2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Eminim çok yakışır elbisen 💐 Benim iş arkadaşlarım da göbeğim çıktıkça ne kadar güzel, tatlı görünüyor diyorlar. Ben asıl öğrencilerden rahatsız oluyorum. Dün bir tanesi hocam hamile misiniz diye göbeğimi dürttü parmağıyla 😠 göbeği göstermemek niye güzel bir şey oluyormuş, çok ilginç bir düşünce 🤨 havadan mı geliyor bu bebekler, o göbekler illa ki görünecek :KK70:

Benim arkadaşlarım da çok tatlı diyor ama göbeği göstermeden gezmek çok asil bir hareket diyen kişiler de mevcut 😂 valla ben de anlamadım. Bi ara etkilendim bunlardan iyice bol üstler giydim o yüzden 😅 görünsün bence de 😅 zaten artık saklamak da pek mümkün değil hızla büyüyor😍
Bana kalsa şunlardan da giymek istiyorum. Evde giyerim bu gidişle sadece tabii🙂
EFB58C23-81A1-402C-9667-3F79441C462C.jpeg

Doktorum bir ultrason muayenesinde şey dedi eşime “ doğduğunda ilk sana benzeyecek, ama çok sevinme kız bebekler sonradan anneye dönüyor” 🤣
Hahahha yaa çok güzel demiş🤭 Bizimki daha ultrasonda babaya benziyor 😄 ama erkek bebek 🤔 sonradan bana mı benzeyecek acaba? 😄

Evet büyük olmuş olabilir. 1 aya kadar bana daha iyi olur diye düşünüyorum 😇
Üstler benim de oluyor ama altlar hep skinny ve yüksek bel falan giydiğim için vedalaştık onlarla 😂 gap markanın pantolonu çok kaliteli, en sevdiğim o. Lcw den aldığımın göbek kısmı sanırım sadece 9. Ayı düşünerek yapılmış; sürekli düşüp toplanıyor ama yine de giyiyorum. Taytlar zaten kurtarıcı 🙏🏻
Ben hala elbiselerime girebiliyorum. Normalde de hafif basenli olduğum için hep A kesim elbiseler tercih ederdim; o yüzden hala elbiseler ilk tercihim oluyor. Hem de tek parça giy ve çık ohh 😇
Henüz hiç hamile pantolonu alıp gitmedim öyle düşecek hissi veriyorsa hiç hoşlanmam 🤦🏼‍♀️
Benim de elbiselerim oluyor ama hepsi yazlık 😪 hiç kışlık elbisem yok ne yazık ki. Şu süreçte raporlu olmam da işime yaradı evde pijama eşofman takılıyorum 😄

Hahahha yaa çok güzel demiş🤭 Bizimki daha ultrasonda babaya benziyor 😄 ama erkek bebek 🤔 sonradan bana mı benzeyecek acaba? 😄
Bizimki kız olduğu için bu genellemeyi kız bebekler için yapmıştı. Ama tüm genellemeler yanlıştır diyelim kimseyi kırıp üzmeyelim 😂

Benim arkadaşlarım da çok tatlı diyor ama göbeği göstermeden gezmek çok asil bir hareket diyen kişiler de mevcut 😂 valla ben de anlamadım. Bi ara etkilendim bunlardan iyice bol üstler giydim o yüzden 😅 görünsün bence de 😅 zaten artık saklamak da pek mümkün değil hızla büyüyor😍
Eki Görüntüle 3184386
Off kadının kadına yaptığını kimse yapmıyor gerçekten 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ içinizden hangisini giymek geliyorsa giyin. Belki bir daha bu günleri yaşayamayacağız bile, neden heves kaçırılıyor ki? İster göbeğinizi gösterin ister saklayın. Hangisi rahat ettirecekse. Bu tişörtler de çok tatlışşş 😍

