2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Kizlar sezaryen sonrasi sut ne zaman gelir cabuk gelmesi icin ne yapabilirm. Kizim cis yapti bikac defa ama ben sut goremiyorum geldigini de sanmiyorum henuz dus almadim
Göğüslerine sıcak havlu koy eğer duş alma dendiyse. Sıcaklık sütü indiriyor gerçekten. Bende en çok uyuyup uyandıktan sonra süt oldu, uyku ve bol su önemli.
Kuru dut hoşafı veya kompostosu, kayısı hoşafı veya kompostosu, Bestlak damla, boza şuan aklıma gelenler bunlar canım.
Makinen varsa sağmayı denesen?

Sancı kasılma sonraki belirtildiydi herhlade unutmuşum ya🙈
Hhahaahha😂😂 büyük ihtimalle evet kasılma ve sancı aralarını takip etcen 😁
Merdiven inip çıkma, ahududu yaprağı çayı falan da önermişlerdi. Korunmasız ilişki de işe yarıyormuş, tabii yapmak mümkünse 🤣 YouTube da activating labor hareketleri var, onlara bakıp yapabilirsin belki 🧐

Evet muhtemelen 15-20 Nisan arası bir gün vericek 😍
Ahududu yok içmiyorum onları ya ama merdiven evim 5. Katta havalar güzel olunca her gün olmadığı vakitte iki günde bir inip çıkıyorum, duş önermişti bı arkadaşım sıcak suyla alınan duşta iyi geliyormuş, ilişkide hafta da en az iki oluyr zaten 🙈 yeterli gelir herhalde 🤷🤤 fazla harekette ne bileyim zorluyor gibi olmasın diyorum 😁

Ayy hadi hayırlısı böyle tarih belli olunca daha bi güzel oluyor yaa ben en Ufak şey de diom ahaa kızım geliyor ama sonra geçiyor hemen öyle kalıyorm 🥴😅

Tarih verirse söylersin 🥰😘
İsim belli mi peki 🧸🐣

Herkese iyi akşamlar. Listede adım var yazmak istedim. Depremden sonra yazmak çok zor geliyor kendimi her şeyde suçlu hissediyorum. Hastane kontrollerine ağlayarak gidiyor ağlayarak dönüyorum. Maalesef 9 yaşında kardeşimi kaybettim. Çok kötü bir süreçten geçiyorum.. ptesi saat 08.30 da sezaryan a gireceğim. Karmaşık duygular içerisindeyim hem korkuyor hem heyecanlanıyorum. Biraz mutlu hissettiğimde bile suçlu hissediyorum kardeşim çocuğum gibiydi :KK43: Allah tan sabır dan başka bişey dileyemiyorum. Doğum yapan arkadaşların bebeklerine hayırlı ömürler diliyorum. Doğuma girecek olanlarında Allah yardımcısı olsun...
Rabbim kalbine inşirah ferahlığı versin 🤲🏻 Bebeğinin sana çok ihtiyacı var. Bundan sonrasında her şey gönlünce olsun 🤲🏻

Herkese iyi akşamlar. Listede adım var yazmak istedim. Depremden sonra yazmak çok zor geliyor kendimi her şeyde suçlu hissediyorum. Hastane kontrollerine ağlayarak gidiyor ağlayarak dönüyorum. Maalesef 9 yaşında kardeşimi kaybettim. Çok kötü bir süreçten geçiyorum.. ptesi saat 08.30 da sezaryan a gireceğim. Karmaşık duygular içerisindeyim hem korkuyor hem heyecanlanıyorum. Biraz mutlu hissettiğimde bile suçlu hissediyorum kardeşim çocuğum gibiydi :KK43: Allah tan sabır dan başka bişey dileyemiyorum. Doğum yapan arkadaşların bebeklerine hayırlı ömürler diliyorum. Doğuma girecek olanlarında Allah yardımcısı olsun...
Kaybın için çok üzgünüm, bu ihtimali hiç düşünmeden yazmayanlar niye yazmıyor gruba listedekiler diye düşünmüştüm ama bu yazınızı okuyunca çok üzüldüm bu yazdığıma , ateş düştüğü yeri yakıyor gerçekten, neler yaşadınız ne kadar üzüldünüz kim bilir, benim de küçük kardeşim var dediğiniz gibi çocuğum gibi oda, hayal bile edemiyorum yaşadıklarınızı ama o cennette ve o gün geldiğinde sonsuz beraber olacaksınız sizi bekleyecek inşallah, evladınızı sağlıkla kucağınıza alın, size yaşama sevinci umut mutluluk getirsin sağlıkla gelsin, Allah her işinizi kolaylaştırsın 🌸

