Lcw markasında şöyle bi durum oldu bende. Mesela uzun kollu zıbın aldım biri 3’lü setti diğeri 2’li. İkisini de 3-6 ay almıştım. Ama 2li set 3lü sete göre daha büyük mesela.
Yani gözlemlediğim o ki lcw kendi içinde bile kalıp farklılıkları taşıyor modeline göre. Ben çok da beğeniyorum ayrıca.
Normalde hiç sevmem kalitesiz gelir. Kendime de hiçbir şey almam. Hamilelik için pantolon üst falan aldım sadece bu süreçte. kısa süre giyicem diye. Onlar da idare eder cinsten. Ama bebek ürünleri çok iyi geliyor bana.
H&m’ye bayılıyorum. Ordan da mont almak istiyorum bi ara. Botları da çok güzel oluyor. Zaradaki modellerden daha tatlı şeyler var bence bebekler için. Dediğin gibi küçüğe çare yok. O yüzden aynı tarz bi şey varsa h&m değil daha uygunu alıyorum şimdilik. Fakat mont konusu kırmızı çizgim onda paraya kıyarım.

çünkü geçmişte ailem bana saçma sapan bi mont almıştı onunla okula gittim. Hep dalga geçmişlerdi çok mu aradın bunu diye. Ondan beri travma olmuş bende
Ama benim en en beğendiklerimden biri her zaman panço. Onun yumuşaklığı ve kalitesi bi başka bence. Kalıpları da çok iyi. Hepsi uyumlu birbirine. Modelden modele değişmiyor. Panço sevgimi bilenler bana ordan zıbın hediye etmeye başladılar bile