2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Çatlak önleyici yağları çok erken haftalardan beri kullanıyorum ben. Göğüslerim hemen büyüdüğü için ilk başta onlara çok sürdüm. Sonra karnıma kalçama belime de başladım.
Bu yağlar kremler zaten bu bölgelere özel. O yüzden sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum.
Lieracı zaten doktorlar öneriyor. Ben doktoruma sormadım ama arkadaşlarım kullanmış hep dr önerisiyle. onunla berabar yağ da sürüyorum tek başına değil krem veya yağ desteği ile kullanmalıymışız çünkü. Bazen sadece yağ sürüyorum. Lierac kullanmıyorum:
Bence en çok 7. Aydan sonra başlar bu çatlama mevzuları. O zaman lierac bolca kullanıcam. Erken dönemde çatlayan da var ama esas o dönem her gün sabah akşam sürmek önemli bence.
Şimdi günde bazen 1 bazen 2 kez olmak üzere düzenli kullanıyorum. İşe yaramasını umuyorum. Kaşıntım olunca palmers yağ çok rahatlatıyor beni.
bende göğüslerimin çatladığını gördüğümde hemen sabah akşam göğüs göbek popo yağlanmaya başladım tam 2 aydır ve göğüslerimdeki çatlaklar durdu daha fazla çatlamadı hem bebe yağı kullanıyorum hemde bioil ve çok memnunum umarım çatlamayız artık
Tecrübeli anneler😇 böyle bi iç çamaşırı almak gerekir mi doğum sonrası için? Lohusa çamaşırıymış bu.
Ben şu an böyle karnımı kapatan iç çamaşırları hiç giyinmiyorum. Hepsi eskiden giydiklerim. Karnımın altında kalıyorlar kısalar. Ama doğum sonrası? Ne dersiniz? Almalı mıyız?

Eki Görüntüle 3185413
yaa bunlar hamilelikte de kullanılıyor değil mi bana aldırdılar arada rahatlamak için giyiyorum eskiden olmayan 1-2 çamaşırım var genelde giyebiliyorum ama çokta rahat olsun diye bunlardan giyiyorum arada 😂

Ben evde salonda dekorasyon değişikliğine gidiyorum 🤦🏼‍♀️ yani hiç sırası değildi ama mimar ekibi biraz geç kaldı falan filan ancak anlaşıyoruz. Salon yapılıyor diye bebek odasını ileriki zamana bırakmak istemiştim ama o da aradan çıkmış olacak bu şekilde 😅
Düzen konusunda ben de sıkıntılıyım. Tüm çekmecelerim konmari usülü dizili falan. O yüzden erkenden gelmesi iyi olacak galiba 😇
bende bir gazla aniden ustaları çağırıp evi boyattım , odaların yerini değiştirttim oğlumun odasının dekorasyonunu değiştirdim artık kardeşte geliyor diye :) yoruldum ama bitti çok şükür. ağırlaşınca bidaha yapamam diye düşündüm

Kızlar şuana kadar kaç kilo aldınız? Çatlağı oluşann var mı?

Kendime hakim olamıyorum, çok yiyorum 😃 ilk 4 ayda hiç kilo almayıp son 2 ayda 7 kilo aldım 🙈🙄 58.5 ile başladığım hamileliğim 65 .5 ile devam ediyor
ilk hamileliğimde doğuma giderken oohh benim hiç çatlağım olmadı diye sevinmiştim. doğumdan döndüm aynada kendimi görünce şok olmuştum heryerim çatlak içindeydi. meğer şişlikler inmeye başlayınca çıkmış. oyuzden şuan bakmıyorum çatlayacağı varsa sonradan da çatlıyor :D

Hava nemlendiricisi tavsiyelerinizi alabilir miyim?
Artık kullanmam şart oldu. 😏⭐
ben bundan kullanıyorum 2 yıldır. çok memnunum. uçucu yağ koyma gözüde var. içine nane yağı kekik yağı koyuyorum bazen

Eklentiler

• 4d6b4_Weewell_Whc650_Soguk_Buhar_Makinesi.webp
    4d6b4_Weewell_Whc650_Soguk_Buhar_Makinesi.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 45
Gecmis olsun canim benimki neredeyse iki haftada anca gecti oksuruk asiri siddetliydi en son nefes alamiyordum acilde bikac kez oksijen takviyesi bile yapildi hic bi sekildeki ilac vermiyorlar malesef doktorlar kendi kendine gecmesini bekliyoruz beni en cok balli zencefilli ihlamur rahatlatti gun icinde 5-6 kupa ictim sanirim bolca meyve yedim ve su ictim baska hic bir cozumu yok malesef eger geniz ve burun akintin varsa nazal burun yikama aparatlari var oda cok ise yariyor
O ballı zencefilin tarifini verebilir misiniz nasıl yaptınız? Toz zencefil mi kök mü