Rabbim kalbine inşirah ferahlığı versin 🤲🏻 Bebeğinin sana çok ihtiyacı var. Bundan sonrasında her şey gönlünce olsun 🤲🏻

Kaybın için çok üzgünüm, bu ihtimali hiç düşünmeden yazmayanlar niye yazmıyor gruba listedekiler diye düşünmüştüm ama bu yazınızı okuyunca çok üzüldüm bu yazdığıma , ateş düştüğü yeri yakıyor gerçekten, neler yaşadınız ne kadar üzüldünüz kim bilir, benim de küçük kardeşim var dediğiniz gibi çocuğum gibi oda, hayal bile edemiyorum yaşadıklarınızı ama o cennette ve o gün geldiğinde sonsuz beraber olacaksınız sizi bekleyecek inşallah, evladınızı sağlıkla kucağınıza alın, size yaşama sevinci umut mutluluk getirsin sağlıkla gelsin, Allah her işinizi kolaylaştırsın 🌸
Allah razı olsun. İnşallah kavuşacağımız günü bekliyorum, hepimiz bir gün aynı yere gideceğiz diye avunuyorum..

Mesela BUKITOKI BUKITOKI ve eşi evi dip temel çok güzel temizledi. Doğuma hazırız dediler ve o akşam yakışıklı oğlu doğdu😂
Hahaha kızlar vallahi öyle oldu temizlik yaptığımız günün akşamı hastaneye yattım eşim artık gelebilir ev mis gibi dedi ve öyle oldu 😂😂😂😂
Doğum yapan arkadaşlar yanınızda birine ihtiyaç duyuyor musunuz? Eşim memur 10 gün babalık izni var. Annem de gelecek ama çok duramaz.
Aslında bir tarafım eşim dışında kimseyi istemiyor bir tarafım becerebilir miyim diyor.
Kuzum benim annem yanımda ama kayınvalidem seçeneği olsaydı istemezdim heralde 😂 şöyleki ilk 1 hafta yatıp kalkarken evet yavaş hareketler flan yemekle temizlikle uğraşmıyorsun ama sonrasında ben sıkıldım annem kızıyor bir iş yapınca ama ben iyi hissediyorum ve yapmak istiyorum dün yemek yaptım öyle güzel geldikş anlatamam. Yani sen kendini emin ol çok iyi hissedeceksin o 10 gün sonra kendini dener bakarsın bir seçeneğin yoksa ama zorlanacak olursan bence kayınvalide seçeneğini kullanmalısın önemli olan senin sağlığın ki bebeğinede güzelce bakabil.
Kaybın için çok üzüldüm canım Rabbim melek kardeşini yanına almış Allahım kalbine ferahlık versin çok üzücü ama sende anne olacaksın ve bebeğinin sana çok ihtiyacı var ❤️ o hissetmesin diye ağlayamamakmış anne olmak ben anne olunca anladım.. inşallah bebeğin ve ailenle bundan sonra sağlıklı mutlu uzun ömürleriniz olsun bir daha böyle bir acıyla sınanmayın inşallah kocaman sarılıyorum sana ❤️❤️
Kizlar sezaryen sonrasi sut ne zaman gelir cabuk gelmesi icin ne yapabilirm. Kizim cis yapti bikac defa ama ben sut goremiyorum geldigini de sanmiyorum henuz dus almadim
Kuzum il gün 1 enjektör geldi 2. Gün 2 şer enjektör ve benim bebeğim o aralar küvezdeydi emmiyordu o yüzden korkma ben 2. Gün duşa girdim hastanede ve masaj yaptık göğüslerime sıcak havlu koyduk birde migrostan maltana aldılar hemşireler önerdi onu içtim 3 şişe sonra maşallah bir daha süt yapıcı birşey içmedim 😂 korkma doktorumda 3 günğ buluyor sür gelmesi demişti. Zaten bebeğin yeni doğduğunda 10 cc 20 cc emmesi yetiyor ilk 4 gün inşallah gelir ❤️

