- 20 Şubat 2010
- 33.401
- 6.674
- 773
- Konu Sahibi Papatya0593
- #24.481
Çok iyi anlıyorum sizi ne yazık ki o kadar düşünce tekrar dengeye oturtması çok zor oluyor gün içinde. O kadar düşmesine izin vermemek lazım en sağlıklısı, uyandığınızda kahvaltıyı hazırlayana kadar çok şeker içermeyen bir şey atmak iyi gelebilir bu kadar düşmesine izin vermemek için. Vücut şekerin çok düşük olduğu anda şeker aldığında garip şekilde daha fazla insülin salgılıyor bazen, o da şekeri düşürüyor. Bir de ben bu yüzden meyveleri, öncesinde veya sonrasında yoğurt, süt, kefir ile birlikte tüketmeye çalışıyorum. Ama şeker değeriniz düştüğünde halsizlik harici bir belirtiniz yoksa iyi bir şey bu en azından vücut direnç koyabiliyor, belki de ölçüm aleti olması gerekenden daha düşük ölçüyordur genelde evdeki aletler öyle oluyormuşDiyetisyeninizi bu durum hakkında mutlaka haberdar edin siz yine de.
Benim şekerim yüksekken de belirtim olmuyor. Şeker yüklemesinde de hiçbir şey olmadı. Hiçbir sıkıntı yaşamadım. Ama 180e çıkmıştı.
Vücudum belirti vermediği için tehlikeli buluyorum bu durumu zaten. 40ın altına düşerse bi anda terlemeye başlarsın gibi şeyler söylediler sadece. O kadar düşmedi ama hiç.
Tek başına tatlı bi şey tüketmiyorum genelde evet ayran yoğurt ile dengede tutmaya çalışıyorum. Diyetisyen de onu söylemişti.
varmak istediğim nokta o. Şekerin düşmesine izin vermeden önlem almanın yolunu bulabilmek