- 6 Aralık 2022
- 389
- 675
- 18
- 30
- Konu Sahibi Papatya0593
- #33.321
UmarımCanım kendini sıkma ya acıyacak diye birşey yok acımıyor ki sen kaslarını sıkmazsan sakin ol , nefes al ver nefesine odaklan

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
UmarımCanım kendini sıkma ya acıyacak diye birşey yok acımıyor ki sen kaslarını sıkmazsan sakin ol , nefes al ver nefesine odaklan
Benim bilgilerde eksiklik varKızlar tabloyu güncelleyeceğim inşallah bugün, doğuranları ekleyeyim artık![]()
Allah yardimcin olsun ben sezeryan isticem galiba, psikolojim kaldirmiyoŞu an onun stresindeyim birazdan yapılcak benimde![]()
Erken değil kesinlikle 37den sonra gelmesi normal karşılanıyorMerhaba kızlar dün kontrol günümdü36+4 ile gittik. Herşey yolunda 2.950 gram 49 cm bir hanım. İlk doğumum sezaryen olduğu için bundada öyle olacağı için gün planlarız diye gittik. Doktorum haftaya çarşamba vajinal muayene yapıp bebek kanala girdiyse almak istiyor. 37+4 te olacağım erken geliyor bana ama demekki değil. Bunuda yapmasının sebebini rahim büyümesi sebebiylesezaryen dikiş yerinin incelmesi dolayısıyla olası kötü durumlar gelişebilirmiş. Bir de bildiğiniz emin olunamayan ama temkinli olmak zorunda kaldığımız diyabetim vardı bu sebeplerle. Hayırlısı bakalım.![]()
Ay olabilir mi öyle bir şey, lütfen olsun çünküo ve B Birdurumvar heyecanla bekliyorum. Ha bir de
VivaLaJuicy , gerçi vivacım mayısta doğursa şaşırmam, en geçlerin piremsesi :d
Bırakma kendini lütfen bebeğin başı bile inmiş her şey güzel ilerliyor. Kendini kastığın için oluyodur. Herkes doğumun muayeneyle alakası olmadığını söylüyor.Allah yardimcin olsun ben sezeryan isticem galiba, psikolojim kaldirmiyo
inşallah de kız, Rabbim bilir belli olmaz
Yok ben pazartesi doğuruyorum şekerimtarihi netleştirdik
![]()
Öyle midir gerçekten, daha kolay mi olur dogum. Kendimi cok kasiyorum hep diyorum rahat olcam diye ama olmuyorBırakma kendini lütfen bebeğin başı bile inmiş her şey güzel ilerliyor. Kendini kastığın için oluyodur. Herkes doğumun muayeneyle alakası olmadığını söylüyor.
Yani aslında 38 sayılıyor demi ay ne bileyim bi 38-39 olaydıErken değil kesinlikle 37den sonra gelmesi normal karşılanıyor
Ben de 3 nisan pazartesi diye anlaşmıştım doktorumla ama ne oldu? 5 mart ta aldılarinşallah de kız, Rabbim bilir belli olmaz![]()
Yani aslında 38 sayılıyor demi ay ne bileyim bi 38-39 olaydıSenin şeker ne durumd
inşallah de kız, Rabbim bilir belli olmaz![]()
Allah biliyor benim de gönlüm nisandan yanaÖncesinde de olma ihtimali var elbet ama gününde gelecek diye hissediyoruminşallah diyeyim tabii ki
![]()
Kastığın için zor oluyor canım. İlişkide bile biraz canın istemese normalde hiçbir şey olmazken canın yanıyor zor oluyor. Her şey psikolojik gerçekten. Rahat olmaya çalış lütfen. Akışına bırak nefesinle kontrol etmeye sakinleşmeye çalış..Öyle midir gerçekten, daha kolay mi olur dogum. Kendimi cok kasiyorum hep diyorum rahat olcam diye ama olmuyorne zormus bu işler...
Allah biliyor benim de gönlüm nisandan yanaNisan ayı daha güzel gibi geliyor 1-2 daha beklese mi diyorum
![]()
Gözünüz aydın, sağlıkla büyüsün.Selam kızlar bugün 6 da sezeryanla kavuştum bebeğime şükür bebeğim iyi benimde biraz ağrılarım var bacaklarımın açılmasını bekliyorum yürüyüş yapıcam emzirmekte zorlanıyorum meme ucu yok silikon meme ucu aldık onunla emziriyorum şimdilik