Hhahaahha😂😂 büyük ihtimalle evet kasılma ve sancı aralarını takip etcen 😁

Ahududu yok içmiyorum onları ya ama merdiven evim 5. Katta havalar güzel olunca her gün olmadığı vakitte iki günde bir inip çıkıyorum, duş önermişti bı arkadaşım sıcak suyla alınan duşta iyi geliyormuş, ilişkide hafta da en az iki oluyr zaten 🙈 yeterli gelir herhalde 🤷🤤 fazla harekette ne bileyim zorluyor gibi olmasın diyorum 😁

Ayy hadi hayırlısı böyle tarih belli olunca daha bi güzel oluyor yaa ben en Ufak şey de diom ahaa kızım geliyor ama sonra geçiyor hemen öyle kalıyorm 🥴😅

Tarih verirse söylersin 🥰😘
İsim belli mi peki 🧸🐣
Baya çalışıyormuşsun aslında 🤣 az kaldı gelir o zaman hayırlısıyla. Tarih belli olsun tabii söylerim, ismi Leo Ali koyduk. Herkes öyle diyor artık. Ben Leo diye hitap ediyorum genelde 🤣 annem söyleyince LoAli gibi bir şey çıkıyor ama olsun, alışacaklar 😂

Selaam hepinize kizlar,
Sabah kavuştuk biz de kızımla :)
Çok yumus, sıcacık mis kokulu bişey :)
Çook uykulu ama o yüzden emzirirken biraz zorlanıyorum . Tam son olcumdeki gibi doğdu kilosu ve boyu :)

Sezaryen sonrası ağrılar var tabii ama kolay iş değil o kadar olacak diyorum. Nasılsa bu da geçer 😊

İnşallah hepppiniz sağlıkla kucaklayin, mis kokularını çekin içinize bol bol😊
Gözünüz aydın olsun. Güle güle büyütün bebeğinizi. 🧿

Baya çalışıyormuşsun aslında 🤣 az kaldı gelir o zaman hayırlısıyla. Tarih belli olsun tabii söylerim, ismi Leo Ali koyduk. Herkes öyle diyor artık. Ben Leo diye hitap ediyorum genelde 🤣 annem söyleyince LoAli gibi bir şey çıkıyor ama olsun, alışacaklar 😂
Bencede yeter bu kadar çalışma 😁 ama çok korkuyorum ya ne yalan söyleyeyim cesaretli gibi durmaya çalışıyorum yok yani korkuyorum 😢😀😀
Ahh anneler bı başka ya 😂😍 çok güzel ismi Rabb'im güzel ömür nasip etsin 🤲💕 herkes alışır merak etme Leo hoş geliyor kulağa🥰

Bencede yeter bu kadar çalışma 😁 ama çok korkuyorum ya ne yalan söyleyeyim cesaretli gibi durmaya çalışıyorum yok yani korkuyorum 😢😀😀
Ahh anneler bı başka ya 😂😍 çok güzel ismi Rabb'im güzel ömür nasip etsin 🤲💕 herkes alışır merak etme Leo hoş geliyor kulağa🥰
Amin canım, hepimizinkine 🙏 sizinkinin ismi ne olacak, belli mi?

Ali ismi çok güzel😍

Kizlar 2 saat once karnimin icinde bisey oldu suan karnim tas gibi ve surekli kasiliyo agri gibi bisey hissetmiyorum ama suan 10-15 dk da bi duzenli olarak kasiliyorum sancimi bu ne doktora yazdim gormedi daha arasammi napsam gitsemmi yarin zaten randevum var bekleyimmi ay napcami sasirdim ama asiri duzenli kasiliyorum

Canım sen görmüyorsun ama çiş yaptıysa kesin sütün gelmiştir. Kendini strese sokma sakın. Süt yapıcı içeceklerden iç. İmkan buldukce dinlen.

Kizlar 2 saat once karnimin icinde bisey oldu suan karnim tas gibi ve surekli kasiliyo agri gibi bisey hissetmiyorum ama suan 10-15 dk da bi duzenli olarak kasiliyorum sancimi bu ne doktora yazdim gormedi daha arasammi napsam gitsemmi yarin zaten randevum var bekleyimmi ay napcami sasirdim ama asiri duzenli kasiliyorum
Düzenli ise acile gitmende fayda var cnm

Ara bi canım ya

Bulunduğun hastaneye acile git cankm benim. Arayabiliyorsan ara acil durum olabilir. Düzenli diyorsun. Bizide haberdar et lütfen🙏🌸

Aradın mı? Ne diyor

Back
X