2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Evet bende ağırlaşmaya başladım ,Ocak’tan sonra halledrcektim toplu alışveriş işini ama zam gelmeden yaptık eksikler bitmiyor tabi. sizin planlama tam olmuş bende son aylara inşallah bir şey koymak istemem.kızımda Doğum çantası hazırlamak nasip olmadı ani başlayınca Doğum eşim artık getirdi. Ne bulduysa evden ama allahtan ben önceden yıkayıp ütülemiştim o yüzden herşeyi son ana bırakmayın öyle süsleme o bu bi bakmışsınız kala kalıyor insan ben koşarak gittim hastaneye nişanım gelmişti 🙊 size tavsiyem önceden tadını çıkararak hazırlanın
Bana da bir arkadaşım bu şekilde tavsiyede bulundu. Birkaç eksiğim var onları mağazalara bakarak almak istiyorum. Sanırım sömestr dönüşü hazırlıklara başlarım ufaktan ☺️

Kızlar puset örtüsü ve minderi sipariş etmiştim musliniko firmasından. Bugün teslim aldım.Kalitesi güzel tavsiye ederim. Turuncuyu pek sevmem ama kızımdan kalma pusetim vardı onun rengine uydurmak için mecburen bu renk tercih ettim. Ama çeşit çok. Minderin boyutu bebek arabasına da uyar.
Güle güle kullan canım 🥰 böyle gördükçe sabırsızlanıyorum ben 🤭

MaşAllah hani nerde göbüş? 😍 🧿 Hem çok yakışmış hem de çok şık olmuşsun 💜
Ben tesettürlüyüm elbiselerim uzun, hadi alttan tayt vs hallettim ki benim bu anlamda halletmem daha kolay olur ama şimdi güzelim uzun renkli elbiselerin altına bot mu giyineyim 😅
Bir de mekan Doğu Anadolu 😅
Bizim okulda bir arkadaş şifon elbise altına bot giyiniyor mesela 🤭 Bir tek bana tuhaf geliyor sanırım
Yok yok hiç tuhaf görmeyelim bence. İsteyen istediğini giysin. Kim neyi yakıştırıyorsa ve neyi bulabiliyorsa 😇😇
mesela sokakta gezerken balık etli genç kızları crop la görünce yanımdaki kişi laf ederse hemen lafını ağzına tıkıyorum. Herkes manken gibi olmak zorunda değil. Onu o şekilde giymek istediyse giysin. Ben aksine bayılıyorum öyle kişileri görünce. Özgüvenlerinden öpesim geliyor 😍😍

Bugun 23 haftalik olduk tam ve benimkinin hareketleri artik dokunus degil baya baya tekmeye donustu disardan bile gozukuyor az once videosunu cekip esime attim inanamadi kime soylesem dhaa cok erken ben 7.8. Ayimda disardan gorebiliyordum falan diyorlar benim oglan mi bi garip acaba sizdede disardan bakinca hareket gozukuyormu kizlar
İlk hareketleri 16 haftada hissetmeye başladım bazen sert bazen minik minik ama normal bence hatta geçen çok az dışardan belli oldu seğirme gibiydi

Bana da bir arkadaşım bu şekilde tavsiyede bulundu. Birkaç eksiğim var onları mağazalara bakarak almak istiyorum. Sanırım sömestr dönüşü hazırlıklara başlarım ufaktan ☺️
Keyfini çıkara çıkara artık bu dönemlerde almakta fayda var bende kişisel ürünleri gezerek gördükçe alacağım lansinoh göğüs ıcın kremi çok önemli benim için çok iyi gelmişti parabensiz Nivea şampuan ve pişik kremi alacağım kızıma da kullanmıştım çok memnundum böyle şeyleri artık az az tamamlayacağım

Benim de tatilden sonra 2 haftam kalıyor 32'ye. O haliyle de hemen hemen denk geliyor gibi oluyor. Ama bu adet tarihine göre hesaplanmış haliyle ya, ya 38'de olursa doğum mesela? 40 olmasına kadarki 2 hafta puf gidiyor değil mi? Neyse hallolacak izinlerle raporlarla bir şekilde😊

