2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
kızlar günaydın dünden önceki akşam çok zor bir gece geçirdim tam 2 saat yatakta döndüm söylendim ağrılarımla halbuki magnezyumu da eksik etmeden içiyorum.. eşim masaj yaptı bebeğim sağolsun asla durmadan tekme tokat attı durdu.. ağlayarak uykuya daldım gece yarısı bir krampla uyandım yine Allah sabır versin cidden tırnaklarımı elime geçirdim eşime vura vura uyandırdım hemen masaj yaptı ama o 2-3 dk ağlayıp kendimi sıkmaktan öyle acıdı ki caanım ya sizinde kramplarınız böyle mi oluyor? uykudan böyle uyanınca ekstra çok korkuyorum da bu başından beri 3. krampım çok kötü 😢 dün akşam bu yüzden güzel bir duşa girdim kendimi yağladım birde papatya çayı içtim sonra yatağa girmemle uyumam 10 dk sürdü miss gibi uyumuşum çok rahatlattı benim gibi huzursuzluk yaşayan arkadaşlarım papatya çayını ihmal etmeyin 💜
Çok geçmiş olsun 🍀🍀
Selam kızlar. Detaylı ultrasonda kalpte parlaklık gördü doktor. 30.haftada tekrar gel bakalım dedi. Daha önce hiç böyle bişey yaşayan ya da duyan var mı? O gün sürekli ağladım durdum kendimi de bebeği de strese soktum diye daha da üzüldüm sonra
Geçmiş olsun, amniyosentez önerdi mi doktorunuz? Başka bulgular eşlik ediyorsa öneriyorlar, karar sizin elbette, rahat olmaya çalışın lütfen 🙏🍀

kızlar günaydın dünden önceki akşam çok zor bir gece geçirdim tam 2 saat yatakta döndüm söylendim ağrılarımla halbuki magnezyumu da eksik etmeden içiyorum.. eşim masaj yaptı bebeğim sağolsun asla durmadan tekme tokat attı durdu.. ağlayarak uykuya daldım gece yarısı bir krampla uyandım yine Allah sabır versin cidden tırnaklarımı elime geçirdim eşime vura vura uyandırdım hemen masaj yaptı ama o 2-3 dk ağlayıp kendimi sıkmaktan öyle acıdı ki caanım ya sizinde kramplarınız böyle mi oluyor? uykudan böyle uyanınca ekstra çok korkuyorum da bu başından beri 3. krampım çok kötü 😢 dün akşam bu yüzden güzel bir duşa girdim kendimi yağladım birde papatya çayı içtim sonra yatağa girmemle uyumam 10 dk sürdü miss gibi uyumuşum çok rahatlattı benim gibi huzursuzluk yaşayan arkadaşlarım papatya çayını ihmal etmeyin 💜
benimde bacak krampım öyle oluyor. hatta kramptan sonra3 gün kadar ağrıyor bacağım yürürken zorlanıyorum ama magnezyuma başlayınca geçiyor. birde doktor günde 2 şişe maden suyu iç demişti kramplar için

Selam kızlar. Detaylı ultrasonda kalpte parlaklık gördü doktor. 30.haftada tekrar gel bakalım dedi. Daha önce hiç böyle bişey yaşayan ya da duyan var mı? O gün sürekli ağladım durdum kendimi de bebeği de strese soktum diye daha da üzüldüm sonra
Kalpte parlaklık çok görülen bir şeymiş . 2 li testiniz temiz çıktıysa down sendromu riski düşük denektir . Parlaklık bizde de görülü ama tek başına sıkıntı değil dedi doktorum. Ayrıca kendiliğinden geçiyor . İnternette baktım bu parlaklık kalsiyum çökmesi imiş ve düzeliyor kendiliğinden

Böyle bir kramp hiç yaşamadım canım geçmiş olsun. Ben üç gündür bacak ağrısı çekiyorum çünkü evle uğraşıyorum. Dün yorgunluktan öyle bir uyumuşum ki bir daha sabah uyandım normalde her gece bir iki defa uyanırdım 😪
Şu evi bir düzene sokup rahatça otursam 😔
Ayy inşallah canım ya hemencik bitirirsin ama sen lütfen yapmasan mı birşey? yavaş yapıyorum flan deme hiç yapma ya biri yardımcı olsun yada bırak sende öyle otur lütfen.

