9+1deyız canım, bebek ıyı cok sukur, ınsallahh gecerÇok geçmiş olsun canım. Bebek iyi mi? Serum ve iğneler geçirir Allah'ın izniyle. Kaçıncı haftadasın?
Canimm Dualarim seninle bebisinle birsey olmayacak insallahKızlar kanamam cok yogun ve pıhtllı geldı, hastaneye yatısım yapıldı
Geçer Allah'ın izniyle korkma yeter ki. Ben de her renk kanama yaşadım. Toplam bir hafta yatmisimdir hastanede ama iyi geliyor hastane. İnsan kendini güvende hissediyor9+1deyız canım, bebek ıyı cok sukur, ınsallahh gecer
Geçmiş olsun cnm geçer inş9+1deyız canım, bebek ıyı cok sukur, ınsallahh gecer
Saol canımCanimm Dualarim seninle bebisinle birsey olmayacak insallah
Cok korktum, dusuk yapıyorum herhalde dedım bebegı gorunce rahatladık, ama elım ayagım tıtredı resmenGeçer Allah'ın izniyle korkma yeter ki. Ben de her renk kanama yaşadım. Toplam bir hafta yatmisimdir hastanede ama iyi geliyor hastane. İnsan kendini güvende hissediyor
Insallahh canımGeçmiş olsun cnm geçer inşStres yapmamaya çalış bugünlerde geçecek..
9.haftadayım kusma bugün başladı bende. Sen kaçıncı haftadasın? İlacım geldi şimdi yatmadan önce 2 tane alın yazıyorKaçıncı haftadasın? Özellikle 8 den SONRA pik yapıyormuş bulantı, birde ekstra kusma olursa nasıl olur bilmiyorumBende birşey yiyemiyorum en çok o zorluyor beni aç aç bekliyorum.Saglıkli olsunlar da dayanacagız artık
Çok geçmiş olsun canım şükür bir şey yokmuş. Kanama neden olmuş peki doktor ne dedi?Cok korktum, dusuk yapıyorum herhalde dedım bebegı gorunce rahatladık, ama elım ayagım tıtredı resmen
Geçmiş olsun canım9+1deyız canım, bebek ıyı cok sukur, ınsallahh gecer
Kanama ıcın bısey dıyemedı, kese ıcınde kanama alanı da goremedı, plesanta kaynaklı hır durum gıbı de deıl dedı, bu gece yatıcam bakalım, fıtıl yerıne agızdan alınan kapsul kullanıcam bırsure, ınsallah yarına kadar dururÇok geçmiş olsun canım şükür bir şey yokmuş. Kanama neden olmuş peki doktor ne dedi?
İnş canımKanama ıcın bısey dıyemedı, kese ıcınde kanama alanı da goremedı, plesanta kaynaklı hır durum gıbı de deıl dedı, bu gece yatıcam bakalım, fıtıl yerıne agızdan alınan kapsul kullanıcam bırsure, ınsallah yarına kadar durur
Tesekkur ederım canımGeçmiş olsun canımbu bir süreç çoğumuz yaşıyoruz aynı şeyleri inşallah geçecek 12. Haftadan sonra rahatlarsın hep öyle söylüyorlar
Çok geçmiş olsun canım bende dün hastande yattım çok şükür kanamam kesildi serumla iğneler le inşallah iyileşirsin benim plesanta kaynaklı deid bebek iyi ise yarına herşey geçicek tirTesekkur ederım canımbu kadarını beklemıyordum hıc, cok fazla geldı ped tastı oyle dıyım
Çok geçmiş olsun canım. Rabbime emanetsiniz İnşaAllah bir şey olmayacak. İçini ferah tutTesekkur ederım canımbu kadarını beklemıyordum hıc, cok fazla geldı ped tastı oyle dıyım
Canım sana da geçmiş olsun. Yanma bende de az su içtiğim zaman hemen oluyor. Acaba suyu az mı içiyorsunKızlar idrar yanmam oldu. Şehir hastanesine geldik. Bebek iyi idrar testi verdim. Bir türlü geçmiyor şu idrar yanmam. İdrar tahlilindr de eser miktarda çıkacak kesin ama tekrarlayıp duruyor
Sızın kanamanız nasıldı, mıktarı yogunlugu, benım asırıfazlaydı, o yuzden çokk korktumÇok geçmiş olsun canım bende dün hastande yattım çok şükür kanamam kesildi serumla iğneler le inşallah iyileşirsin benim plesanta kaynaklı deid bebek iyi ise yarına herşey geçicek tir
Insalllah canım, aminÇok geçmiş olsun canım. Rabbime emanetsiniz İnşaAllah bir şey olmayacak. İçini ferah tut
8+3 benimde . Canım gece yatmadan içince zaten Sabaha anca etki ediyor, geç salınımlı bir ilaçmış9.haftadayım kusma bugün başladı bende. Sen kaçıncı haftadasın? İlacım geldi şimdi yatmadan önce 2 tane alın yazıyormidem kötü şu an yemekten önce alsak daha iyiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?