• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    227
Sadece cocuklara mi kimseye faydali degil canim haklisin. Ama iste dedigim seye geliyoruz. Doktor ac da sise sise kafana dik demedi. Ara ara, birkac yudum aldim, dedigi gibi sakinlestirdi bulantimi. Ama benim hicbir zaman cola ve turevleriyle aram iyi olmadigi icin de devami gelmedi. Benim doktorumun bana su ana kadar yeme icmeyle ilgili herhangi bir kisitlamasi asla olmadi. Suyunu cikarmadiktan sonra her seyin yiyip icilebilcegini soyluyor. Kilo kontolunu birakma diyor. Ciger konusunda da kuzu cigeri ye dedi. Cok faydaliymis. Guzel temizlenmis olsun, haftada iki kere dahi yiyebilirsin dedi.
Bana su ana kadar herhangi ek vitamin takviye vs baslamadi. Folik asiti de 14.haftaya kadar kullanicaz dedi. Ben aralqrda aksatiyorum o ayri.
10. haftanin icindeyiz. Bu hafta beta hcgnin en peak yaptigi haftaymis. Bulanti kusmalarin bu haftadan sonra dususe gecicek dedi. Onun haricinde cok sukur her sey yolunda.
Ya bende heryerde 9 ve 10.hafta en yoğun diye duydum bulantıları hep 12.haftaya gelsem dedim tam geldim bu hafta kussam da geçmedi bulantılarım tavan yaptı. İnşallah bu haftadan sonra azalır sıcakta gerçekten zor oluyor Allah'ım kolaylıkla geçsin bu yaz hepimize 😌

Benim oglumda 5 yaş. Bu yaş gurupları kreşe gittiğinden herkesin kardeşi var benim yok diye istiyor.ben kızim olmadığı için kız istiyorum ama benim oglumda erkek istiyor.2 tane kız kuzeni var ,herkes kız bı ben erkeğim diye üzülüyor 🙈 belki kız olabilir diyince benimle pazarlık yapıyor o zmn iki tane olsun ben erkeğe bakarım sen kıza diyor 😅
Yavrum ya kıyamam ☺️ evet benim oğlumda 6yasinda şuanda eskiden 2kardes istemezdi hiç bitaneyle anca başediyordu. Sevdiği arkadaşlarının kız kardeşi oldu illa kız kardeş istiyor 2oglumda 😄 cinsiyet belli olana kadar söylemiyorum bende bakalım inşallah okadar dua ettiler Allah sağlıkla gönlümüze göre verir 🥰

Yavrum ya kıyamam ☺️ evet benim oğlumda 6yasinda şuanda eskiden 2kardes istemezdi hiç bitaneyle anca başediyordu. Sevdiği arkadaşlarının kız kardeşi oldu illa kız kardeş istiyor 2oglumda 😄 cinsiyet belli olana kadar söylemiyorum bende bakalım inşallah okadar dua ettiler Allah sağlıkla gönlümüze göre verir 🥰
Hadi bakalım inşallah gönlünüze göre sağlık bir bebeğiniz olur 🥰

Canım adam zaten çok yaşlı... Artık bir daha gitmem ona. Eminim şikayet eden de vardır ama kadın doğum uzmanı sorunumuz var ne yazık ki burada 😔 ama gerçekten insan çok etkileniyor
Biran önce emekli olsun bari baskalarini da kötü etkilemesin daha fazla

Yaa maşallah kizlar da açıldı sanki arka arkaya geliyor ☺️ hadi bakalım sağlıkla gelsin kuzucuk 😍 kaçıncı haftadaydin sen tam kaç günlük
Amiiin hepimizinki sağlıkla hayırla gelsin. 12+3 diye gittim. 5 gün ileride görünüyor minik kızım. Erken dimi değişir mi dedim. Yok değişmez belli dedi. Perinatolog ultrason makinesi iyiydi. Değişmez heralde 😄💕

