- 13 Temmuz 2019
- 3.063
- 2.924
- 133
- 39
- Konu Sahibi Papatya0593
- #21.241
Acaba sebep olarak ne dedi arkadaşınızŞimdi bir hemşire arkadaştan teyit ettim. Bugün aşılama durdurulması kararı alınmış. Malesef haber doğru![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acaba sebep olarak ne dedi arkadaşınızŞimdi bir hemşire arkadaştan teyit ettim. Bugün aşılama durdurulması kararı alınmış. Malesef haber doğru![]()
Model atabilir misin canım?Ben hem H&M’den hem LCW’den kot aldım. H&M kalitesi tartışmasız LCW’ye basar. LCW belimden düşüyor, oturmuyor, kemer takmak zorunda kalıyorum ve kumaşı incecik. H&M bildiğin skinny jeans gibi, inanılmaz güzel oturuyor üstüme. Ama tabi ikisi arasında inanılmaz fiyat farkı var biri 500tl’ydi biri 200tl.
U şeklinde olanı kullanıyorum çok memnunum onsuz yatamamKızlar hamile yastığı olarak ne aldınız? Hangileri daha kullanışlı oluyor?
Evet lcw kalıpları biraz değişik yani hamile pantolonu zaten düşüyor genelde ama bendede sıkıntı olmuştu o sebeple tercihim h&m olmuştu. Mangodada var ama siyah değilbilmedik markadan da alınmaz aslında en güzeli gidip denemen. Bakayım ben başka marka denk gelirse atarım
![]()
Eski bir haber sanırım bu aşının belli bir partisi için toplatma kararı çıkarıldı ve toplatıldı diye biliyorum. Benim doktorum iki gebeliğimde de tetanoz aşısına gerek görmedi artık evde ahırda doğuran mı kaldı herkes hastanede steril şartlarda doğuruyor gerek yok dedi.
Model atabilir misin canım?
Benim bileklerim de hiç kalın değildir canımBen de tayt modelini atayım. En sevdiğim tayt buçok memnunum. Ama daha önce de söylemiştim alt kısmı yani bilek bölümü kısa ayakkabılarla giymek için uygun değil. Çizmelerle. Uzun botlarla kombin yapmalı. Ya da üzerine ayrı bir çorap geçirmeli. Yoksa güzel durmuyor. Çorap gibi yapışmıyor o kısmı. Ya da benim bileğim kalın değil diye öyle olabilir. Ben L beden aldım. Daha rahat olsun diye. Normalde M giyiyordum.
Eki Görüntüle 3181592
![]()
Siyah Yüksek Bel Hamile Taytı PH8TC8Y220SK-SH1 - Siyah - Penti
Siyah Yüksek Bel Hamile Taytı PH8TC8Y220SK-SH1 - Siyah ürünü Penti`de. Siyah Yüksek Bel Hamile Taytı PH8TC8Y220SK-SH1 - Siyah ürününe benzer birbirinden kalite ürünleri penti.com adresinden hızlıca satın alabilirsiniz.www.penti.com
Ben de denedim ve emanet gibi durdular gerçekten çok kötüBende düşme olmadı hiç. M beden aldım. Rahatça giyiyorum. Zaten belinden ayarlıyorum sıkıntı olmuyor. Ama genel olarak kötü durdular üzerimde. O yüzden almadım siyah.
Başka bir marka denk gelse evet süper olur![]()
Kızlar hamile yastığı olarak ne aldınız? Hangileri daha kullanışlı oluyor?
Ben de almalıyım, bebeğin üstüne yatıyormuş gibi hissediyorum artıkU şeklinde olanı kullanıyorum çok memnunum onsuz yatamam![]()
Eski haber olmayabilir. Az önce haber kanalında alt yazı geçti.Eski bir haber sanırım bu aşının belli bir partisi için toplatma kararı çıkarıldı ve toplatıldı diye biliyorum. Benim doktorum iki gebeliğimde de tetanoz aşısına gerek görmedi artık evde ahırda doğuran mı kaldı herkes hastanede steril şartlarda doğuruyor gerek yok dedi.
off benim de püsküllü belam, ilk hamileliğimin hatırası, olabildiğince kabız olmamaya çalış arada büyüyüp küçülebiliyor. Doğumdan uygun bi süre sonra ameliyat olup kurtulacağım insallah bi sıkıntısı yok ama beni rahatsız ediyor.