Geçmiş olsun ben de öyle kramp yaşamadım magnezyumu kramp sorunu yaşadıkça içiyorum düzenli kullanmıyorum çok şekerli geliyor bana. Ben de şu sağa sola yatınca bebeğin o kısımda toplanması olayını çözemedim. Dün solumda toplanmıştı yine kalktığımda öyle gerilmişti ki karnım.
ya o toplanma olayını hiç ben anlamıyorum sanırım. içerde hareketlerini flan çok iyi anlıyorum ama toplanma nasıl oluyor nasıl anlayacağım onu? mesela ben her gece 1 kere çişe kalkıyorum gazda dolu oluyo karnım ve sağımdan soluma dönerken aşırı canım yanıyo karnım izin vermiyo dönmeme acıyo tuvalette rahatladıktan sonra düzelebiliyorum o neden çok sıkıştığım için mi acaba ? 😊 magnezyumu 1 aydır hergün kullanıyorum 2 aylık daha aldım aşırı can yakıcı birşey umarım yaşamazsınız hiçbiriniz kızlar..

Acaba neden bu kadar ağır oluyor. Aslında altında başka bir sebep vardı da hamilelikte mi açığa çıktı? Yani kemiklerde eklemlerde hamilelikle alakası olmayan başka bir şey mi var 🤔
önceden hiç böyle bi acı yaşamadım ama. yani denizde yüzerken birden bacaağa kramp girer can havliyle bir bağırırsın ya o an kullanamazsın o bacağı tam olaraak ondan biraz daha kötü bir acı birde uykuda yakalaması daha kötü.. doktorum ilk olduğunda magnezyum eksikliği dedi ee ilaca başladım 2 kere daha oldu o 1 ayda. yazayım bi doktoruma bakalım ne diyecek. birde genel olarak sanki vücutta uyuşukluk var gibi kollarım bacaklarım sırtım karıncalanıyor gibi mi desem içine rüzgar giriyor mu desemmm huzursuz bacak sendromu gibi bu daha öncede oluyordu ama kramp hamilelikte başladı

Az once instagramda denk geldim sun.bride diye bir arkadasimiz dogum yapacak hastane cantasi hazirlamis vakti olan bir izleyebilirmi acaba benim cocuga aldigim seylerin toplamini neredeyse hastane cantasina koyuyor bu kadar seye ihtiyacimiz varmi gercekten 5-6 tane battaniye koymus mesela asiri fazla degilmi sizcede

ya o toplanma olayını hiç ben anlamıyorum sanırım. içerde hareketlerini flan çok iyi anlıyorum ama toplanma nasıl oluyor nasıl anlayacağım onu? mesela ben her gece 1 kere çişe kalkıyorum gazda dolu oluyo karnım ve sağımdan soluma dönerken aşırı canım yanıyo karnım izin vermiyo dönmeme acıyo tuvalette rahatladıktan sonra düzelebiliyorum o neden çok sıkıştığım için mi acaba ? 😊 magnezyumu 1 aydır hergün kullanıyorum 2 aylık daha aldım aşırı can yakıcı birşey umarım yaşamazsınız hiçbiriniz kızlar..
Yani şöyle söyleyim dün kalktığımda karnımın sol tarafı şiş ve sert sağ tarafı inikti😊 kalktığımda veya sırt üstü yattığımda bi 10 15 saniyede düzeliyor Allah’tan. Geçen yorgan toplayıp koymuştum soluma olmamıştı yumuşak bir yastık kullanmak şart sanırım.

Az once instagramda denk geldim sun.bride diye bir arkadasimiz dogum yapacak hastane cantasi hazirlamis vakti olan bir izleyebilirmi acaba benim cocuga aldigim seylerin toplamini neredeyse hastane cantasina koyuyor bu kadar seye ihtiyacimiz varmi gercekten 5-6 tane battaniye koymus mesela asiri fazla degilmi sizcede
Abartmış sanki belki birkez çiş yapacak yada kirlenecek en fazla 3 takım zaten ciisni tatasini yapmasini bekliceksiniz yani en fazla 3,5 bez lazım olacak

benimde bacak krampım öyle oluyor. hatta kramptan sonra3 gün kadar ağrıyor bacağım yürürken zorlanıyorum ama magnezyuma başlayınca geçiyor. birde doktor günde 2 şişe maden suyu iç demişti kramplar için
ocean ekstramag kullanıyorum akşam içiyorum 8-9 gibi yani 1 kere bile aksatmadım neden oluyor ki çokta canım yanıyor sabahına da devam ediyor yürürken 😢 yine şükürler olsun bu halime ufak tefek şeyler bunlar ama.