Off kadının kadına yaptığını kimse yapmıyor gerçekten 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ içinizden hangisini giymek geliyorsa giyin. Belki bir daha bu günleri yaşayamayacağız bile, neden heves kaçırılıyor ki? İster göbeğinizi gösterin ister saklayın. Hangisi rahat ettirecekse. Bu tişörtler de çok tatlışşş 😍
Ya bencede bide ben aksine gobegim belli olunca hosuma gidiyo begeniyorum yani ozellikle tayt ve triko elbise giyiyorum hep bidaha yasamiycaz bu zamanlari utanilcak birsey degilki bebek var icimizde mucize gibi bisey yani

Kizlar benim çok acil bir sorum var, ben duzenli aynada kendime bakıyorum hani çatlak vs var mı diye ama bu son 2 gündür göğüslerim hep pembe pembe kıpkırmızı bir de her tarafı yeşil damarlanmış şok oldum yani hep karnıma baktığım için heralde farketmedim bilmiyorum ama normal mi bu bir de göğüs ucu etrafı böyle soyulmus gibi olmuş hani elimiz kışın kurudugunda boyle saydam saydam olur ya kabuklanmis gibi sert olur oyle yani
kuzum bende sabah akşam yağlıyorum kendimi göğsümde kırmızılık 1 ay önceden çıktı baktım çatlamış engel olamadım valla ama ilerlemeden durdu. yağlayın kendinizii günde 2 kere sonlara doğru 3 kere diyorlar vallahi
Pembeye bayılırım. Çok hoş: beni de annem bu konuda kısıtlıyor. Karnımı göstermemeliymişim ona göre😂 ama yarın ona gidicem elbiseyle bakalım ne dicek.
Bir de işin ilginci insanlar beni bol şeyler giyiyorum diye övüyor. Göstere göstere gezmemen harika falan diyorlar 🙄 yani bi de makam mevki sahibi tipler bunlar. Hala çok sevilmiyor hamilelerin dar giyinme olayı demek ki. Eskide kaldı sanıyordum. Bence çok tatlı oluyor.
H&mdeki etekli takımları beğeniyorum ben de
benimde annem öyle diyor ama annem bursa da uzakta ben canım ne isterse onu giyiyorum hele ki yarın akşam için kırmızı bir elbise aldım aman yarabbi dapdar ve mini 😂😂😂

Eklentiler

• Ekran Alıntısı.webp
    Ekran Alıntısı.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 89
Henüz hiç hamile pantolonu alıp gitmedim öyle düşecek hissi veriyorsa hiç hoşlanmam 🤦🏼‍♀️
Benim de elbiselerim oluyor ama hepsi yazlık 😪 hiç kışlık elbisem yok ne yazık ki. Şu süreçte raporlu olmam da işime yaradı evde pijama eşofman takılıyorum 😄
Aaa bu arada ben yazlık elbiseleri de altına opak çorap ve üzerine kazak ile etek gibi kombinliyorum. Çok kullanışlı oluyor. Tavsiye ederim 😇 hatta geçen gün tuzla marinada göbeğini göstererek poz ver dediler; böyle çektim 😇😇

Eklentiler

• D495BBF6-853A-4B30-A6E2-14BC3B01BCAE.webp
    D495BBF6-853A-4B30-A6E2-14BC3B01BCAE.webp
    129,1 KB · Görüntüleme: 98
kuzum bende sabah akşam yağlıyorum kendimi göğsümde kırmızılık 1 ay önceden çıktı baktım çatlamış engel olamadım valla ama ilerlemeden durdu. yağlayın kendinizii günde 2 kere sonlara doğru 3 kere diyorlar vallahi
Öyle üzüldüm ki benim göğüslerim normalde küçüktü demekki ondan boyle oldu 75 bedenken simdi nerdeyse 85 oldu 😕

D destinaa88 elbiseye ba-yıl-dım çok güzel güle güle giy🥰

Aynen gerçekten zaten sürekli eşimi darliyorum hâlâ güzel miyim diye 😅
Güzeliz tabii ki de yürüyen mucizeyiz şu anda içimizde bi canlı büyüyor. Bazen aynalarla aynı görüşte olmasak da kendimi çok seviyor ve beğeniyorum bu enerjiyi eşim de hissediyor bence, ha hissetmese de banane😂