Allah kolaylık versin ablanıza gerçekten bende tek çocuk var ve ilk gebelik gibi olmuyor maalesef öyle yatayım dinlemeyim lüksünü gün içerisinde bulmak çok zor ilgi bekliyor okullu bir çocuk herşeyi bana bakıyor eşim destek olsada iş annede bitiyor bende bunu diyorum kendi kendime ilk gebelikte insan kendini dinleyebiliyor ama ikinci de şansım yok ve aksine zor geçirdim başlarda enfeksiyona bağlı kaşık agrıları sürekli kavrandım ağrıdan ama mesela kızımla ilgilenmek zorundayım okulu yemeği vs birde büyük bir çocuk küçükleri hiç düşünemiyorum
Aynen öyle benim oglum da anaokulunda ve guya buyuk olmasina ragmen mecburen her is bana bakiyor e bi de psikolojisini kardese alistirma durumu var. İlk zamanlar benim de tuvalet sonrasi poposunu silmeye cagiriyordu her seferinde kusuyordum o isi o donem babasi devralmisti sagolsun bi sure.

Tecrübeli anneler😇 böyle bi iç çamaşırı almak gerekir mi doğum sonrası için? Lohusa çamaşırıymış bu.
Ben şu an böyle karnımı kapatan iç çamaşırları hiç giyinmiyorum. Hepsi eskiden giydiklerim. Karnımın altında kalıyorlar kısalar. Ama doğum sonrası? Ne dersiniz? Almalı mıyız?

Eki Görüntüle 3185413
şuan bile bunları kullanıyorum çok rahatlar. doğumdan sonra da çok kullanışlı oluyor bence bikaç tane alın

Eki Görüntüle 3185413
Ben bunlardan 8-9 tane aldim surekli bunlari giyiyorum artik inanilmaz rahatlar bu zamana kadar iskence etmisiz kendimize minicik kulotlarla 😂

ben bundan kullanıyorum 2 yıldır. çok memnunum. uçucu yağ koyma gözüde var. içine nane yağı kekik yağı koyuyorum bazen

Weewell bu konuda en iyisi sanirim bende cok arastirdim herkes bu markayi onerdi oyle aldim ozonlu iyonize buhar falanda uretiyor digerlerine gore bi tik pahali ama cok cok iyi

O ballı zencefilin tarifini verebilir misiniz nasıl yaptınız? Toz zencefil mi kök mü
İhlamuru kaynattim canim kupanin icine 1 tatli kasigi bal 1 cay kasigi zencefil tozu koydum sicak sicak ictim zencefil zaten yakiyor bogazi hissediyorsun ama cok rahatlatiyor tadi yogun gelirse limon sık yada zencefili biraz azalt canim

Kizlar dun bendede bi enerji patlamasi yasandiki sormayin durduk yere kalktim tum evi sil supur mutfak banyolar toz alma falan derken baktim enerji bol bebek odasina attim kendimi mobilyalari kuruldu bebisimin onlari sildim bezleri islak mendilleri yikama ihtiyaci olmayan herseyi yerlestirdim kiyafetleride oylesine katladim koydum artik tam bir bebek odasina benzedi 😍 perde icin bende size danisacaktim nasil bisey diktireceksiniz tul fon mu yoksa store perde mi karar veremedim rustik aparat yaptirip keten gibi olan perdelerde cok hosuma gidiyor ama evimizde kedimiz var o ketenlerin icinden gecer vallahi napsam bilemedim

Sağ üst köşede mesaj kutusu görselinim yanında profil resminizin olduğu yere tıklayın oradan forum seçeneklerine tıklayın ve altta imza seçeneği var o tiki işaretleyin görünecektir.ben sizinkini görebiliyorum çünkü görünmeyenler bu yolu izlerse görünür
Teşekkür ederim kaybolmuştu tamamen kaldırdılar sandım 😊
Kızlar ben çok kötüyüm iki haftadır nadir kuru öksürük vardı arttı iyice üzerine boğaz ağrısı da eklendi çok halsizim yataktan zor kalktım hastalık geçirenler nasıl atlattınız acaba
Çok geçmiş olsun acil şifalar 🍀
İhlamuru kaynattim canim kupanin icine 1 tatli kasigi bal 1 cay kasigi zencefil tozu koydum sicak sicak ictim zencefil zaten yakiyor bogazi hissediyorsun ama cok rahatlatiyor tadi yogun gelirse limon sık yada zencefili biraz azalt canim
Tarif için teşekkürler 🍀, eşim atlatamadı öksürüğü ona yapayım

Evet canım sezeryan dusunuyorsan ki dusunmesek bile son dk ihtimali sonucta. Bu tip camasirlar iyi oluyor.

Ben de seyi hatırlamıyorum şu hasta bezlerinden hastane cantama koydum mu koymadim mi diye geçen sefer. Çünkü baya kanamam olmustu alttan.

