• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Eşim de ben de öğretmeniz, sevdiğimiz isimleri saydığımızda sınıfları şöööyle bir gözümüzün önüne getirip uzun uzun bakışıp vazgeçiyoruz 😅😅😅
Yaa bende de aynı sıkıntı var aynı isim sahiplerini düşününce hemen vazgeçiyorum aman onlar yaramaz oluyor aman onlar şöyle böyle 500 tane öğrencim var isim seçmek çok zor o yüzden 😄

Eşim de ben de öğretmeniz, sevdiğimiz isimleri saydığımızda sınıfları şöööyle bir gözümüzün önüne getirip uzun uzun bakışıp vazgeçiyoruz 😅😅😅
Ya ben de öyleyim😀 Allah affetsin çoğu isimden öğrencilerim yüzünden vazgeçtim 😬

Velilerimiz çocuklarına toz kondurmaz🤷‍♀️ acaba çocuğum olduğunda ben de mi öyle olurum ki 😀 inşallah olmam😬
Sanırım öyle olacağız 🤭
Kizlar bebekleriniz gün içinde kıpır kıpır mi benim hiç öyle değil ya kafama takıyorum
Bazen kıpır kıpır bazen durgun 🤷🏼‍♀️ ama ben ne zaman dinlenmeye geçsem tempoyu artırıyor sağ olsun 🤭

Evet canım ben oto koltuğu da aldım adaptör ile arabaya takılıyor, birkaç model var Maci cosi citi 2 aldım

Ben Kasım indirimlerinden 3750 aldım, şuan 6000 tl olmuş
Canım ağırlığı nasıl bebek arabasının ben travel değil de , hafif olup üstüne puset takılan arabalardan istiyorum, örneğin Pierre cardin carma plus yaa chicco nun goddysi ama fiyatlar hep 10 civarı

Back
X