- 2 Ağustos 2022
- 2.134
- 2.540
- 53
- 32
- Konu Sahibi Papatya0593
- #21.921
BBende ona geçtim dun cok tatli bir kisiligi var
Aytac hocaya gidiyorum kuzum sen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aytac hocaya gidiyorum kuzum sen
Evett ben en basindan beri onlayim cok memnunum dogru bir karar vermissin :))BBende ona geçtim dun cok tatli bir kisiligi var
Ablan geliyorsa yardımcı olur aslında sana. Ne güzel eğlenmek için çağırmışsın, hiç strese girme en kötü dışarıdan söylersin bir şeyler ne olacak ki? Bebek odasının kapısını kapalı tutarsan dağınıklık orada kalırKızlar selamlar. Dünden beri özellikle geceleri bir mutsuzluk çöküyor bana. Her iş gözümde büyüyor. Yapılması gerekenler falan aklıma geldikçe daralıyorum. Hiçbir şeyi yapamıcam yetiştiremicem gibi geliyor ve aşırı bir isteksizlik var. Yarın ablam eşi çocuğu ve bir çift arkadaşım gelecek. Gözümde büyüyor her şey. Ben sadece koltukta yatmak istiyorum, niye çağırdım diye üzülüyorum şimdi. Bebeğin eşyalarının olduğu oda karmakarışık. Dolap yaptırmamız lazım ama ben gelen kargoları ancak açabiliyorum. E bi de evin alışverişi yemek iş derken, aşırı bunaldım. Biliyorum geçici ama Mutsuzum kısacası. Size de oluyor mu?
Ya ben daha önceden tanıyordum ama acibadem hastanelerinden nefret ettiğim icin gitmedim ama pişman oldumEvett ben en basindan beri onlayim cok memnunum dogru bir karar vermissin :))
Nedenn nefret ediyosun ben hep acibademe giderim farkli seyler icin de :)) dogum hizmetleri de iyi arkadaslarim hep orda dogum yapti.. senin dogum tarihi neydi tahminiiYa ben daha önceden tanıyordum ama acibadem hastanelerinden nefret ettiğim icin gitmedim ama pişman oldum![]()
Cybex leri de beğeniyordum ama eşim kabin tipinden daha büyük model istediği için stradayı seçtim. Haftaiçi de modoko ya gittim. Bütün beşikler fiks 60x120 veya 70x140 ve de altları/yanları çekmeceli veya mekanizmalı falan, görüntü olarak hoşuma gitmiyorlarCybex eezy twist aldim bende ustune ana kucagi olarakta cloud z modelini aldim benim yasam tarzima en uygun oydu hallettim cok sukur burda sacma sapan paralar soylemislerdibende sarteyi takipteyim bu hafta biraz burada gezicem magazalari daha hosjma giden bir sey bulamazsam benden ordan siparis etmeyi dusunuyorumm cok kullanisli duruyor
Biz de cok seyahat ettigimizden dolayi kabin sectik ihtiyacimiza gore insallah kullanisli olur size de bize deeCybex leri de beğeniyordum ama eşim kabin tipinden daha büyük model istediği için stradayı seçtim. Haftaiçi de modoko ya gittim. Bütün beşikler fiks 60x120 veya 70x140 ve de altları/yanları çekmeceli veya mekanizmalı falan, görüntü olarak hoşuma gitmiyorlarOnlar da en fazla 2 yaşına kadar kullanılıyormuş. Açıkçası dolap ve şifonyeri uzun zaman kullansın istiyorum ama yatağı nasılsa değiştireceğim. Bari ferah ve güzel görüntülü bir şey olsun dedim. O yüzden sarte nin modeli hoşuma gitti hem de 4-5 yaşına kadar kullanılabilirmiş eninin 90 cm olmasından dolayı
![]()
Kızlar günaydın. Biberon, süt sağma pompası aldınız mı? Bazıları ihtiyaç olmayabilir demiş. Bir de hangi marka öneriliyor?
