2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Özellikle toplatilan Türk markası olan bir tetanoz aşısıymış. Doğru mu acaba eşinizin konu hakkinda bilgisi var mi?
O konuda bilgim yok ama yıllardır Türkiye kendi tetanoz aşısını üretiyor demişti. Döviz kurundan dolayı zaten muhtemelen piyasada çoğunlukla yerli aşı vardır diye düşünüyorum, son kulanma tarihi geçen seri belli bir markadaysa onu toplatıyor olabilirler. Tabi kesin olarak sebep odur diyemiyorum ama Medyada yalan yanlış çok haber var, bahsedilenler kadar ciddi yan etkileri olsa hastanelerde şu an bir alarm durumu olurdu, acil öncelikli hemen hemen her birime hastalar başvuru yapardı benzer şikayetlerle. Tetanoz o kadar da nadir uygulanan bir aşı değil çünkü. Aşı ile doğrudan ilgililenen birimler hariç haberi bile yok bir çok hekimin bu geri çekme olayından.

Valla isim işini çok düşündükçe işin içinden çıkamazsın 😄😄
Çıkamıyoruz zaten 😅
Vaktim olsa da kesinlikle uğraşmam. Sevmiyorum böyle şeyleri.
Zaten bu sayfa daha çok yurt dışına satış yapıyor. Çok fazla buldum ben de. 😕 bakmaya devam.
Böyle bir şey de olabilir diye düşündüm ama ona da annem çok basit duruyor yorumunu yaptı. Annemin görüşleri çok değerli. Kararsız kalıyorum. Şık bi şeyler istiyorum.
Eki Görüntüle 3183514
Bu model daha güzelleri var iyice araştırdın mı acaba? Burdaki top renkleri basit görünüyor gerçekten. Umarım gönlünce bulursun ☺️
Bende güzel kanaviçe yaparım , belki işlerim bebişimin ismini kendim kasnakla kapı süsü yaparım🤗
Neden olmasın 🥰 çok sallanan püsküllü şeyler ararsa gözlerimiz, altına makrome yaprak eklenir 🤩

Çıkamıyoruz zaten 😅

Bu model daha güzelleri var iyice araştırdın mı acaba? Burdaki top renkleri basit görünüyor gerçekten. Umarım gönlünce bulursun ☺️

Neden olmasın 🥰 çok sallanan püsküllü şeyler ararsa gözlerimiz, altına makrome yaprak eklenir 🤩
Komple malzemeler 125 tl diyor inanılmaz uygun bu insanlar nasıl bu kadar çok para istiyor ya

Eklentiler

• Screenshot_20221228-151536_Instagram.webp
    Screenshot_20221228-151536_Instagram.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 63
Tedavi edilemez bir yan etki yok diyorlar canım gebelikte yüksek oranda alkol falan almadıkça tek seferde öyle şeyler olmaz bebeğe insallah sen merak etme öyle güzel korunaklı büyüyorlar ki içerde. İnsan esen yelden çekiniyor haklı olarak en ufak pürüz istemiyor Allah esirgesin hepsini içerde sapasağlam merak etme. Ha tetanoz da vurulma tabi çoğu kadın doğumcu sallamıyor bile aile hekimleri aramasa bu kadar insan vurulmaz. Bununla geçmiş olsun.
Çok teşekkür ederim , işte insan şimdi bir de ekstradan hassas olunca daha etkileniyor malesef yoksa haklısınız inşallah sağ Salim kavuşacağız bebeklerimize

Sevgili erkek bebek anneleri yavrularınızın ismi ne olacak acaba karar verdiniz mi?
Sanırım biz bebeği kucağımıza aldığımızda bile adı belli olmayacak 🙄
Bizde de durum aynı hem klasik olmasın hem saçma modern olmasın hem.yurt dışında yaşamaya uygun enternasyonal bişey olsun diye diye otuydu bokuydu çok afedersiniz hicbisey bulamadık 😅

Çıkamıyoruz zaten 😅

İyice araştıramadım herhalde. Bulamadığıma göre. Bakmaya devam edeyim😇

Fiyatı çok iyiymiş gerçekten, hemen bakacağım teşekkür ederim ☺️

Ben müslin örtüleri bella maisondan aldım. Çok beğendim. Ona da bakabilirsiniz.
Ebebek mağazasından da almıştım bir tane sade bir şey. Ama su çekme açısından bilemiyorum nasıl olurlar.
Ben de banyo havlusu istiyorum bebeğim için. Henüz bilmiyorum ne alacağımı. Banyoya dair hiçbir şey almadım daha. 😇

Sevgili erkek bebek anneleri yavrularınızın ismi ne olacak acaba karar verdiniz mi?
Sanırım biz bebeği kucağımıza aldığımızda bile adı belli olmayacak 🙄
kuzumm ben daha önce söylemiştim 2 aydır belli bizim oğlanın ismi KARAN olacak inşallah 😍 bak benim listemdekileri söyleyeyim belki fikir olur

KARAN
KUZEY
ALPER
ASİL
KAYRA
BERKE
BARAN
ÇINAR
ATLAS

Müslin örtü/battaniye/bez alıp kalitesinden memnun kaldığınız satıcılar var mı? Özellikle bez ve örtü için su emebilecek yumuşak bir şeyler arıyorum ama internette baktıklarımın desenleri çok güzel olsa da kalitelerinden emin olamıyorum. Aldığınız ve memnun kaldığınız satıcıları paylaşabilirsiniz çok sevinirim ☺️🌸
Ben müslin örtüleri messido diye bir markadan aldım, gayet yumuşak ve kaliteli. Trendyol ve Amazon’da var.

Back
X