• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    227
Bende çıktım kızlar çok şükür doktor hala kız diyor yine bizimki bacak arasını pek göstermedi ama ikili test sonucumuda aldım 1 milyonda birinde altında dedi çok şükür korkulacak bir şey yok insallah öylede devam eder miyomumda sabit kalmış yine 7 cm de duruyor tam sol da bebek de sağ tarafta 🤗

Amiiin hepimizinki sağlıkla hayırla gelsin. 12+3 diye gittim. 5 gün ileride görünüyor minik kızım. Erken dimi değişir mi dedim. Yok değişmez belli dedi. Perinatolog ultrason makinesi iyiydi. Değişmez heralde 😄💕
Aaa 12+4 benim minnoş da yarın ikili test için gideceğim inşAllah öğrenirim bende. Sağlıkla gelsin prenses 🥰

Harika maşallah. Ben de dr kapısında bekliyorum. Cinsiyet hakkında bir şey söyledi mi. Ben soracağım, erken diyecek büyük ihtimalle 🙈
Canım baktı ama göremedi maalesef normalde çok isabetli cinsiyet tahmini ama hiç göremedim dedi diğer kontrole artık

Bende devamlı meyve yiyorum şeftali kiraz büyük kırmızı erik. Bu lafı minik doğrayıp yanıma alıyorum bütün gün yiyorum 😅 çocuklardan kurtarabildigimi gerçi. Eşimi pazara gönderince artık o bile bol meyve alacağım diyor alıştı. Salatalık bende istemiyorum artık yetti 1bucuk aydir. Böyle böyle geçiyor işte zaman. Benim birkaç gündür gece uyanınca bakıyorum midem bulanıyor zorla uyuyorum bidaha
:))
Yine diyorum sukur halimize, cok acayip olanlar da var bu mide bulqntisi kusma olayinda ya da baska hususlarda. Bizimki cok sukur tek bu kusma bulanti. Bu da olmasa ben hamile oldugumu anlamam zaten :)
Gecicek elbet. Rabbim hepimize saglikla hayirla sevincle dogurmayi nasip etsin.

Hanımlar merhaba nasılsınız hersey yolundadır umarim.😊
Benim yarin randevum var ogleden once ense kalınlığı burun kemigi bakilack .kanda veririm sanirim.yarinki devletteki doktorumda. Ayin 21 ine de özel doktoruma randevum.
Insallah bende sizlerde guzel haberlerle gelelim🤲 bu arada insalah cinsiyet tahmini de yapar

Hanımlar merhaba nasılsınız hersey yolundadır umarim.😊
Benim yarin randevum var ogleden once ense kalınlığı burun kemigi bakilack .kanda veririm sanirim.yarinki devletteki doktorumda. Ayin 21 ine de özel doktoruma randevum.
Insallah bende sizlerde guzel haberlerle gelelim🤲 bu arada insalah cinsiyet tahmini de yapar
Benimde 11 buçukta kuzuu İkili tarama çok heyecanlı 🥹

Pipi göremiyorum diyor doktor bana bugun 3 sefer kız dedi bizimki de babasina benzeyecek belli laz inadı var bi bacak arasını açmadı 🤭
Benimki ikili testte çok detaylı baktığı için cinsiyet içinde çok rica ettim daha küçük olduğu için kesin bişey diyemem ama kıza benzettim dedi 😍

Merhaba, benim gibi 10 haftalık hamilesiniz, bir şey sormak istedim bebeğinizin boyu takip ediyor musunuz ?
Evet geçen hafta gittim 10+4 normalde ama ultrasonda 11+4 hafta oldu boy 4.66cm .eşim uzun boylu bence ondan .daha önceki haftaları boy uyumlu hep .bugün de gidiyorum bakalım ne kadar büyümüş

Kızlar vaka sayısı çok artmış çok dikkat edin,maske kullanın. Hem haberlerde duyuyorum hem de hemşire tanıdığımız 3 gelenden 1 i covid diyor.Ben düşük yaptığım hamileliğimde korona olmuştum çok korkuyorum tekrar olurum diye.🙄
Evet dogru. Bana da aile hekim mayısta bile dedi sık sık bize gelme .hergun 10 kişinin korona çıkıyor. Geçen hafta gittik anneme tekrar aşı vurduk. Iyiki de otelden ayrıldım bir süre almanlar geldiler ,İngiltere onlar test vermiyorlar gelince .Bende çok korkuyorum

Bugün eşim görevden geliyor 28 mayıs gitti ve sadece bugün dönüyor 🥳saat 16 da muayene gideceğiz, inşallah bugün doktor ikili test yapar .belki bizde öğreneceğiz kim sallıyormuş 🤩🤩🤩bugün çok kızlar randevu var herkese iyi haberleri almaya diliyorum 💐💐💐

Back
X