• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    227
Kızlar selam.benim bugün kara günüm (((dün gittim korona aşı yaptırdım. Hersey iyidi . Bugün özel hastanede kontrol vardı, eşimle beraber gittik tekrar bakmak cinsiyeti falan . Oraya geldik ve bir anda kanama başladı ☹️ tam muayene olacam doktor acil doğuma gidiyor. Biz acile koştuk onlar tekrar doktor odaya götürdüler beni .odada uzan bekle dediler.doktor geldi baktı birsey yoktu🤷‍♀️bebek iyi. Tekrar söyledi kız olacak. Progestan igne yazdırdı acilde vurduk.kalkınca kan çıkıyor ped istedim. Tuvalete gittim bir süre et parçası düştü ☹️tekrar doktora söyledim. Dedi yani tedavi yok git eve uzan falan. Eve geldik tuvalette gittim tekrar çok büyük parça düştü. Eşime dedim haydi devlet hastanesi gidelim.bu hiç iyi değil. Daha ince kanama vardı ama böyle ilk defa . Neyse gittik oraya .bakmışlar düşük tehlikesi var yada düşer yada kanama biter .onlar da dediler hiç birsey yapamayız. Yatış vermediler .acilden çıktım tüm elbise şort tişört kanda☹️eve geldim uzanıyorum.kizlar lütfen dua edin bebiş için onu kaybetmek istemiyorum
Canım çok geçmiş olsun rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallah ♥️
Kızlar gece saat 3 te sezaryenle doğumun oldu çok şükür. Fazlaca ağrım var gaz çıkaramadım hala müsait olduğumda girip detayları vericem 🥰
Ah yeni heyecanlı anne grupları karıştırdın gözün aydın darısı bizlere olsun inşallah 😍

Aşırı sıcaklardan kaçarak memlekete geldik 🙈hatta memlekete gelir gelmez covid için aşı olacaktım doktorum hatırlatma dozu ol demişti ama memlekette 14 haftalık olduğunu duyunca hemşireler vurmadı 5. Ayına kadar korun gerekirse kimseyi görme 3 ayın daha yeni bitmiş şimdi vurmayalım dedi 🤦‍♀️hal böyle olunca ailemde bir odada baykuş gibi oturuyorum çok gelen giden oluyor sormadan diye 🤭
Canım benim doktorumda 16. hadtadan sonra vurul hatırlatma dozunu dedi. Bende 10 gün daha bekliyorum aşı olmak için

Kızlar selam.benim bugün kara günüm (((dün gittim korona aşı yaptırdım. Hersey iyidi . Bugün özel hastanede kontrol vardı, eşimle beraber gittik tekrar bakmak cinsiyeti falan . Oraya geldik ve bir anda kanama başladı ☹️ tam muayene olacam doktor acil doğuma gidiyor. Biz acile koştuk onlar tekrar doktor odaya götürdüler beni .odada uzan bekle dediler.doktor geldi baktı birsey yoktu🤷‍♀️bebek iyi. Tekrar söyledi kız olacak. Progestan igne yazdırdı acilde vurduk.kalkınca kan çıkıyor ped istedim. Tuvalete gittim bir süre et parçası düştü ☹️tekrar doktora söyledim. Dedi yani tedavi yok git eve uzan falan. Eve geldik tuvalette gittim tekrar çok büyük parça düştü. Eşime dedim haydi devlet hastanesi gidelim.bu hiç iyi değil. Daha ince kanama vardı ama böyle ilk defa . Neyse gittik oraya .bakmışlar düşük tehlikesi var yada düşer yada kanama biter .onlar da dediler hiç birsey yapamayız. Yatış vermediler .acilden çıktım tüm elbise şort tişört kanda☹️eve geldim uzanıyorum.kizlar lütfen dua edin bebiş için onu kaybetmek istemiyorum
Çok geçmiş olsun kuzum rabbim sana acil sifalar versin. Kızınızı da size bağışlasın. İçini ferah tut herşey güzel olacak inşallah 🤲

Çok geçmiş olsun canım. Rabbim size bağışlasın minik kızınızı. Sen moralini yüksek tut en önemlisi o şuanda. Dinlen sadece inşallah hicbirsey olmaz

Kızlar 15. Haftadan beri bebegimin hareketlerini elimi koydugumda hissediyodum. Ama sadece elimi koyunca fakat bebek olduguna eminim. Simdi 16+2yim 2 gündür hissedemiyorum cok canım sıkıldı. Dun cok yoruldum o yüzden mi acaba
Pozisyonunu değiştirmiştir belki kendine evham yapma hemen. Zaten birkaç haftaya hergun hissedip rahatlayacagiz inşallah. Bende hergun hissetmiyorum normal şuanda daha

Pozisyonunu değiştirmiştir belki kendine evham yapma hemen. Zaten birkaç haftaya hergun hissedip rahatlayacagiz inşallah. Bende hergun hissetmiyorum normal şuanda daha
Peki canim sen icinde hissediyo musun. Ben elimi koyunca hissediyorum ama mesela kalp atışı gibi oluyor ya da sanki icimde dönüyormus gibi oluyo

