2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Ben 2019 da h&m den almıştım şimdide giyiyorum çok memnunum fiyat olarak yüksek gelirse lcw ninkilere bakabilrirsin yalnız onlar daha da düşüyor. Hamile pantolonu problemleri😅

H&mye de baktım yoktu. Bir daha bakayım.
Ben kotlarımı hep mangodan alırım. Çok güzel oluyor kalıpları.
Başka markaları sevemedim. Yüksek bel ve dar giyiyordum hep. Onlara sığamıyor olmak üzüyor 😪
Keşke mango kalıbı gibi hamile pantolonu bulabilsem diye hayal ediyorum ama yok henüz. Lcwye de baktım onlar da çok kötü durdu üstümde. Siyah renkli olanları vücuduma uymadı.
E başka da girip bakacağım marka ve mağaza yok piyasada 🥹 internetten daha detaylı aratayım. Bulmam lazım😒

Ben bunu aldım güzel ve rahat

Lcw denedim istediğim gibi durmadı üstümde. Yoksa alıcam ama maalesef 😭 mavi renk bi kotunu almıştım. O güzel ve çok rahat oldu. Siyah renkleri olmadı bana

Merhaba herkese. Kontrolüm vardı bugün, iyice baktı organlara her şey yolunda dedi doktor. Kasılma için gelip geçiyorsa sıkıntı yok dedi. Bebeğim 579 gr 23 hafta görünüyor şu an. Sata göre 22+2. Perinatolog etken döllenme diye öne çekmişti satı ama doktorum normal zamana göre gidelim dedi. Gebelik başından beri bir türlü karar veremediler 😂 1 hafta önde olması sıkıntı değilmiş. 24 ten sonra 50 gr şeker yüklemesi yapacak. Aç gelmek zorunda değilsin dedi. Kalsiyum düşüklüğü için tablet yazdı. Durumlar böyle. Herkese sağlıklı haftalar diliyorum 😍
Merhaba gözünüz aydın 🥰🧿🍀🍀 maşallah, darısı başımaaa, yarın da benim var, ister istemez heyecanlıyım...Bu arada kalsiyum düşüklüğü kan testi ile mi saptandı?

Merhaba gözünüz aydın 🥰🧿🍀🍀 maşallah, darısı başımaaa, yarın da benim var, ister istemez heyecanlıyım...Bu arada kalsiyum düşüklüğü kan testi ile mi saptandı?
Evet insan bir stres oluyor ister istemez. Güzel haberlerle geleceksiniz eminim 🥰 Aile hekimliğinde hemşire 20. Haftada kana bakalım demişti. Tetanoza gittiğimde kan ve idrar istediler. Orda çıktı. Halbuki gebeliğin başında değerlerim normaldi.

85 B vardı en büyük onu aldım suan iyi ama 90 ı olsa olu alırdım. cupları iyi ama alt lastiği birraz daha geniş olsa iyi olurdu

Ben trendyoldan aldim baya ucuza ama kaliteli cikti normalde 80 takarim ama suan baya buyuler L beden aldim

2. Tetenozu yaptırdıktan sonra yorumlarınızı okudum 😅 yavrum la Allah'a emanetiz Artk 🤲🤷
Dediğiniz gibi sağlık sistemi de diğer sistemler gibi çok güvensiz olmuş. Her doktor birşey söylüyor.

Covid zamanı da aşı yapmaya gitmiştim ki yıllardır bebek istediğimii bı kaç ay sonra tedaviye başlayacağımı söylemiştim. Doktor Bana aşı yapmaktan vazgeçti, Covid aşıları bazı kişilerde gebeliği kolaylaştırırken bazılarında ise zorlaştırıyor. Kendi tüp bebek doktorunuza danışın sonra yapın demişti. Eee onu duydum bı kere yapar mıyım 🙈 hiç bir aşıyı yapmadık o zaman eşimle

2. Tetenozu yaptırdıktan sonra yorumlarınızı okudum 😅 yavrum la Allah'a emanetiz Artk 🤲🤷
Dediğiniz gibi sağlık sistemi de diğer sistemler gibi çok güvensiz olmuş. Her doktor birşey söylüyor.