Ay önce bize sonra babaya benzesinler 😂
Doktorum bir ultrason muayenesinde şey dedi eşime “ doğduğunda ilk sana benzeyecek, ama çok sevinme kız bebekler sonradan anneye dönüyor” 🤣
Eşim doğumhanede “aynı sana benziyor” demişti kucağıma bi aldım aynı babası. “Önce sana benziyodu sildikçe sildikçe bana döndü” dedi ve aylarca babasının küçük kopyası olarak gezdi. Poşet gibi çanta gibi taşımışım çocuğu hiç bi genimi aktaramamışım diye üzülürken şimdi benim küçük kopyam çok keyifliyim😂😂😂

Ben normalde vücudumla çok barışık olmadığım için triko elbise falan giyemezdim, bi tane kırmızı elbisem var 2-3 kere ya giydim ya giymedim yıllardır. geçen giydim, alışık olmadığımdan biraz garip hissettim ama hoşuma da gitti çok. Hazır göbeğimi içime çekmek zorunda hissetmezken bu haftalarda giycem yine 😂 dediğin çok doğru, artık saklamak ne mümkün göbüşleri 😂

Bezde hangi markayı tercih ediyorsunuz kızlar? Bende yavaştan stoklamaya başlayayım diyorum. Aklımda Sleepy natural ya da bionatural var. Bionatural için çok kalın, bebeği rahatsız ediyor vs yazmışlar o yüzden naturale bakıcam gibi
Ben nerdeyse her markadan aldım. Sleepy natural, bio natural, Bebem natural, Pure Baby, Prime premium care

Bizim evde de durumlar karışık kızımla eşim sağ olsun göbüş önden popo arkadan büyüyor yarışıyorlar diye benimle dalga geçiyorlar 🤣 aman hiç umrumda değil kendimi en güzel hissettiğim zamanlar hamilelik zamanlarım keyfimi kaçıramazsınız diyip susturuyorum onları 🙊😁
Adriana Lima'nın dün doğum sonrası defile fotolarından sonra bence hiçbi erkek bizlerin fiziğine laf etmesin :D

Ben de tatilden sonra gitmiycem. Tatil dönüşü 2 haftam kalıyor 32 ye. Haftada 3 gün gidiyorum okula o yüzden 3 er gün rapor almayı planlıyorum. Çok yorucu oluyor artık okula gitmek 100 km gidiyorum 100 km dönüyorum 🤦🏼‍♀️

Ben de arkadaşlarımla oturdum hesap ettim hafta hafta gün gün. Onların desteğiyle doğru planlamayı yaptım😁

Benim de tatilden sonra 2 haftam kalıyor 32'ye. O haliyle de hemen hemen denk geliyor gibi oluyor. Ama bu adet tarihine göre hesaplanmış haliyle ya, ya 38'de olursa doğum mesela? 40 olmasına kadarki 2 hafta puf gidiyor değil mi? Neyse hallolacak izinlerle raporlarla bir şekilde😊

Adriana Lima'nın dün doğum sonrası defile fotolarından sonra bence hiçbi erkek bizlerin fiziğine laf etmesin :KK70:
Bence de ya, kadına da helal olsun ayrıca çok takdir ettim. Çünkü Adriana’nın benim takdirime çok ihtiyacı var 😂😂 Bu kadar göz önünde bi kadın olarak örnek bi davranış bence. Bi de kadın anca hamileyken rahatça bişeyler yiyebiliyosa demek tüm kariyer hayatının açlığının acısını çıkarmış olmalı, ben olsam öyle yapardım 😂

neyse içimizde bir insan büyüyor, çıkıyor, dünyaya alışmaya çalışıyor, biz nelerle uğraşıyoruz insanlar afedersin g.t göbek büyüklüğü konuşuyor.

GÜnaydın kızlar konumuz kıyafet madem bende sizlerden yardım alayım henüz evdekilerle idare ettim bugüne geldik olduk beş buçuk aylık artık önümüzde ay alırım birşeyler sizler neler aldınız ve ne tavsiye edersiniz

Back
X