Onu ben yazmıştım.aşı sonrası düşük yaşadı arkadaşım ama aşıya mı bağlı bilmiyorım 13 haftalıktı ozaman.kanamaya gelince bende doktor direk enfeksiyondan şüphelendi enfeksiyon yapar bu tarz yoğun kanamalar diye hemen antibiyotik de başlamıştı iğne ve fitille beraber.belki enfeksiyonun vardı farkında değildin
Iste buradaki doktorlar beni öldürüyorlar hiç ilgilenmiyorlar. Ben şok oluyorum . Hayır benim doktor var doçent ama o da artık uni.hastaneden ayrılıyor. Diyor adalet yok. Bu ay izine çıkıyor ve sonra kendi muayenehanesi açacak. Yani durum biraz karışık. Iste 2 hafta önce 3 gün yattım hastanede aynı.cumartesi pazar çıktı. O telefonla aradı söyledi ne yapacaklar kan idrar bakmışlar. Ama bugün 2 tane hastane gittik özel ve devlet hiç tık yok. ,yani düşerse düşer kadermis 🤷‍♀️yani tedavi yok hicbirsey yapamayiz

Tüp bebek mi doktor arkadaşıma demiş ki net olmamak ile birlikte tüp bebekte rahim kendi hazır olmuyor ya o yüzden de bebek her büyürken kendince zorlanıyor işte diye bana mantıklı gelmişti, bu olanı aşıya bağlayamıyorum nedense çünkü senin önceden de kanaman oluyordu olmasa hadi bi düşünülür derim
Evet tup bebek .geçen ki kanamada dediler çocuk çok hareketli o vuruyor hem uzun boylu. Bugün de ölçüdük bacak normalde 15 hafta bugün utrasonda 16 çıkıyor. Çarşamba günü başka doktor da hersey ölçüdü baktım orda da 2 hafta bile fark var . Ya kedi.givi hamile kalırsam farklı ama 5 yıl uğraştık bekledik 1 çocuk olsun herseyden korkuyorsun ☹️

Evet tup bebek .geçen ki kanamada dediler çocuk çok hareketli o vuruyor hem uzun boylu. Bugün de ölçüdük bacak normalde 15 hafta bugün utrasonda 16 çıkıyor. Çarşamba günü başka doktor da hersey ölçüdü baktım orda da 2 hafta bile fark var . Ya kedi.givi hamile kalırsam farklı ama 5 yıl uğraştık bekledik 1 çocuk olsun herseyden korkuyorsun ☹️
Canım Allah yardımcın olsun bebeğini korusun inşallah 💚

Iste buradaki doktorlar beni öldürüyorlar hiç ilgilenmiyorlar. Ben şok oluyorum . Hayır benim doktor var doçent ama o da artık uni.hastaneden ayrılıyor. Diyor adalet yok. Bu ay izine çıkıyor ve sonra kendi muayenehanesi açacak. Yani durum biraz karışık. Iste 2 hafta önce 3 gün yattım hastanede aynı.cumartesi pazar çıktı. O telefonla aradı söyledi ne yapacaklar kan idrar bakmışlar. Ama bugün 2 tane hastane gittik özel ve devlet hiç tık yok. ,yani düşerse düşer kadermis 🤷‍♀️yani tedavi yok hicbirsey yapamayiz
Canım çok geçmiş olsun. İnşallah çabucak atlatırsın.

Canım Cok gecmis olsun son durum ne nasılsın? Rabbim korusun evladını 🤲

Bak şuan aynı şeyleri yaşıyorsunuz ona da bebeğin uzun ve genelde ayak vurduğu yerlerde kanama alanı var demişlerdi hatta o 3.ay bitince kanama da biter diye umut etmiş bitmeyince üzülmüştü ama sonlara doğru baya azaldı şükür. Korkmakta çok haklısın ama minik tüm stresi alıyor o yüzden sakin kalmaya çalış sen ne kadar iyi olursan o da o kadar sakin bir minik olacak 💜neden kötü düşünelim ki ikiniz de iyi olacaksınız nasipse 🥰

Bak şuan aynı şeyleri yaşıyorsunuz ona da bebeğin uzun ve genelde ayak vurduğu yerlerde kanama alanı var demişlerdi hatta o 3.ay bitince kanama da biter diye umut etmiş bitmeyince üzülmüştü ama sonlara doğru baya azaldı şükür. Korkmakta çok haklısın ama minik tüm stresi alıyor o yüzden sakin kalmaya çalış sen ne kadar iyi olursan o da o kadar sakin bir minik olacak 💜neden kötü düşünelim ki ikiniz de iyi olacaksınız nasipse 🥰
Tsk ederim ❤️ Bi gelsin bu kız 🤣🤣anlatayım neler neler yaptı 🤣🤣🤣galiba dansçı olacak hiç düzgün durmuyor 😍😍😍

Ilerdeki ayları hiç düşünmek istemiyorum eğer ona şimdi eğer yok sonra ne olacak 🤣🤣🤣

Back
X