Covid zamanı da aşı yapmaya gitmiştim ki yıllardır bebek istediğimii bı kaç ay sonra tedaviye başlayacağımı söylemiştim. Doktor Bana aşı yapmaktan vazgeçti, Covid aşıları bazı kişilerde gebeliği kolaylaştırırken bazılarında ise zorlaştırıyor. Kendi tüp bebek doktorunuza danışın sonra yapın demişti. Eee onu duydum bı kere yapar mıyım 🙈 hiç bir aşıyı yapmadık o zaman eşimle
Canım bişe demediler mi toplatma kararı yazısı varmış sonuçta demek ki sağlık ocağına yansıyan bişe yok henüz

Kozlar bio-oil kullanıyorum bacaklarıma, bazen kaşıntı yapıyor bu durumu yaşayan var mı ? Bir de kış için kalın ama toparlayıcı hamile taytı bulabildiniz mi ? Benim bulduklarım hep incecik
Ben göğüs ve karın bolgeme kullanıyorum kaşıntı Yok öyle. Unutsam 2 3 gün sürmesem kuruluktan kaşıntı oluyor sadece.

Kozlar bio-oil kullanıyorum bacaklarıma, bazen kaşıntı yapıyor bu durumu yaşayan var mı ? Bir de kış için kalın ama toparlayıcı hamile taytı bulabildiniz mi ? Benim bulduklarım hep incecik
Ben kullaniyorum canim hic oyle bi etkisi olmadi bende acaba catlama olmadan kasinti oluyor diyorlar oyle bi durummu olusuyor sende

H&mye de baktım yoktu. Bir daha bakayım.
Ben kotlarımı hep mangodan alırım. Çok güzel oluyor kalıpları.
Başka markaları sevemedim. Yüksek bel ve dar giyiyordum hep. Onlara sığamıyor olmak üzüyor 😪
Keşke mango kalıbı gibi hamile pantolonu bulabilsem diye hayal ediyorum ama yok henüz. Lcwye de baktım onlar da çok kötü durdu üstümde. Siyah renkli olanları vücuduma uymadı.
E başka da girip bakacağım marka ve mağaza yok piyasada 🥹 internetten daha detaylı aratayım. Bulmam lazım😒
Evet lcw kalıpları biraz değişik yani hamile pantolonu zaten düşüyor genelde ama bendede sıkıntı olmuştu o sebeple tercihim h&m olmuştu. Mangodada var ama siyah değil😞 bilmedik markadan da alınmaz aslında en güzeli gidip denemen. Bakayım ben başka marka denk gelirse atarım❤️

Eklentiler

• A815AD2F-708C-4942-8553-A026488F1311.webp
    A815AD2F-708C-4942-8553-A026488F1311.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 55
Benim de bebek 1 hafta falan önde. Bugün doktorum 50 gr yükleme yapıcaz dedi 24. Haftadan sonra. Bence erken döllenme, başımdan beri önde gidiyor. Gecikmem olduğu gün kan vermiştim, beta 5 bin küsürlerde çıkmıştı. Yumurtlama testi de yapmıştım, 10 günde çatlamıştı. Ama doktorum erken döllenme saymadı, sata göre gidicem dedi 🤷‍♀️
Ben de yumurtlama testi yapıyordum dış gebelikten sonra takip etmek için 9. günde olmuştu çatlama. Normalde 28 günlük döngüde 13. 14. günler olması gerekiyordu. Karın çevresi bi haftadan da bi tık daha önde çıkınca doktor erken döllenmeyi kabul etse de şekerde olabilir dedi ihtimal yani içimiz rahat etsin diye yaptıralım dedi. Halbuki eşimin ailesinde genetik göbeklilik bence ondan😬

Back
X