmemize dikkat edelim 🥺
İnşallah canım ya normalde olsa çekerim umursamam ama şimdi öksürdükçe bebekte mi rahatsız diye canım sıkılıyor

Gecmis olsun canim bendenahniyim sabaha kadar oksurukten uyuyamadim once senin gibi basladi simdi sadece oksuruk kaldi ama oyle ki cigerlerim cikiyo sanarsin
Canım bide tuhaftır işyerinde de böyle herkes öksürükten muzdarip, söylemiyorlar ama Buda başka bi salgın fln diyende duydum, Allah korusun ya 3 senedir ne çektik bu her kış başka hastalık 😥

Back
X