Evet mutlaka günlük ölcüm yap aynı saatte, ıkızlerde tansıyon erken cıkabılır, ona gore ılaca baslarsınızYaaa bilmiyordum alıyım bari
Stres oluyoruz ya ondandır belkiBen aldım bakıyorum tansiyona ama sanki hastanede daha çok çıkıyor gibi
Tamam canim dijkat edicem sagolEvet mutlaka günlük ölcüm yap aynı saatte, ıkızlerde tansıyon erken cıkabılır, ona gore ılaca baslarsınız
Bende çok istiyordum fakat Deniz risk oluşturur belki diye gitmek istemiyoruzKızlar bu sene tatile gidecek misiniz? Benim çok tatilim geldi denize girmek gezmek falan istiyorum havalar güzel olunca ama eşimin izni 20 gün onu da doğumda kullanalım diyoruz. 7 günde babalık izni alır. 1 ay çok rahat ederiz diye düşündük hem ben bebeğe alışırım hemde herşeye yardımcı olur Allahtan eşim. Annem ve kayınvalidem de gelecek gerçi.
Havuz enfeksiyon riski yapıyor ama denizde sıkıntı yokmuş canım.Bende çok istiyordum fakat Deniz risk oluşturur belki diye gitmek istemiyoruz
Ben ve eşim riske atamadık, uçak yolculuğu ya da beş altı saatlik araba yolculuğu zor, bir de havuzdan enfeksiyon kapsam hastalansam, kızım var o hastalansa koktuk, tüm yazı yalova da yazlıkta geçirmeye karar verdik. Hem istanbul a yakın hem ev daha rahat geldi bana . Yazlıkta Havuza bile girmeyi düşünmüyorum ki şimdi oturduğum sitenin de havuzu var gitmiyorum. Belki ben çok pimpirikliyim.Kızlar bu sene tatile gidecek misiniz? Benim çok tatilim geldi denize girmek gezmek falan istiyorum havalar güzel olunca ama eşimin izni 20 gün onu da doğumda kullanalım diyoruz. 7 günde babalık izni alır. 1 ay çok rahat ederiz diye düşündük hem ben bebeğe alışırım hemde herşeye yardımcı olur Allahtan eşim. Annem ve kayınvalidem de gelecek gerçi.
Havuz konusunda haklısınız bence çünkü çocuklar giriyorlar işiyorlar enfeksiyon riski yüksek oluyor ama denize girilebilir. Yazlığınız varsa çok rahat edersiniz.Ben ve eşim riske atamadık, uçak yolculuğu ya da beş altı saatlik araba yolculuğu zor, bir de havuzdan enfeksiyon kapsam hastalansam, kızım var o hastalansa koktuk, tüm yazı yalova da yazlıkta geçirmeye karar verdik. Hem istanbul a yakın hem ev daha rahat geldi bana . Yazlıkta Havuza bile girmeyi düşünmüyorum ki şimdi oturduğum sitenin de havuzu var gitmiyorum. Belki ben çok pimpirikliyim.
Ben gidiyorum nasipse. Daha önce demiştim hem uçakla yolculuk yapacağım 12. Haftada. Doktor bana riskli bir durum yok seyahat için dedi, ama bence kendinizi nasıl iyi hissedecekseniz ve doktorunuz yönlendiriyorsa öyle olmak lazım . Diğer türlü hasta psikolojisi gibi oluyor bana mesela. Oğlumun hamileliğinde hep havuzda yüzmüştüm-mecburen- Almanya’da olduğu. Yerde deniz olmadığı için:) ama havuz da enfeksiyon riski daha yüksek, o bir gerçek.Kızlar bu sene tatile gidecek misiniz? Benim çok tatilim geldi denize girmek gezmek falan istiyorum havalar güzel olunca ama eşimin izni 20 gün onu da doğumda kullanalım diyoruz. 7 günde babalık izni alır. 1 ay çok rahat ederiz diye düşündük hem ben bebeğe alışırım hemde herşeye yardımcı olur Allahtan eşim. Annem ve kayınvalidem de gelecek gerçi.
Aslında ben gidebilirim sorun olmaz ama eşimin izinini şimdi kullansak doğumdan sonra yanımda olsun istiyorum. Sırf o yüzden gitmiyorum. Bayramda da 1 gün nöbeti var zaten ailelerin yanına gidince oda bitiyor ama şöyle deniz kenarı özlemi çekiyorumBen gidiyorum nasipse. Daha önce demiştim hem uçakla yolculuk yapacağım 12. Haftada. Doktor bana riskli bir durum yok seyahat için dedi, ama bence kendinizi nasıl iyi hissedecekseniz ve doktorunuz yönlendiriyorsa öyle olmak lazım . Diğer türlü hasta psikolojisi gibi oluyor bana mesela. Oğlumun hamileliğinde hep havuzda yüzmüştüm-mecburen- Almanya’da olduğu. Yerde deniz olmadığı için:) ama havuz da enfeksiyon riski daha yüksek, o bir gerçek.
