YaAa çok üzüldüm hemen karamsar olmayın ilaçla atlatanlarda varmış bu durumu inşallah en kolay şekilde tedaviniz yapılır çok geçmiş olsun

Selam canım

Ben iyiyim şükür kızımda iyi gibi dünden beri ishal ve aşırı huzursuz olmuş galiba yine diş geliyor.
4 dişi çıkmış, kendi başına yuruyemiyor, yeme içmesi iyi şükür, konuşma halen yok ama benim her dediğimi anlama ve hemen herekete geçmesi güzel baya, en kötüsü ise kızım aşırı abur cubura alışmış durumda ve şimdiden şeker çikolata bayiliyo bu durum canımi sıkıyor ama gel gör ki çevre yüzünden önüne gecemiyorum:/ evde tek başımıza olunca aşırı sıkılıyo bizim bahçe var tavuklara bayılıyor resmen, gün içi 30 40 dakka kızı bahçeye salıyorum o tavukları kovalıyor tavuklar ondan kaçıyor sonra bana bakıp ağlıyor kaçıyorlar diye

yok annem tutamam tutulmak istemiyorlar saygı duymalıyız diom ee tabi bişey anlamıyor ağlamaya devam ediyor

içeriye alınca da bu sefer içeri aldım diye ağlıyor sürekli bir gezme, bahçe aşkı anlatamam bu da gayet doğal birşey diyorum kıyamıyorum da.
Siz nasılsınız durumlar nasıl