Evet maalesef öyle. Daha erken doğsa yapacak bir şey yok. Bebeğin ne zaman doğduğu değil bizim ne zaman izne ayrıldığımız önemli. 😇 24 Şubatta ayrılmak gerekiyor okul dönemini tamamlamak için. 16 hafta izni hesap ettik. Tam denk geldi. Başka bir arkadaşım da öyle ayrılacak. O 34. bir haftada ben 33. haftada ayrılmış olacağız. Çünkü ikimiz de haziranın son haftalarında gelmek istemiyoruz. Başta gidip sadece seminer zamanı gelmek en mantıklısı. İnşallah gücümüz yeter de sağlıklı olursak.
24 şubat 32.haftama gelse daha iyi olurdu tabi. 😁 yine de iyi. Temmuzda doğuracaklar var. Onlar için oldukça kötü okul süreci açısından

Yok yok hiç tuhaf görmeyelim bence. İsteyen istediğini giysin. Kim neyi yakıştırıyorsa ve neyi bulabiliyorsa 😇😇
mesela sokakta gezerken balık etli genç kızları crop la görünce yanımdaki kişi laf ederse hemen lafını ağzına tıkıyorum. Herkes manken gibi olmak zorunda değil. Onu o şekilde giymek istediyse giysin. Ben aksine bayılıyorum öyle kişileri görünce. Özgüvenlerinden öpesim geliyor 😍😍
Onlar istediğini giysin elbette ama ben de kendime yakıştırdığım şekilde giyinmeliyim ki kendimi iyi hissedeyim ☺️

G

Genellikle göğüsleri kremlemeyi pek önermiyor doktorlar. Rahim uyarılabiliyormuş. İsterseniz doktorunuza danışın öncesinde
Haklisiniz Ben bugün detaylı için gittigimde hocaya sordum dedim göğüslerim hep kıpkırmızı kaşınıyor falan anlattim ama bana cildiye doktoru karar versin dedi o yüzden önce bi cildiyeye gidecegim

Kızlar bugün arabanın ön koltuğundan inerken kaldırıma düştüm, karnım yere değmesin diye dizlerimi öne kırdım. Çok şükür iyiyim, biraz dizlerim ağrıyor ama öyle korktum ki etraftan insanlar iyi misin diyerek koştular. Bende korkup ağladım istemsizce 😥

Kızlar bugün arabanın ön koltuğundan inerken kaldırıma düştüm, karnım yere değmesin diye dizlerimi öne kırdım. Çok şükür iyiyim, biraz dizlerim ağrıyor ama öyle korktum ki etraftan insanlar iyi misin diyerek koştular. Bende korkup ağladım istemsizce 😥
Ayyyyy☹️ geçmiş olsun. Ben de çok tökezliyorum evde bile. Eşim her defasında tutuyor😐

Çok geçmiş olsun. Allah korumuş😞

Ben hamileliğimin başından beri öyleyim hemen hemen. Mide bulantılarım gittiğinden beri daha doğrusu. Normalde günde bi bardak su içerdim şimdi sabah kalktığımda susamış oluyorum. O yüzden şekerden şüphelendim haftaya öğreneceğim bakalım
Ben de ilk defa böyle bir susuzluk oldu bugün, 6 ocakta doktora gideceğim bakalım yaptıracak mı şeker yüklemesi ben de merak ediyorum umarım yoktur şekerimiz

Bugun 23 haftalik olduk tam ve benimkinin hareketleri artik dokunus degil baya baya tekmeye donustu disardan bile gozukuyor az once videosunu cekip esime attim inanamadi kime soylesem dhaa cok erken ben 7.8. Ayimda disardan gorebiliyordum falan diyorlar benim oglan mi bi garip acaba sizdede disardan bakinca hareket gozukuyormu kizlar
Canim benim nerdeyse 20. Haftadan beri hatta belki daha onceden beri disardan bile belli oluyo bana da bazen garip geliyo ic karnim mi dar acaba diyorum bende 😂

Back
X