• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Evet evet bitkisel bi ilaç olduğu için zararı yok sanırım ben şimdilik 2 tane içiyorum ama artırıcam bu gidişle
Ya banada doktor gece 2 tane iç dedi de gece içtiğimiz akşama kalmıyor işte ya🥹 ben de gece 1 öğleden sonra 1 gibi almayı deneyeceğim çok uyku yapıyor dedikleri için gündüz çok içmek istemiyorum açıkçası. Bir de benim gastrit reflüm var zaten onlarla beraber coşuyorum😂

Ya banada doktor gece 2 tane iç dedi de gece içtiğimiz akşama kalmıyor işte ya🥹 ben de gece 1 öğleden sonra 1 gibi almayı deneyeceğim çok uyku yapıyor dedikleri için gündüz çok içmek istemiyorum açıkçası. Bir de benim gastrit reflüm var zaten onlarla beraber coşuyorum😂
Aç karna alma gündüz inşallah rahatsız etmez kuzum

Kızlar bir konuda kafam çok karışık. Malum kasım indirimleri var bir şeyler almak istiyorum bebek için ama biraz da çekiniyorum henüz kritik dönemi atlatmadık sonuçta. Siz bu süreçte ne gibi şeyler aldınız? Bir de bebek arabası önerisi olan var mı benim bu konuda hiç fikrim yok kullanışlı hafif çift yönlü olması tabii önemli

Kızlar bir konuda kafam çok karışık. Malum kasım indirimleri var bir şeyler almak istiyorum bebek için ama biraz da çekiniyorum henüz kritik dönemi atlatmadık sonuçta. Siz bu süreçte ne gibi şeyler aldınız? Bir de bebek arabası önerisi olan var mı benim bu konuda hiç fikrim yok kullanışlı hafif çift yönlü olması tabii önemli
Ben daha bir şey almadım canım ya

Ben açıkçası kendimi zor tutuuorum almama için minik şeyler alıyom nefsimi köreltiyorum 😂😂 aslımda alıp rabbim göstermesin tabi de üzlmek istemiyorum açıkçası 🥹
Bebek arabsı hakkında aslımda çok bir bilgim yok ona bir bakmalıyım

Back
X