- 27 Nisan 2022
- 845
- 2.183
- 63
- 31
- Konu Sahibi Papatya0593
- #22.021
bende göğüslerimin çatladığını gördüğümde hemen sabah akşam göğüs göbek popo yağlanmaya başladım tam 2 aydır ve göğüslerimdeki çatlaklar durdu daha fazla çatlamadı hem bebe yağı kullanıyorum hemde bioil ve çok memnunum umarım çatlamayız artıkÇatlak önleyici yağları çok erken haftalardan beri kullanıyorum ben. Göğüslerim hemen büyüdüğü için ilk başta onlara çok sürdüm. Sonra karnıma kalçama belime de başladım.
Bu yağlar kremler zaten bu bölgelere özel. O yüzden sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum.
Lieracı zaten doktorlar öneriyor. Ben doktoruma sormadım ama arkadaşlarım kullanmış hep dr önerisiyle. onunla berabar yağ da sürüyorum tek başına değil krem veya yağ desteği ile kullanmalıymışız çünkü. Bazen sadece yağ sürüyorum. Lierac kullanmıyorum:
Bence en çok 7. Aydan sonra başlar bu çatlama mevzuları. O zaman lierac bolca kullanıcam. Erken dönemde çatlayan da var ama esas o dönem her gün sabah akşam sürmek önemli bence.
Şimdi günde bazen 1 bazen 2 kez olmak üzere düzenli kullanıyorum. İşe yaramasını umuyorum. Kaşıntım olunca palmers yağ çok rahatlatıyor beni.
yaa bunlar hamilelikte de kullanılıyor değil mi bana aldırdılar arada rahatlamak için giyiyorum eskiden olmayan 1-2 çamaşırım var genelde giyebiliyorum ama çokta rahat olsun diye bunlardan giyiyorum aradaTecrübeli annelerböyle bi iç çamaşırı almak gerekir mi doğum sonrası için? Lohusa çamaşırıymış bu.
Ben şu an böyle karnımı kapatan iç çamaşırları hiç giyinmiyorum. Hepsi eskiden giydiklerim. Karnımın altında kalıyorlar kısalar. Ama doğum sonrası? Ne dersiniz? Almalı mıyız?
Eki Görüntüle 3185413