Kime neyin alerji yapacağı belli olmuyor işte benim de alerjik bir bünyem var mümkün olduğunca içmemeye çalışıyorum ilaç.
Ben de 21+5 le en küçüklerdenimbenim tek yumurta ikizi olduğu için hem 18 hem 20 haftalarda yaptı ayrıntılıyı doktor bir de bu pazartesi kontrolüm var belki yine ayrıntılı yapar çok heyecanlıyım
![]()
TRENDYOLMİLLA Camel Örgü Detaylı Kazak Pantolon Triko Alt-Üst Takım TWOSS20AU0084 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOLBen de denedim ve emanet gibi durdular gerçekten çok kötüBeli lastikli eşofman altı aldım iki tane, şimdiye kadar onlarla idare ettim ama artık onlar da kurtarmaz gibi..
Triko takım ya da elbise bakıyorum bulabilirsem![]()
Bu zamana kadar bende trendyolun fitilli taytlariyla geldim renk renk aldim hergun birini giyiyorum ama yavastan usutmeye basladilar bende pentinin termallerine gececegimBen de tayt modelini atayım. En sevdiğim tayt buçok memnunum. Ama daha önce de söylemiştim alt kısmı yani bilek bölümü kısa ayakkabılarla giymek için uygun değil. Çizmelerle. Uzun botlarla kombin yapmalı. Ya da üzerine ayrı bir çorap geçirmeli. Yoksa güzel durmuyor. Çorap gibi yapışmıyor o kısmı. Ya da benim bileğim kalın değil diye öyle olabilir. Ben L beden aldım. Ondan da kaynaklanabilir. Daha rahat olsun diye öyle yaptım. Normalde M giyiyordum. Şimdi beni hamilelik sonuna kadar götürür gibi geliyor.
Eki Görüntüle 3181592
![]()
Siyah Yüksek Bel Hamile Taytı PH8TC8Y220SK-SH1 - Siyah - Penti
Siyah Yüksek Bel Hamile Taytı PH8TC8Y220SK-SH1 - Siyah ürünü Penti`de. Siyah Yüksek Bel Hamile Taytı PH8TC8Y220SK-SH1 - Siyah ürününe benzer birbirinden kalite ürünleri penti.com adresinden hızlıca satın alabilirsiniz.www.penti.com
KesinlikleBen de almalıyım, bebeğin üstüne yatıyormuş gibi hissediyorum artık![]()
Hıc alma bence zamanla bel desteği de istiyorsun bunda bel desteği yok kuzumAmazon’da şunu çok uyguna bulduğum için aldım. Şimdilik göbeğimi desteklese yeter. İleride ihtiyaca göre u gibi olanlardan alabilirim. Gören kaçırmasın 35 tl
Mycey Hamile Destek Minderi - Parterre https://www.amazon.com.tr/dp/B01JRY1C92?psc=1&ref_=cm_sw_r_apin_dp_H18QTWGZ82SFBTB44DRP
Ya bunları hep görüyorum almak da istedim ama eşim milla dan hiçbir şey alınmaz diye tutturmuşTRENDYOLMİLLA Camel Örgü Detaylı Kazak Pantolon Triko Alt-Üst Takım TWOSS20AU0084 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Şöyle bi takım görmüştüm ama bi bak istersen. Renkleri de var ama bilemedim. Elbise kısa uzun nasıl bişey ?
Gap ten aldım bundanPentinin taytına ben de bayıldımm. Çok güzel. Çok rahat. Bugün de işe giderken uzun kalın bir gömlek ve çizmeyle giyindim. Hem şık hem rahat bir kullanım imkanı sunuyor
Yalnız ben bacağıma yapışacak siyah bir hamile kotu arıyorum. Ama bulamadımbu konuda fikirlere açığım
Ya evet trendyolda falan sayılan monokrom trikolar benim de hoşuma gidiyor. Sanırım 1 takım da onlardan alacağımBen de denedim ve emanet gibi durdular gerçekten çok kötüBeli lastikli eşofman altı aldım iki tane, şimdiye kadar onlarla idare ettim ama artık onlar da kurtarmaz gibi..
Triko takım ya da elbise bakıyorum bulabilirsem![]()