2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

9.haftadayım kusma bugün başladı bende. Sen kaçıncı haftadasın? İlacım geldi şimdi yatmadan önce 2 tane alın yazıyor midem kötü şu an yemekten önce alsak daha iyiydi

Kızlar idrar yanmam oldu. Şehir hastanesine geldik. Bebek iyi idrar testi verdim. Bir türlü geçmiyor şu idrar yanmam. İdrar tahlilindr de eser miktarda çıkacak kesin ama tekrarlayıp duruyor

Çok geçmiş olsun canım şükür bir şey yokmuş. Kanama neden olmuş peki doktor ne dedi?
Kanama ıcın bısey dıyemedı, kese ıcınde kanama alanı da goremedı, plesanta kaynaklı hır durum gıbı de deıl dedı, bu gece yatıcam bakalım, fıtıl yerıne agızdan alınan kapsul kullanıcam bırsure, ınsallah yarına kadar durur

İnş canım

Geçmiş olsun canım bu bir süreç çoğumuz yaşıyoruz aynı şeyleri inşallah geçecek 12. Haftadan sonra rahatlarsın hep öyle söylüyorlar
Tesekkur ederım canım bu kadarını beklemıyordum hıc, cok fazla geldı ped tastı oyle dıyım

Kızlar idrar yanmam oldu. Şehir hastanesine geldik. Bebek iyi idrar testi verdim. Bir türlü geçmiyor şu idrar yanmam. İdrar tahlilindr de eser miktarda çıkacak kesin ama tekrarlayıp duruyor
Canım sana da geçmiş olsun. Yanma bende de az su içtiğim zaman hemen oluyor. Acaba suyu az mı içiyorsun

Çok geçmiş olsun canım bende dün hastande yattım çok şükür kanamam kesildi serumla iğneler le inşallah iyileşirsin benim plesanta kaynaklı deid bebek iyi ise yarına herşey geçicek tir
Sızın kanamanız nasıldı, mıktarı yogunlugu, benım asırıfazlaydı, o yuzden çokk korktum

9.haftadayım kusma bugün başladı bende. Sen kaçıncı haftadasın? İlacım geldi şimdi yatmadan önce 2 tane alın yazıyor midem kötü şu an yemekten önce alsak daha iyiydi
8+3 benimde . Canım gece yatmadan içince zaten Sabaha anca etki ediyor, geç salınımlı bir ilaçmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…