2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Oksaparsa koluna yap nimetcim ben kola yapiyorum

Neden böyle oluyor bilmiyorum üç şırınga değiştirdim bugün. derimiz mi kalınlaşıyor anlam veremiyorum, girse acısına aldırış etmicem girmiyor da çok uğraştırdı, midem de kötü bugün sürekli bulanıyor her şey üstüme geliyor gibi, nasıl bir gün bilmiyorum sadece yattım

Doktoruna söylede ilaç yazsın mide bulantısı için. Canım aynı şeyi bende yaşıyorum iğne ucuyla alakalı değil. Normalde acımıyordu ama artık oralar hassas mı oldu yoksa başka bişey mi bilmiyorum

Kızlar corasprini günün hangi saati alıyorsunuz ? Transfer sonrası akşam mı sabah mı internette akşam daha faydalı olacağı yazıyor

Kusmalar da başladı arkadaşlar Normalde hiç kusamayan biriyim üstelik. Biraz önce bir su içtim hemen tuvalete koştum mide bulantısıyla

Kusmalar da başladı arkadaşlar Normalde hiç kusamayan biriyim üstelik. Biraz önce bir su içtim hemen tuvalete koştum mide bulantısıyla
8-11 hafta arası hep kustum prilam dr içiyorum şimdi iyiyim vakit kaybetmeden doktorunla paylaş kusunca su kaybediyorsun canm

Prilam kusmayı mı engelliyor?
Evet günde 4 taneye kadar içebilirsin dedi doktorum ben 3 tane içiyorum dün geçti mi acaba diyip içmedim yine kustum aç karna içip bir süre yatıyorum sonra yemek yiyorum mide bulantımı ve kusmayı kesti bende hiçbir şey yiyemiyordum su bile içemiyordum ben de normalde hiç kusmam ama bu normaldeki gibi bir bulantı değil birden geliyor

Aynen canım su içtim sabah birden geldi anlamadım. Bulantıyı kusmayı kesiyorsa süper dün bütün gün yattım mide bulantısından. Resmen gün bitsin diye bekliyorum böyle olunca. Su da içemiyorum tadından dolayı

Benimde öyle çok kötü bulantı var , suyu bende limonla içiyorum başka türlü zor gidiyor.Ama kusma yok bende şimdilik, hep kuru şeyler yiyorum, yoğurtlu Makarna, tost, ekmek peynir, biraz da meyve.Bana da doktor kusma olmadı için 1 tane prilam al yatmadan önce dedi ama yetmiyor artık bu geceden itibaren 2 tane alacağım.Sizde yazdırın doktorunuza prilam

Aynı durumdayız ben de ekstra kusma var. Yemek yiyemiyorum kokuya tahammülüm yok, dün çok kötüydüm makarnayı bile yiyemedim. Sabah kolonya kokusu midemi bulandırdı ağladım Yazdırıcam bugün

Ay kızlar gece 2 de inanılmaz bir başarısız ağrısıyla uyanıp sabaha kadar uyuyamadım bas agrisi mideme vurdu sabaha kadar kustum sonunda dayanamayıp parol içtim yumusamisti yine hortladı bas agrisi

Ay kızlar gece 2 de inanılmaz bir başarısız ağrısıyla uyanıp sabaha kadar uyuyamadım bas agrisi mideme vurdu sabaha kadar kustum sonunda dayanamayıp parol içtim yumusamisti yine hortladı bas agrisi
Ay canım kıyamam. Valla çok kötü oluyor baş ağrısı çok üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…