- 3 Ocak 2023
- 110
- 77
- 28
Oksaparsa koluna yap nimetcim ben kola yapiyorumCanım ben karnından vuruyordum sonra bacağa başladım. Şimdi be karnıma nede bacağıma vurabiliyorum. O kadar acıyorki. İğne değince bile. Önceden çok kolay girerdi şimdi bi kaç kere deniyorum anca öyle vuracam yer bulabiliyorum
Bi orası kaldı yapmadığımOksaparsa koluna yap nimetcim ben kola yapiyorum
Neden böyle oluyor bilmiyorum üç şırınga değiştirdim bugün.Canım ben karnından vuruyordum sonra bacağa başladım. Şimdi be karnıma nede bacağıma vurabiliyorum. O kadar acıyorki. İğne değince bile. Önceden çok kolay girerdi şimdi bi kaç kere deniyorum anca öyle vuracam yer bulabiliyorum
Doktoruna söylede ilaç yazsın mide bulantısı için. Canım aynı şeyi bende yaşıyorum iğne ucuyla alakalı değil. Normalde acımıyordu ama artık oralar hassas mı oldu yoksa başka bişey mi bilmiyorumNeden böyle oluyor bilmiyorum üç şırınga değiştirdim bugün.derimiz mi kalınlaşıyor anlam veremiyorum, girse acısına aldırış etmicem girmiyor da çok uğraştırdı, midem de kötü bugün sürekli bulanıyor her şey üstüme geliyor gibi, nasıl bir gün bilmiyorum sadece yattım
Normalde öğle yemeğinden sonra alıyordum sabah kan sulandırıcı iğnemi vurunuyordum öğlen de hapını alıyordumKızlar corasprini günün hangi saati alıyorsunuz ? Transfer sonrası akşam mı sabah mı internette akşam daha faydalı olacağı yazıyor
8-11 hafta arası hep kustum prilam dr içiyorum şimdi iyiyim vakit kaybetmeden doktorunla paylaş kusunca su kaybediyorsun canmKusmalar da başladı arkadaşlarNormalde hiç kusamayan biriyim üstelik. Biraz önce bir su içtim hemen tuvalete koştum mide bulantısıyla
Prilam kusmayı mı engelliyor?8-11 hafta arası hep kustum prilam dr içiyorum şimdi iyiyim vakit kaybetmeden doktorunla paylaş kusunca su kaybediyorsun canm
Evet günde 4 taneye kadar içebilirsin dedi doktorum ben 3 tane içiyorum dün geçti mi acaba diyip içmedim yine kustumPrilam kusmayı mı engelliyor?
Aynen canım su içtim sabah birden geldi anlamadım. Bulantıyı kusmayı kesiyorsa süper dün bütün gün yattım mide bulantısından. Resmen gün bitsin diye bekliyorum böyle olunca. Su da içemiyorum tadından dolayıEvet günde 4 taneye kadar içebilirsin dedi doktorum ben 3 tane içiyorum dün geçti mi acaba diyip içmedim yine kustumaç karna içip bir süre yatıyorum sonra yemek yiyorum mide bulantımı ve kusmayı kesti bende hiçbir şey yiyemiyordum su bile içemiyordum ben de normalde hiç kusmam ama bu normaldeki gibi bir bulantı değil birden geliyor
Benimde öyle çok kötü bulantı var , suyu bende limonla içiyorum başka türlü zor gidiyor.Ama kusma yok bende şimdilik, hep kuru şeyler yiyorum, yoğurtlu Makarna, tost, ekmek peynir, biraz da meyve.Bana da doktor kusma olmadı için 1 tane prilam al yatmadan önce dedi ama yetmiyor artık bu geceden itibaren 2 tane alacağım.Sizde yazdırın doktorunuza prilamAynen canım su içtim sabah birden geldi anlamadım. Bulantıyı kusmayı kesiyorsa süper dün bütün gün yattım mide bulantısından. Resmen gün bitsin diye bekliyorum böyle olunca. Su da içemiyorum tadından dolayı
Aynı durumdayız ben de ekstra kusma var. Yemek yiyemiyorum kokuya tahammülüm yok, dün çok kötüydüm makarnayı bile yiyemedim. Sabah kolonya kokusu midemi bulandırdı ağladımBenimde öyle çok kötü bulantı var , suyu bende limonla içiyorum başka türlü zor gidiyor.Ama kusma yok bende şimdilik, hep kuru şeyler yiyorum, yoğurtlu Makarna, tost, ekmek peynir, biraz da meyve.Bana da doktor kusma olmadı için 1 tane prilam al yatmadan önce dedi ama yetmiyor artık bu geceden itibaren 2 tane alacağım.Sizde yazdırın doktorunuza prilam
Ay canım kıyamam. Valla çok kötü oluyor baş ağrısı çok üzülüyorumAy kızlar gece 2 de inanılmaz bir başarısız ağrısıyla uyanıp sabaha kadar uyuyamadım bas agrisi mideme vurdu sabaha kadar kustum sonunda dayanamayıp parol içtim yumusamisti yine hortladı bas agrisi
Ya hiç bu kadar şiddetli olmamisti korkuttu da tansiyonum felan mi oynuyor acabaAy canım kıyamam. Valla çok kötü oluyor baş ağrısı çok üzülüyorum
Tansiyon aleti al canım arada bakarsın. Lavanta yağı iyi geliyormuş baş ağrısınaYa hiç bu kadar şiddetli olmamisti korkuttu da tansiyonum felan mi oynuyor acaba
Yaaa bilmiyordum alıyım bariTansiyon aleti al canım arada bakarsın. Lavanta yağı iyi geliyormuş baş ağrısına
Ben aldım bakıyorum tansiyona ama sanki hastanede daha çok çıkıyor gibiYaaa bilmiyordum alıyım bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?