Wee tekli elektrikli modeli aldım, memnun kalmışlar bakalım nasıl olacak, kızımda medelanın almıştım (tekrar ihtiyacım olmayacak diye birisine vermiştim) şu an onların fiyatları uçmuş, bu sefer ekonomik takıldım :)Sut sagma hangi model canim ben alsam mi almasam mi kararsizim belki gelmiycek sutum vs her ihtimali dusunuyorum ama zamlanacakta ne yapsam
Mart sonu ins 2018 senesinde acibadem maslakta İbrahim bildirici benim sapa sağlam oglum için çok kötü konuştu burnumdan getirdi hayatı zehir etti o günden sonra tövbe ettim acibademe ama Aytaç hoca farklıNedenn nefret ediyosun ben hep acibademe giderim farkli seyler icin de :)) dogum hizmetleri de iyi arkadaslarim hep orda dogum yapti.. senin dogum tarihi neydi tahminii
Aa halbuki ibrahim bildirici icinde cok iyi diyorlar ben onu da dusunmustum ilk basta ama uzak bana maslak gidip gelmeye usenirim diye vazgecmistim :)) bende guveniyorum doktoruma cok hic sorgulamiyorum bile dediklerini acikcasi memnunum pozitifligi,bilgisi guven verici insallah saglikla dogururuzMart sonu ins 2018 senesinde acibadem maslakta İbrahim bildirici benim sapa sağlam oglum için çok kötü konuştu burnumdan getirdi hayatı zehir etti o günden sonra tövbe ettim acibademe ama Aytaç hoca farklı![]()
Yok cnm hic tavsiye etmem kendisini Allahta düşürmesinAa halbuki ibrahim bildirici icinde cok iyi diyorlar ben onu da dusunmustum ilk basta ama uzak bana maslak gidip gelmeye usenirim diye vazgecmistim :)) bende guveniyorum doktoruma cok hic sorgulamiyorum bile dediklerini acikcasi memnunum pozitifligi,bilgisi guven verici insallah saglikla dogururuz![]()
Modokoya gitmesem aklım kalacaktı. Ama gitmek hiçbir şey kazandırmadıBiz de cok seyahat ettigimizden dolayi kabin sectik ihtiyacimiza gore insallah kullanisli olur size de bize deemodokoya gidicektim bende bana uzak aslinda biraz hic gitmesem mi
bende o cekmecelileri hic sevemedim heryerde ayni modeller var ama fotograf verip birywre yaptirmakta istemiyorum o zaman da hayaller/hayatlar oluyor hahaha
dolap direkt buyuk bir dolap alicam zaten bakayim bu hafta cozmem lazim bu isi
Bizim oda takımımız geldiğinde ben 30 haftalık olucam, mecburen oda takımı geldiğinde herşeyi düzenleyip koyarım. Şuan boş odada diğer aldıklarım poşetleriyle duruyor. Oda takımı geldiğinde artık halısını perdesini de alıp yerleştiririm herşeyi.Kizlarcim bizim dolabimiz,kiyafetlerimiz, ana kucagimiz, besigimiz hepsi hazir benimde oda felaket karmasik duruyor aldigimi oyle posetle attim odaya ne zaman yikayip utuleyip kaldirmaya baslasak suan baya erken geliyo cunku bana ama 30 dan sonrada o kadar utuydu duzenlemeydi beni yorar gibi sizler ne zaman duzenlemeyi dusunuyorsunuz
Yok yok dogumdan sonra eve usta girip ciksin istemem ben sahsen zaten yapilacak yapilsin bitsin.Dolabi vs olmuyor herseyi ortalarda kaliyor bebeklerin duzen takintim var benim biraz her bezlerine kadar organiza etmem gerekModokoya gitmesem aklım kalacaktı. Ama gitmek hiçbir şey kazandırmadızaten tek sokakta tüm bebekciler yan yana. 1,5 saatte hepsine girip çıktık
Sarte 6 ocaktan sonra zam yapacakmış. Ben de ptesi salı günü bu işi çözeyim dedim. Açıkçası doğumdan sonra bile oda yapılır kafasındaydım ama biraz değişti düşüncelerimönce en büyükleri halledip sonra kalan küçüklere geçeceğim inşallah
![]()
Bazenleri bir kaç saatte bir kaçırdığım bile oluyorKızlar günde kaç kez tuvalete gidiyorsunuz :)
Ben de yikamak istiyorum ama erken mi diye dusunuyorumKızlar çok ta son zamana bırakmayın herşeyi planlayamıyoruz maalesef yavaştan yıkayıp ütüleyin yerleştirme imkanı olmayanlarda hurclarda saklayabilirsiniz ani Doğum vs durumlarını unutmayın
Ben evde salonda dekorasyon değişikliğine gidiyorumYok yok dogumdan sonra eve usta girip ciksin istemem ben sahsen zaten yapilacak yapilsin bitsin.Dolabi vs olmuyor herseyi ortalarda kaliyor bebeklerin duzen takintim var benim biraz her bezlerine kadar organiza etmem gerek![]()