- 26 Ağustos 2022
- 752
- 849
- 18
- Konu Sahibi Papatya0593
- #21.781
Böyle düşününce şimdi ben de mutlu oldumBenim de yeşil damarlar belirdi göğüslerimde. Çok da hoşuma gitmişti ilk gördüğümdeiyice anneliğe yakınlaşıyorum diye düşünmüştüm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle düşününce şimdi ben de mutlu oldumBenim de yeşil damarlar belirdi göğüslerimde. Çok da hoşuma gitmişti ilk gördüğümdeiyice anneliğe yakınlaşıyorum diye düşünmüştüm
Ama nasıl yapmayalım sonuçta bu beden hep bizimle, çok da bozulsun istemeyizBenimki de evham yapiyosun diyor sürekli![]()
Aynen gerçekten zaten sürekli eşimi darliyorum hâlâ güzel miyim diyeAma nasıl yapmayalım sonuçta bu beden hep bizimle, çok da bozulsun istemeyiz![]()
Ben ortalıkta ay sen çok güzelsin gözlerin çok güzel çocuğumuz sana benzesin diye dolaşıyorum salak salakAynen gerçekten zaten sürekli eşimi darliyorum hâlâ güzel miyim diye![]()
Ay önce bize sonra babaya benzesinlerBen ortalıkta ay sen çok güzelsin gözlerin çok güzel çocuğumuz sana benzesin diye dolaşıyorum salak salak
Sonra aklım başıma geliyor heralde, ben de güzelim ya kendime haksızlık etmeyeyim diyorum![]()
Çok güzel ya maşallahBizim evde de durumlar karışık kızımla eşim sağ olsun göbüş önden popo arkadan büyüyor yarışıyorlar diye benimle dalga geçiyorlaraman hiç umrumda değil kendimi en güzel hissettiğim zamanlar hamilelik zamanlarım keyfimi kaçıramazsınız diyip susturuyorum onları
![]()
Eminim çok yakışır elbisenPembeye bayılırım. Çok hoş: beni de annem bu konuda kısıtlıyor. Karnımı göstermemeliymişim ona göreama yarın ona gidicem elbiseyle bakalım ne dicek.
Bir de işin ilginci insanlar beni bol şeyler giyiyorum diye övüyor. Göstere göstere gezmemen harika falan diyorlaryani bi de makam mevki sahibi tipler bunlar. Hala çok sevilmiyor hamilelerin dar giyinme olayı demek ki. Eskide kaldı sanıyordum. Bence çok tatlı oluyor.
H&mdeki etekli takımları beğeniyorum ben de
Teşekkür ederim CanımÇok güzel ya maşallah![]()
Dürttü müEminim çok yakışır elbisenBenim iş arkadaşlarım da göbeğim çıktıkça ne kadar güzel, tatlı görünüyor diyorlar. Ben asıl öğrencilerden rahatsız oluyorum. Dün bir tanesi hocam hamile misiniz diye göbeğimi dürttü parmağıyla
göbeği göstermemek niye güzel bir şey oluyormuş, çok ilginç bir düşünce
havadan mı geliyor bu bebekler, o göbekler illa ki görünecek
![]()
benim de detaylı raporunda gr var boy ölçümü yokHayır ortalamalar şeklinde ifadeler var. Net bir ölçüm yok. Onu doktorumda öğreniyorum. Boy olarak hiçbir şey yok. Olmadı bi daha bakayım rapora
Ya evet dedikodu şeklinde herkese yayıldı ve gelip sordular sıraylaDürttü mücidden şaka gibi bu çocuklar
Z kuşağı alfa kuşağı diye diye övülen çocukların "getirildiği" son nokta işteYa evet dedikodu şeklinde herkese yayıldı ve gelip sordular sıraylaben de kiloluyum o benim göbeğim diyince dürttü
hatta bir tanesi koridorda koşup yanımdan geçerken hocam kaç aylık diye bağırdı. Sonrasında iyi bir azarladım tabii ama sinir bozucu bir durum.
Selamlar
Evet e bebek ten aldım. Kot olandan aldım ben. Acaba aynı üründen mi bahsediyoruz??E bebekten mi aldınız ? Ben de alalı baya olmuştu bir iki kere giydim dediğin gibi bi değişik duruyor ama artık iade şansım yok![]()
Evet büyük olmuş olabilir. 1 aya kadar bana daha iyi olur diye düşünüyorumBedeni büyük gelmiş olabilir mi?Daha şişeceğiz epey
ileride tam olabilir
Ben de şimdi pantolon bakıyorum diğer üstlerimin hepsi olur ama alt giyim eksik
Ayy buna bayıldımmBugün ablamın verdiği hamile elbisesini denedim, bir garip geldim aynada kendimeokulda kendimi en çok tayt kazak ile rahat hissediyorum, okulda giymem. Dışarda giymek için bugün şunu sipariş ettim. Fiyatı fazla geldi, sonuçta kısıtlı zaman giyicez ama heveslendim, umarım olur :)
Eki Görüntüle 3184308
Güle güle giyininSelamlar
Evet bugün geldi. M ve L beden almıştım. M beden tam üzerime göre oldu, karın kısmı biraz boş sadece1 aya doldururum sanırım orayı da
annemle babamın yanındaydım denediğimde, ikisi de bayıldı
Likralı olduğu için son güne kadar giyilebilecekmiş hissi verdi bana ama bilemedim. O günler gelince göreceğiz![]()
Doktorum bir ultrason muayenesinde şey dedi eşime “ doğduğunda ilk sana benzeyecek, ama çok sevinme kız bebekler sonradan anneye dönüyor”Ben ortalıkta ay sen çok güzelsin gözlerin çok güzel çocuğumuz sana benzesin diye dolaşıyorum salak salak
Sonra aklım başıma geliyor heralde, ben de güzelim ya kendime haksızlık etmeyeyim diyorum![]()