- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.918
- 198
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #5.941
Nasıl gönderdi, kartona mı sardı. Şişeler ya kırılmasınlar..Alıyorlar bana aynı bir kız Ankaradan Antalyaya çok şey gönderdi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl gönderdi, kartona mı sardı. Şişeler ya kırılmasınlar..Alıyorlar bana aynı bir kız Ankaradan Antalyaya çok şey gönderdi![]()
Benim cocuk cok sık hasta oluyor. Simdide burnu akmaya basladi beni cok korkutuyorEvet dogru. Bana da aile hekim mayısta bile dedi sık sık bize gelme .hergun 10 kişinin korona çıkıyor. Geçen hafta gittik anneme tekrar aşı vurduk. Iyiki de otelden ayrıldım bir süre almanlar geldiler ,İngiltere onlar test vermiyorlar gelince .Bende çok korkuyorum
Bende 3 gün ateşle 38 yattım klima çarptı galibaBenim cocuk cok sık hasta oluyor. Simdide burnu akmaya basladi beni cok korkutuyor![]()
Canım multivitamin verdi içinde yok yok bir de d3 magnezyum kalsiyum içeren bir takviye verdi tabiki Demir ilacı daAyy gözünaydın canım ayrı bi mutlu oluyor gün boyu insan güzel haberlerini alınca bebişlerinhangi takviyeleri verdi ? İçini Ferhat tut güzel çıkıcak inşallah sonuçların
![]()
Hayırlı haberlerle gel inşallahBen saatimi bekliyorum merakla :))
Bizimde cikti biz de kalabilseydik suanda hala esya topluyoruz. 2 sene oldu geleli herşey zor geliyor. Umudumuz yani başlangıçların guzel olmasıGünaydın kızlar nasılsınızbizimiz tayin çıktı çok şükür ama istediğim yer değil
biz Antalyada kalıyoruz
![]()
12 . Hafta yi atlativersem rahatlicam hicBende 3 gün ateşle 38 yattım klima çarptı galiba![]()
12. Hafta oluversem bu kadar kasmicam kendimi ins .ama hic zaman geçmiyor gibi halen 9.haftadayimBende 3 gün ateşle 38 yattım klima çarptı galiba![]()
Nasıl gönderdi, kartona mı sardı. Şişeler ya kırılmasınlar..
Siz nerden nereye???biz zaten merkezde oturuyoruz şimdi lojmana geçeceğiz. Kira arttı gerek yokBizimde cikti biz de kalabilseydik suanda hala esya topluyoruz. 2 sene oldu geleli herşey zor geliyor. Umudumuz yani başlangıçların guzel olması
Bende hiç birsey hissetmiyorum12 . Hafta yi atlativersem rahatlicam hic
12. Hafta oluversem bu kadar kasmicam kendimi ins .ama hic zaman geçmiyor gibi halen 9.haftadayim![]()
İlkinde benimde oyle olmustu ama ikincide gercekten cabuk cikiyormus. Yani disardan gorenler hamile demez ama pantolanlarimin onu kesinlikle rahatsiz ediyor giyemiyorum. Hamile pantolonu giyecek kadarda degilim.mecbur elbise giyiyorumBende hiç birsey hissetmiyorumgöbek de yok
![]()
Cikolata yeseydin girmeden keske .uykusu dan uyanirdi belkilEki Görüntüle 3094741 merhaba teyzeleradetime göre 11+3 ultrasona göre 12+1 deyiz.Ense çok iyi 1.1 dedi.Ama yavrum keyfinden ödün verip asla yerinden dönmedi cinsiyet görmedik
tarama için kan verdim 15 günü bulurmuş hayırlısı inşallah
Çocuğu aç bıraktım resmen küstü bana yaCikolata yeseydin girmeden keske .uykusu dan uyanirdi belki![]()
Biz çorum daydık ankaraya gidecez. Oğlum var 3e geçti .En azindan ilkokul bitsyedi dedik ama olmadi hayirli olsun ne yapalımSiz nerden nereye???biz zaten merkezde oturuyoruz şimdi lojmana geçeceğiz. Kira arttı gerek yok
Ahahah 1 buçuk yasinda ki Kizim saolsun ben de hergun silerim o deliklerde gecen gun ekmek parçacıkları topladim benHamilelik döneminde en lanet okuduğum şey koltuklarım oldu arkadaşlar.Chester koltuk cidden pişmanlık benim artık bu bütün delikleri tek tek süpürecek dermanim kalmadı![]()
Anladım evet taşıma çok zorBiz çorum daydık ankaraya gidecez. Oğlum var 3e geçti .En azindan ilkokul bitsyedi dedik ama olmadi hayirli olsun ne yapalım
Enerjisi yok annesi baksana yazıkÇocuğu aç bıraktım resmen küstü bana ya![]()