- 18 Ekim 2022
- 2.616
- 3.781
- 83
- Konu Sahibi Papatya0593
- #24.501
Ben de hep ilk zamanları düşündüm soğuk olur diye. Neyse olmazsa müslin de alırım napiyimYa bilmiyorum ben mi yanlış düşünüyorum acaba belki bende hata vardır![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de hep ilk zamanları düşündüm soğuk olur diye. Neyse olmazsa müslin de alırım napiyimYa bilmiyorum ben mi yanlış düşünüyorum acaba belki bende hata vardır![]()
Hahha bende senin gibi dusundum cocuk darlanir diye hic almadim ustunu orterim sadece yuzunu ortmemYa bilmiyorum ben mi yanlış düşünüyorum acaba belki bende hata vardır![]()
Off evet ya geçen sene çocuğu nasıl giydireceğimi şaşırmıştım parka inerken hırkayı sweatshirtü bi giydir bi çıkar. Bi terler bi rüzgar çıkar üşütür mü diye korkarsın. Bu sene daha güzel gider insallah bebişlerimizin şansınaAnkara’ya geçen sene yaz temmuzda geldi, haziranda bile hava ısınmadı bir türlü. Bu sene de kış gelmedi, geldiğinde yine acaba geç mi gider diye de düşünüyorum. Ben de sanırım sıcak ve güneş ışığının daha dik olduğu saatler için bir tane tek katlı, bir de uyurken veya daha serince havalarda kullanmak için çift kat olanlardan alıp bohçacı gibi dolaşacağım etraftaküçükken annem hep senin okul çantan abininkinden ağır oluyor derdi, demek ki bazı şeyler hiç değişmiyor
![]()
Ilk zamanlar zaten pek dışarı cikilmiyo ben direk 2 ay sonrasına odaklandimBen de hep ilk zamanları düşündüm soğuk olur diye. Neyse olmazsa müslin de alırım napiyim![]()
Canım bu aldığım takım uzun kollu ama inceciiik sabahlığıda öyle bi bak istersenBenim de beğendiklerim hep uzun kollu ama ben uzun kolda acayip daralıyorumkısa kol olsa keşke, üstüne sabahlık da değil de hırka almayı düşünüyorum. Gönlümce bulabilirsem tabii
Seninkiler gayet yeterli canım ben daha sadece bir adet pijama takımı aldım.
Zaman gösterecek bakalim doğru mu yaptık yanlış mıHahha bende senin gibi dusundum cocuk darlanir diye hic almadim ustunu orterim sadece yuzunu ortmem
Ya bence mevsimler kaydı, mart Nisan gayet soğuk olacak , yaz geç gelecek bence…Off evet ya geçen sene çocuğu nasıl giydireceğimi şaşırmıştım parka inerken hırkayı sweatshirtü bi giydir bi çıkar. Bi terler bi rüzgar çıkar üşütür mü diye korkarsın. Bu sene daha güzel gider insallah bebişlerimizin şansına![]()
İki puset takımına gerek yok bence tam baharlık kalınlığı diyebilirim.Sizce çok kalın mı çift kat, ayrıca bir de tek kat almaya gerek var mı?
Onu favorilere eklemiştim zaten canım, daha içime sinen bir şey bulamazsam değerlendiririm mutlaka.Canım bu aldığım takım uzun kollu ama inceciiik sabahlığıda öyle bi bak istersen
Ben :) doktoruma sordum hiç birşey olmaz boyat dedi, çok ayrıntıcı birisi ve perinatolog olduğu için güvendim, ekstra önemli gidiyoruz çünkü, 23. Haftada boyadık evde amonyaksız bir boya ile...Saç boyatan var mı? Bembeyaz oldu saçlarım... Emzirirken de boyanmamalı diye okuyorum. Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Ben boyatiyorum canim amonyaksiz boya ile doktorum sikinti olmaz boyat dediSaç boyatan var mı? Bembeyaz oldu saçlarım... Emzirirken de boyanmamalı diye okuyorum. Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Amonyaksız derken bitkisel falan mı? Normalde kuaförde boyatıyordum. Kuaförde ç amonyaksız olur mu?Ben :) doktoruma sordum hiç birşey olmaz boyat dedi, çok ayrıntıcı birisi ve perinatolog olduğu için güvendim, ekstra önemli gidiyoruz çünkü, 23. Haftada boyadık evde amonyaksız bir boya ile...
İnşallahOff evet ya geçen sene çocuğu nasıl giydireceğimi şaşırmıştım parka inerken hırkayı sweatshirtü bi giydir bi çıkar. Bi terler bi rüzgar çıkar üşütür mü diye korkarsın. Bu sene daha güzel gider insallah bebişlerimizin şansına![]()
Acaba aldığınız türün linkini paylaşabilir misiniz zahmet olmazsa, musliniko’da da örgü, petek ve müslin gibi çok seçenek var. Sizin memnun kaldığınız hangi tip ?İki puset takımına gerek yok bence tam baharlık kalınlığı diyebilirim.
Evet, kuaförünüze danışın isterseniz getirtebilir sizin içinAmonyaksız derken bitkisel falan mı? Normalde kuaförde boyatıyordum. Kuaförde ç amonyaksız olur mu?
Çift kat müslin diye geçen seridenAcaba aldığınız türün linkini paylaşabilir misiniz zahmet olmazsa, musliniko’da da örgü, petek ve müslin gibi çok seçenek var. Sizin memnun kaldığınız hangi tip ?
“Püsküllü beta enfeksiyonu” diye okudum, Allahım o nasıl bir enfeksiyon türü acaba diye düşündüm ismi korkutucu geldiPazartesi doktora gitmiştim rutin kan idrar bakalım demişti, püsküllü belam enfeksiyonum varmış yine monurol yazmış iki gece kullancam. Bir de durduk yere dişim kırıldı bugünazı dişi kanallı dişti zaten, ortası düştü kenarı diş eti tutuyor dilimle oynayıp duruyorum
doktorum her tedaviyi yaptırabilirsin dedi yarın gidip çektircem gece kendim oynaya oynaya düşürmezsem tabi
doğum sonrası yoğun bir diş yaptırma sürecine gireceğimi biliyordum ama dişlerimin şimdiden bu kadar fire vereceğini düşünmemiştim.
Çok tatlıymış ben de bunun benzeri birşey aldım ama seneye giyer heralde. Bu arada doğumunuz nisanda olmicak mı bayram da nisanın 20sinde diye biliyorum 1 aylık bile olmaz bebek bayramdaKızlar böyle bir şeyi ilk zamanlar giyemezler değil mi?Ben bebeğime bayramlık bakmaya başladım
Tahminen 1 aylık olacağı için bunlardan giyemez ama içim gidiyor bunlara
Eki Görüntüle 3197005