Amiiin hepimizinki sağlıkla hayırla gelsin. 12+3 diye gittim. 5 gün ileride görünüyor minik kızım. Erken dimi değişir mi dedim. Yok değişmez belli dedi. Perinatolog ultrason makinesi iyiydi. Değişmez heralde 😄💕

Net görmüştür tabi canım öyle dediyse neden olmasın 😊 bende yarından sonra gideceğim 12+0 da inşallah gösterir bizim ufaklikta

Arkadaşlar merhaba daha önce ki yıllarda karpal tünel sendromu teşhisi konmuştu tedavi görmüştüm ve gayet iyiydim ancak yaklaşık bir haftadır ellerim çok uyuşmaya başladı özellikle gece yatarken daha da fazla bu hamilelik süresince normal mi yoksa tedaviye gitmem gerekir mi ?

Benim oglumda 5 yaş. Bu yaş gurupları kreşe gittiğinden herkesin kardeşi var benim yok diye istiyor.ben kızim olmadığı için kız istiyorum ama benim oglumda erkek istiyor.2 tane kız kuzeni var ,herkes kız bı ben erkeğim diye üzülüyor 🙈 belki kız olabilir diyince benimle pazarlık yapıyor o zmn iki tane olsun ben erkeğe bakarım sen kıza diyor 😅
Ah evet bu pazarliklar beni öldürüyor 😂 kiz olsa sevmez misin diyorum. Severim anne tabi ki de kiza bakmak zor olur diyo 😂

Ya bende heryerde 9 ve 10.hafta en yoğun diye duydum bulantıları hep 12.haftaya gelsem dedim tam geldim bu hafta kussam da geçmedi bulantılarım tavan yaptı. İnşallah bu haftadan sonra azalır sıcakta gerçekten zor oluyor Allah'ım kolaylıkla geçsin bu yaz hepimize 😌
Bulantilarim epeyi azaldi benim de, bi 2-3 gun hic kusmam da olmadi ama yine basladi kusmalarim. Bulanti yok kusma var. bulanti ilacini teke dusurdum yine, o etkiliyor mu bilmiyorum. Ama artik ne yiyip ne iciceimi sasirdim cidden. Onceden salatalik yiyordum havuc yiyordum, simdi onlari yiyince de kusuyorum.
Gercekten saskinim artik. Bugun sabah 6’dan bu yana yesil elma, muz, iki salatalik yedim. Bi ara midem acayip kazindi acliktan bir dilim nutella surdum ekmege normalde tatli hic yemiyordum canim istedi, derken aradan bir saat gecti yine kustum. :(

Bulantilarim epeyi azaldi benim de, bi 2-3 gun hic kusmam da olmadi ama yine basladi kusmalarim. Bulanti yok kusma var. bulanti ilacini teke dusurdum yine, o etkiliyor mu bilmiyorum. Ama artik ne yiyip ne iciceimi sasirdim cidden. Onceden salatalik yiyordum havuc yiyordum, simdi onlari yiyince de kusuyorum.
Gercekten saskinim artik. Bugun sabah 6’dan bu yana yesil elma, muz, iki salatalik yedim. Bi ara midem acayip kazindi acliktan bir dilim nutella surdum ekmege normalde tatli hic yemiyordum canim istedi, derken aradan bir saat gecti yine kustum. :KK43:
Bende devamlı meyve yiyorum şeftali kiraz büyük kırmızı erik. Bu lafı minik doğrayıp yanıma alıyorum bütün gün yiyorum 😅 çocuklardan kurtarabildigimi gerçi. Eşimi pazara gönderince artık o bile bol meyve alacağım diyor alıştı. Salatalık bende istemiyorum artık yetti 1bucuk aydir. Böyle böyle geçiyor işte zaman. Benim birkaç gündür gece uyanınca bakıyorum midem bulanıyor zorla uyuyorum bidaha

Back
X