Mesela bana bayramda burada tek başıma olmak , tüm aile Türkiye’de bayram geçirirken , zor olur. O yüzden gitmek bana daha iyi gelecek. Bir de ileriki haftalarda ne olacak bilmiyoruz -inşallah sağlıkla geçer ama- 20. Haftadan sonra belki hiç gidemeyiz ikizlerin riskinden dolayı :) o yüzden kendinize iyi geleni ve doktorun yönlendirmesini dinlemek en iyisi bence
Canım doktorumla görüştüm prilam almamı söyledi eğer fayda etmezse başka ilaca geçeriz dedi. Kaç tane almalıyım prilamdan sence? Bir tane yazdırmam yeterli olur mu?Evet günde 4 taneye kadar içebilirsin dedi doktorum ben 3 tane içiyorum dün geçti mi acaba diyip içmedim yine kustumaç karna içip bir süre yatıyorum sonra yemek yiyorum mide bulantımı ve kusmayı kesti bende hiçbir şey yiyemiyordum su bile içemiyordum ben de normalde hiç kusmam ama bu normaldeki gibi bir bulantı değil birden geliyor
Ben sabah 1 tane kahvaltıdan 1 saat önce içiyorum. Sonra saat 3 gibi bir daha içiyorum bir tane de gece yatmadan önce içiyorum günde 3 yeterli oluyor doktorum 6 saatte bir kullanabilirsin demişti 1 kutu yetmez bence ben 3.kutuya geçtim kesmezse zofer verecekti onu içmek istemedim ben Allahtan geçtiCanım doktorumla görüştüm prilam almamı söyledi eğer fayda etmezse başka ilaca geçeriz dedi. Kaç tane almalıyım prilamdan sence? Bir tane yazdırmam yeterli olur mu?
Ben çok istiyorum evim denize 5 dk hatta ama girmeyeceğim sanırım. Geçen yıl deniz ve havuzdan enfeksiyon ve mantar oldu hala uğraşıyorum valla . Doktor tamponla girebilirsin dedi girecekseniz sizde çok dikkat edin valla şakaya gelen bir durum yok ben çok çektimHavuz enfeksiyon riski yapıyor ama denizde sıkıntı yokmuş canım.
Ben zaten sürekli enfeksiyon oluyorum, az su içsem hemen yanmam oluyor. Evliliğin başından beri geçmiyor. Artık kronikleşmiş. Ben zaten bu sene gitmeyeceğim ama canım istiyor doğrusunu söyleyeyimBen çok istiyorum evim denize 5 dk hatta ama girmeyeceğim sanırım. Geçen yıl deniz ve havuzdan enfeksiyon ve mantar oldu hala uğraşıyorum valla . Doktor tamponla girebilirsin dedi girecekseniz sizde çok dikkat edin valla şakaya gelen bir durum yok ben çok çektim
O zaman üç kutu yazdırmak mantıklı görünüyor ya da önce geçecek mi diye bir deneyip öyle yazdırmalıBen sabah 1 tane kahvaltıdan 1 saat önce içiyorum. Sonra saat 3 gibi bir daha içiyorum bir tane de gece yatmadan önce içiyorum günde 3 yeterli oluyor doktorum 6 saatte bir kullanabilirsin demişti 1 kutu yetmez bence ben 3.kutuya geçtim kesmezse zofer verecekti onu içmek istemedim ben Allahtan geçti
Kaçıncı haftadasın? Özellikle 8 den SONRA pik yapıyormuş bulantı, birde ekstra kusma olursa nasıl olur bilmiyorumAynı durumdayız ben de ekstra kusma var. Yemek yiyemiyorum kokuya tahammülüm yok, dün çok kötüydüm makarnayı bile yiyemedim. Sabah kolonya kokusu midemi bulandırdı ağladımYazdırıcam bugün
İkimizin de enfeksiyonu var deniz aşeriyoruz bir deBen zaten sürekli enfeksiyon oluyorum, az su içsem hemen yanmam oluyor. Evliliğin başından beri geçmiyor. Artık kronikleşmiş. Ben zaten bu sene gitmeyeceğim ama canım istiyor doğrusunu söyleyeyim
Çok geçmiş olsun canım. Bebek iyi mi? Serum ve iğneler geçirir Allah'ın izniyle. Kaçıncı haftadasın?Kızlar kanamam cok yogun ve pıhtllı geldı, hastaneye yatısım yapıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?