Evet o marka da güzelBen bio oil aldım onu kullanmaya başladım bugün yapısı çok güzel yağlılık hissi bırakmıyor
Canım sorun neymiş tam olarak neden kanama oluyormuş?Sabah yine kahverengi ile kırmızı arası lekelenmem oldu hastaneye geldim yatış verildi bebek sağlıklı şuan ilaç tedavisine başladık yine dua edin kızlar
Plesanta dan kaynaklı dedi progestanı bianda kesmişti tüp bebek doktorum onun için olmuş olabilir dedi bebek çok şükür iyi bu gece burdayımCanım sorun neymiş tam olarak neden kanama oluyormuş?
Gecen gun bnde de olmustu. 15 20 gunde bi tekrarliyor. Hatta bnm bildiginiz koyu kırmızıydi. Bnde bir gece yattim. Simdi kahverengi lekelenme devam ediyor. Sizinle ayni guntransfer olmustuk. Bnm bir de ikiz. Maalesef surekli tedirginlik. Allah kolaylik versin hepimizePlesanta dan kaynaklı dedi progestanı bianda kesmişti tüp bebek doktorum onun için olmuş olabilir dedi bebek çok şükür iyi bu gece burdayım
Kaç haftalıksın canım ne zaman kesmişti?Plesanta dan kaynaklı dedi progestanı bianda kesmişti tüp bebek doktorum onun için olmuş olabilir dedi bebek çok şükür iyi bu gece burdayım
Bana da dun ıstersenız burda kalın ped takıbı yapalım dedıler, ben de eve geldım, çok sukur eve geldıkten sonra kesıldı, sadece progestanın kalıntısı ıcınde eskı leke geldı, bugun hıçbısey yok cok sukur, ınsallahh sızın de kesılırSabah yine kahverengi ile kırmızı arası lekelenmem oldu hastaneye geldim yatış verildi bebek sağlıklı şuan ilaç tedavisine başladık yine dua edin kızlar
Şuan benimde kesildi inşallah gelmez bidaha kanama alanı var mıydı sizinBana da dun ıstersenız burda kalın ped takıbı yapalım dedıler, ben de eve geldım, çok sukur eve geldıkten sonra kesıldı, sadece progestanın kalıntısı ıcınde eskı leke geldı, bugun hıçbısey yok cok sukur, ınsallahh sızın de kesılır
10.cu haftada kesildi şuan 10 +3 ümKaç haftalıksın canım ne zaman kesmişti?
Batma Bende de oluyorSizlerde de otururken kalkarken yada uzanirken gerilmeler yada batmalar, sertlesmeler oluyor mu. Nasil oldugunu da tam tarif edemiyorum ama gerilme gibi daha cok. Normal mi acaba 10. Haftalar.
Daha yeni kesilmiş benim de 10.haftada kesilebilir. Umarım her şey yoluna girer bir daha böyle bir durum yaşamazsın canım10.cu haftada kesildi şuan 10 +3 üm
ŞükürŞuan benimde kesildi inşallah gelmez bidaha kanama alanı var mıydı sizin
Umarım 3 haftadır yoktu kanama vs iyiydi rahimde bişey gözükmüyordu olucağı varmışDaha yeni kesilmiş benim de 10.haftada kesilebilir. Umarım her şey yoluna girer bir daha böyle bir durum yaşamazsın canım
Benim de cildim kuru sizinki gibi büyüme döneminden kalma çatlakların var başladım o yüzden kullanmaya yapısını çok beğendim inş faydasi olur kuzenim bir de hipp hamileler için kremi çok önerdi o kullandı 9.ayında maşallah hiç çatlağı yokBenim cildim çok kuru ve çatlamaya çok müsait. Kalçamda falan full çatlaklar var boy uzama döneminden kalma. Kuru ciltli olduğum için yağlı bile olsa hemen emiliyor
Bursa da neresi yapıyor acaba?Bursa'da 5000 TL bu test İstanbul uçmuş rakamlar 10 günde çıkıyor bide
Nimo ilaç almaya devam ediyor musun? Benim de başta uyuşmuştu östrojenden demişti doktor , bi mesaj atıp sorabilecek misin doktoruna?Kızlar daha demin sol elim uyuştu.
Sadece oksapar ve progestan fitil kullanıyorum. Fitilde salı günü bitecekNimo ilaç almaya devam ediyor musun? Benim de başta uyuşmuştu östrojenden demişti doktor , bi mesaj atıp sorabilecek misin doktoruna?
Burgen yapıyor gorumcem yaptırdı 2 hafta onceBursa da neresi yapıyor acaba?
Nimo ilaç almaya devam ediyor musun? Benim de başta uyuşmuştu östrojenden demişti doktor , bi mesaj atıp sorabilecek misin doktoruna?
Canım ben karnından vuruyordum sonra bacağa başladım. Şimdi be karnıma nede bacağıma vurabiliyorum. O kadar acıyorki. İğne değince bile. Önceden çok kolay girerdi şimdi bi kaç kere deniyorum anca öyle vuracam yer bulabiliyorumKızlar iğnemi vuramıyorum artık neden böyle oluyor bilmiyorum göbeğimin her yeri kızardı girmiyor iğnenin ucu sinir krizi geçiricem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?