Almak lazım o zaman.
Hastane bezi olarak da hep depend marka alıyor hamileler. Ondan 1-2 paket alabilirim ben de.

Bunlar hamile külodu da değil mi aynı zamanda ya ben bayadır bunlardan giyiyorum zaten :KK70:

Ben karnımı kapatan bir
Şey hiç giyinmedim. Eskilere devam ettim😇

Babymall internet sitesinden hiç alışveriş yapmadım. Sen ordan mı almıştın peki 😇
Güvenilir diyorsan alayım hemen o siteden. Abartı fiyatta bir şey de istemiyorum şimdilik. 900 liraymış bu. İyi fiyat. Çünkü 300-400 tlye de var ama çabuk bozuluyormuş.
Ben bunlardan 8-9 tane aldim surekli bunlari giyiyorum artik inanilmaz rahatlar bu zamana kadar iskence etmisiz kendimize minicik kulotlarla 😂

Minicik külotlarımı hala giyebiliyorum. Çünkü esnek yapıdalar. Esnemese ben de giyemezdim. 🤩

Almak lazım o zaman.
Hastane bezi olarak da hep depend marka alıyor hamileler. Ondan 1-2 paket alabilirim ben de.

Ben karnımı kapatan bir
Şey hiç giyinmedim. Eskilere devam ettim😇

Babymall internet sitesinden hiç alışveriş yapmadım. Sen ordan mı almıştın peki 😇
Güvenilir diyorsan alayım hemen o siteden. Abartı fiyatta bir şey de istemiyorum şimdilik. 900 liraymış bu. İyi fiyat. Çünkü 300-400 tlye de var ama çabuk bozuluyormuş.

Minicik külotlarımı hala giyebiliyorum. Çünkü esnek yapıdalar. Esnemese ben de giyemezdim. 🤩

ben ordan almadım eşim müşterisinden almıştı. ama babymall dan başka şeyler almıştım. güvenilir bence mağazaları da var.
ben rastgele attım ilk çıkan siteden ama fiyat burda en uygunsa alabilirsin bence. ne kadar artmış biz 200 tl civarında almıştık :işsiz:

Bence herkesin annesi değil ama benimki öyle yahu 🤦🏼‍♀️ giyemeyecek hemen büyüyecek diyor 🤷🏼‍♀️
Benim annem de öyle. Ya diyorum peki 10 günde büyüdü diyelim e 10 gün ne giyecek. Büyük büyük giydirip niye çocuğumu tuhaf bi kılığa sokayım. Az süre de giyecek olsa giysin. Ama güzel olsun. Ayına uygun kıyafet şart. Günde belki kaç kez değişecek o kıyafetler. Artık annem anlıyor sanırım. Sustu çünkü. 😅 bazen de ona haber vermeden sipariş ediyorum. O da rahatlık. Gösterince ne gerek var diyor

ben ordan almadım eşim müşterisinden almıştı. ama babymall dan başka şeyler almıştım. güvenilir bence mağazaları da var.
ben rastgele attım ilk çıkan siteden ama fiyat burda en uygunsa alabilirsin bence. ne kadar artmış biz 200 tl civarında almıştık :işsiz:

2 yıl öncenin fiyatı olunca tabii normal.
Şimdi 2 ay almasam daha da uçar o fiyat 😒

Weewell bu konuda en iyisi sanirim bende cok arastirdim herkes bu markayi onerdi oyle aldim ozonlu iyonize buhar falanda uretiyor digerlerine gore bi tik pahali ama cok cok iyi

Hangi modeli aldın canım?
resmini paylaşabilir misin?
Ona da bakayım

Hangi modeli aldın canım?
resmini paylaşabilir misin?
Ona da bakayım

Tek sıkıntısı calisirken mavi bi isik yayiyor ufak bi gece lambasi gibi ben siyah bantla isigin oldugu yeri bantladim biraz daha azalttim onun haricinde cok memnunum

Benim annem de öyle. Ya diyorum peki 10 günde büyüdü diyelim e 10 gün ne giyecek. Büyük büyük giydirip niye çocuğumu tuhaf bi kılığa sokayım. Az süre de giyecek olsa giysin. Ama güzel olsun. Ayına uygun kıyafet şart. Günde belki kaç kez değişecek o kıyafetler. Artık annem anlıyor sanırım. Sustu çünkü. 😅 bazen de ona haber vermeden sipariş ediyorum. O da rahatlık. Gösterince ne gerek var diyor
Ya aldiklarima laf ediyor hadi anladim da arkadaş kendi bebeginden kalan hic kullanmadigi urunler vardı onlari verdi baska bebek dusunmuyor artik diye hepsi yeni yani ona bile ne gerek var almasaydin diyor. Yani yuh anne dedim icimden.

Back
X