Balios gerçekten çok ağır ve tekerlekleri yüzünden fazla yer kaplıyor. Benim için hafiflik en önemli kriterdi bebek arabasında, Melio’nun hafifliği, çift yönlü oluşu, tentesinin tam kapanıyor olması ve tentesinin pencereli olması benim hoşuma gitti. Tek başıma kolayca açıp kapatabildim, yönünü zorlanmadan değiştirebildim. Melio tam şehir arabası ama biz çok arazide, çok bozuk yollarda geziyoruz derseniz o zaman Balios sizin için daha iyi olabilir. Eezy s twistin de yol tutuşu meliodan bir tık daha iyi geldi bana, ama tentesinde penceresinin olmaması ve oturma ünitesinin çok dar olmasından dolayı vazgeçtik. 3 yaşa kadar kullanım bana az gelmiyor, hatta çocuk yürümeye başladıktan sonra bazen inip kendisi de yürümek isteyecektir böyle durumda hem çocuğu kontrol etmek hem bebek arabasını tutmak gerekecek o yüzden bebek büyüdüğünde bence bebek arabasının hafif ve kolay kontrol edilebilir olması daha da önemli, bence çoğu kişi bu yüzden çocuk büyüyünce baston bebek arabasına geçiyor. Biz eğer kızımız bebek arabasını çok severse ve artık Melionun yetmemeye başladığını hissedersek, onu satıp Qbit all city’ye geçmeyi düşündük. Eğer ben tek bir tane bebek arabası almayı düşünüyorum satıp tekrar bakmayla uğraşamam derseniz onu da öneririm, etrafımda onu kullanan çok arkadaşım var memnunlar hatta 2 çocuğunu onunla büyüten var, bana çok sağlam geliyor o araba. Travel sistem olarak geçmiyor ama Ankara’daki bebek houseda bize isterseniz kumaşını söküp o şekilde adaptörü ile ana kucağını takabiliriz demişlerdi. Kumaşını sökmeden oturma ünitesinin üstüne de direk ana kucağı takılabiliyor tabiki. Onun da riski tek yönlü olması, bazı bebekler belli bir gelişim dönemine kadar anneyi görmeden bebek arabasında durmak istemeyebiliyor çünkü, bu durumda bebek huzursuz olacağı için onu da sınırlı kullanabilirsiniz. Gerçekten tüm özelliklerin bir arada olduğu bir bebek arabası yok bir şekilde bir veya birkaç risk alınacak, bu durumda bizim için hangi özelliklerin en önemli olduğunu düşünüp karar vermek en mantıklısı.