hahahha bende takip ediyorum Sinem i o da benim hastaneme gidiyor benim eski doktoruma gidiyor hatta aynı yerde yaşıyoruz diye dikkatimi çekmişti. ama banada çok fazla geldi canım yani ne gerek var.. ama kim ne yapmak istiyorsa yapsın diyorum onunda ilki ya heves ediyordur belki söyleyeni uyaranı yoktur annesi hayatta değil malesef diye biliyorum. ama sana katılıyorum bencede fazla

Yani şöyle söyleyim dün kalktığımda karnımın sol tarafı şiş ve sert sağ tarafı inikti😊 kalktığımda veya sırt üstü yattığımda bi 10 15 saniyede düzeliyor Allah’tan. Geçen yorgan toplayıp koymuştum soluma olmamıştı yumuşak bir yastık kullanmak şart sanırım.
bende bakayım şu yastıklara çünkü sağıma yatsam aman yarabbi bir vuruyor tekme tokat artık asla uyutmuyor beni ee sola dönüyorum onda da vuruyor çocuğumu eziyorum diyorum 😂😂 geçen gece artık ağlamaklı bir sesle annem nolur ya Karan lütfen uyu artık annen de uyusun lütfen çocuğum diye söyleniyordum eşimde gülüyo 😂😂

Bana onlar biraz abartı geliyor. Koca koca iki valizle gidiyor bazı insanlar şaşırıyorum. Yeterli miktarda almak tabi önemli ama 40 tane bebek bezi 5 takım bilmem ne çok gördüm öyle video. Kendimize yük etmekten başka bişey değil.

Ayy inşallah canım ya hemencik bitirirsin ama sen lütfen yapmasan mı birşey? yavaş yapıyorum flan deme hiç yapma ya biri yardımcı olsun yada bırak sende öyle otur lütfen.
Canım gelen giden oluyor mecburum 😪 annem ve eşim yardım ediyorlar sağ olsun ama eve bir buçuk ay girmeyince işin içinden zor çıkılıyor. Neyse ki bitti sayılır...
Senin ağrıların neden böyle artıyor acaba 🤔

Instagram zaten gösteriş ve bakın ben böyle yapmıyorum deme yeri. O yüzden her şeyi abartıyorlar, 5 tane battaniyeyi bebeğin altına bez niyetine tutmayacaksa niye gereksin ki? 😂

hahahha bende takip ediyorum Sinem i o da benim hastaneme gidiyor benim eski doktoruma gidiyor hatta aynı yerde yaşıyoruz diye dikkatimi çekmişti. ama banada çok fazla geldi canım yani ne gerek var.. ama kim ne yapmak istiyorsa yapsın diyorum onunda ilki ya heves ediyordur belki söyleyeni uyaranı yoktur annesi hayatta değil malesef diye biliyorum. ama sana katılıyorum bencede fazla
Ben kendimden suphe ettim bi an gorunce az mi aldik acaba diye 😂 hastanede 5 battaniyeye nasil ihtiyac olabilir onu sorguladim 😂😂

Ah evet ya bana da aynısı söylendi üstelik fetal dna testim olmasına rağmen. Bu süreci nasıl kendime zehir etmeyebilirim diye uğraşıyorum ben de canım
Fetal iyi çıktıysa hiç üzülmeyin. Fetal DNA testinin yanılma payı %1. Ayrıntılıda ise %70 doğru tespit yapabiliyoruz dedi perinatolog bana.

Canım gelen giden oluyor mecburum 😪 annem ve eşim yardım ediyorlar sağ olsun ama eve bir buçuk ay girmeyince işin içinden zor çıkılıyor. Neyse ki bitti sayılır...
Senin ağrıların neden böyle artıyor acaba 🤔
bilmiyooorum ki 🤷‍♀️ doktora soracağım da normal dicek diye yazmıyorum 😂

Back
X