2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Kızlar bu sene tatile gidecek misiniz? Benim çok tatilim geldi denize girmek gezmek falan istiyorum havalar güzel olunca ama eşimin izni 20 gün onu da doğumda kullanalım diyoruz. 7 günde babalık izni alır. 1 ay çok rahat ederiz diye düşündük hem ben bebeğe alışırım hemde herşeye yardımcı olur Allahtan eşim. Annem ve kayınvalidem de gelecek gerçi.

Bende çok istiyordum fakat Deniz risk oluşturur belki diye gitmek istemiyoruz

Ben ve eşim riske atamadık, uçak yolculuğu ya da beş altı saatlik araba yolculuğu zor, bir de havuzdan enfeksiyon kapsam hastalansam, kızım var o hastalansa koktuk, tüm yazı yalova da yazlıkta geçirmeye karar verdik. Hem istanbul a yakın hem ev daha rahat geldi bana . Yazlıkta Havuza bile girmeyi düşünmüyorum ki şimdi oturduğum sitenin de havuzu var gitmiyorum. Belki ben çok pimpirikliyim.

Havuz konusunda haklısınız bence çünkü çocuklar giriyorlar işiyorlar enfeksiyon riski yüksek oluyor ama denize girilebilir. Yazlığınız varsa çok rahat edersiniz.

Ben gidiyorum nasipse. Daha önce demiştim hem uçakla yolculuk yapacağım 12. Haftada. Doktor bana riskli bir durum yok seyahat için dedi, ama bence kendinizi nasıl iyi hissedecekseniz ve doktorunuz yönlendiriyorsa öyle olmak lazım . Diğer türlü hasta psikolojisi gibi oluyor bana mesela. Oğlumun hamileliğinde hep havuzda yüzmüştüm-mecburen- Almanya’da olduğu. Yerde deniz olmadığı için:) ama havuz da enfeksiyon riski daha yüksek, o bir gerçek.
Mesela bana bayramda burada tek başıma olmak , tüm aile Türkiye’de bayram geçirirken , zor olur. O yüzden gitmek bana daha iyi gelecek. Bir de ileriki haftalarda ne olacak bilmiyoruz -inşallah sağlıkla geçer ama- 20. Haftadan sonra belki hiç gidemeyiz ikizlerin riskinden dolayı :) o yüzden kendinize iyi geleni ve doktorun yönlendirmesini dinlemek en iyisi bence

Aslında ben gidebilirim sorun olmaz ama eşimin izinini şimdi kullansak doğumdan sonra yanımda olsun istiyorum. Sırf o yüzden gitmiyorum. Bayramda da 1 gün nöbeti var zaten ailelerin yanına gidince oda bitiyor ama şöyle deniz kenarı özlemi çekiyorum

Canım doktorumla görüştüm prilam almamı söyledi eğer fayda etmezse başka ilaca geçeriz dedi. Kaç tane almalıyım prilamdan sence? Bir tane yazdırmam yeterli olur mu?

Canım doktorumla görüştüm prilam almamı söyledi eğer fayda etmezse başka ilaca geçeriz dedi. Kaç tane almalıyım prilamdan sence? Bir tane yazdırmam yeterli olur mu?
Ben sabah 1 tane kahvaltıdan 1 saat önce içiyorum. Sonra saat 3 gibi bir daha içiyorum bir tane de gece yatmadan önce içiyorum günde 3 yeterli oluyor doktorum 6 saatte bir kullanabilirsin demişti 1 kutu yetmez bence ben 3.kutuya geçtim kesmezse zofer verecekti onu içmek istemedim ben Allahtan geçti

Son düzenleme:
Kızlar 12+5 haftalık olduk son bir haftadır yaşamadığım mide bulantısını ve kusma yaşıyorum bundan önce çok azdı zorlamıyordu beni. Prilam kullanmaya başladım bugün inşallah azalır

Havuz enfeksiyon riski yapıyor ama denizde sıkıntı yokmuş canım.
Ben çok istiyorum evim denize 5 dk hatta ama girmeyeceğim sanırım. Geçen yıl deniz ve havuzdan enfeksiyon ve mantar oldu hala uğraşıyorum valla . Doktor tamponla girebilirsin dedi girecekseniz sizde çok dikkat edin valla şakaya gelen bir durum yok ben çok çektim

Ben zaten sürekli enfeksiyon oluyorum, az su içsem hemen yanmam oluyor. Evliliğin başından beri geçmiyor. Artık kronikleşmiş. Ben zaten bu sene gitmeyeceğim ama canım istiyor doğrusunu söyleyeyim

O zaman üç kutu yazdırmak mantıklı görünüyor ya da önce geçecek mi diye bir deneyip öyle yazdırmalı

Aynı durumdayız ben de ekstra kusma var. Yemek yiyemiyorum kokuya tahammülüm yok, dün çok kötüydüm makarnayı bile yiyemedim. Sabah kolonya kokusu midemi bulandırdı ağladım Yazdırıcam bugün
Kaçıncı haftadasın? Özellikle 8 den SONRA pik yapıyormuş bulantı, birde ekstra kusma olursa nasıl olur bilmiyorum Bende birşey yiyemiyorum en çok o zorluyor beni aç aç bekliyorum.Saglıkli olsunlar da dayanacagız artık

Ben zaten sürekli enfeksiyon oluyorum, az su içsem hemen yanmam oluyor. Evliliğin başından beri geçmiyor. Artık kronikleşmiş. Ben zaten bu sene gitmeyeceğim ama canım istiyor doğrusunu söyleyeyim
İkimizin de enfeksiyonu var deniz aşeriyoruz bir de bende çok istiyorum da bebişleri sokarız artık napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…