• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    227
Tsk ederim ❤️ Bi gelsin bu kız 🤣🤣anlatayım neler neler yaptı 🤣🤣🤣galiba dansçı olacak hiç düzgün durmuyor 😍😍😍
Ilerdeki ayları hiç düşünmek istemiyorum eğer ona şimdi eğer yok sonra ne olacak 🤣🤣🤣
Bende iğneleri saklıyorum hep her asilikte kutuyu açıp burnuna dayayacağım😂😂Ahh zor günler ama inşallah bunun sonu güzel olacak biz ona odaklanalım 🥰

Bende iğneleri saklıyorum hep her asilikte kutuyu açıp burnuna dayayacağım😂😂Ahh zor günler ama inşallah bunun sonu güzel olacak biz ona odaklanalım 🥰
Bizim bi komsu o ignelerden kalp deseni yapıp ikizlerini koymuştu içine öyle fotoğraf çekmişti hatta onlarda tüp bebişlerdi onlarda ama simdi tam bir tosuncuk iki tane kız 🤗🤗

Kızlar omzumdan boynuma vuran bir ağrı var. Size de oluyor mu? geçen hafta bugün de aynı böyle ağrı başlamıştı sonra geçti şimdi aynı gün yine başladı. Sizin de hiç başınıza geldi mi?
Benim de yaklaşık bir aydır omuzlarım boynum ve başımın arkası ağırıyor daha önce yaşamamıştım ben de parol içip bekliyorum dr um 16. Haftada bitmesini bekliyorum dedi

Benim de yaklaşık bir aydır omuzlarım boynum ve başımın arkası ağırıyor daha önce yaşamamıştım ben de parol içip bekliyorum dr um 16. Haftada bitmesini bekliyorum dedi
Benim sadece sağ tarafım ağrıyor, doktorum da nörologa görün dedi boyun fıtığı olabilir dedi :(

Kızlar selam.benim bugün kara günüm (((dün gittim korona aşı yaptırdım. Hersey iyidi . Bugün özel hastanede kontrol vardı, eşimle beraber gittik tekrar bakmak cinsiyeti falan . Oraya geldik ve bir anda kanama başladı ☹️ tam muayene olacam doktor acil doğuma gidiyor. Biz acile koştuk onlar tekrar doktor odaya götürdüler beni .odada uzan bekle dediler.doktor geldi baktı birsey yoktu🤷‍♀️bebek iyi. Tekrar söyledi kız olacak. Progestan igne yazdırdı acilde vurduk.kalkınca kan çıkıyor ped istedim. Tuvalete gittim bir süre et parçası düştü ☹️tekrar doktora söyledim. Dedi yani tedavi yok git eve uzan falan. Eve geldik tuvalette gittim tekrar çok büyük parça düştü. Eşime dedim haydi devlet hastanesi gidelim.bu hiç iyi değil. Daha ince kanama vardı ama böyle ilk defa . Neyse gittik oraya .bakmışlar düşük tehlikesi var yada düşer yada kanama biter .onlar da dediler hiç birsey yapamayız. Yatış vermediler .acilden çıktım tüm elbise şort tişört kanda☹️eve geldim uzanıyorum.kizlar lütfen dua edin bebiş için onu kaybetmek istemiyorum
Canım çok gecmiş olsun cok ayakta mi kaldin acaba bugün nasılsın :(

Kızlar 15. Haftadan beri bebegimin hareketlerini elimi koydugumda hissediyodum. Ama sadece elimi koyunca fakat bebek olduguna eminim. Simdi 16+2yim 2 gündür hissedemiyorum cok canım sıkıldı. Dun cok yoruldum o yüzden mi acaba
Canim hergun hissetmeyebiliriz endişelenme boşuna 😌bu haftalarda henüz küçük olduğu icin ben de bi kac kez ve dün hissetim sadece bugun hic hissetmedim mesela normal bnce. Ileriki haftalarda tam ve hep hissedecez artık

Kızlar sizce bu normal fiyat? Organ taraması için

Eklentiler

• Screenshot_20220731-140952_Chrome.webp
    Screenshot_20220731-140952_Chrome.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 78
Kızlar selam.benim bugün kara günüm (((dün gittim korona aşı yaptırdım. Hersey iyidi . Bugün özel hastanede kontrol vardı, eşimle beraber gittik tekrar bakmak cinsiyeti falan . Oraya geldik ve bir anda kanama başladı ☹️ tam muayene olacam doktor acil doğuma gidiyor. Biz acile koştuk onlar tekrar doktor odaya götürdüler beni .odada uzan bekle dediler.doktor geldi baktı birsey yoktu🤷‍♀️bebek iyi. Tekrar söyledi kız olacak. Progestan igne yazdırdı acilde vurduk.kalkınca kan çıkıyor ped istedim. Tuvalete gittim bir süre et parçası düştü ☹️tekrar doktora söyledim. Dedi yani tedavi yok git eve uzan falan. Eve geldik tuvalette gittim tekrar çok büyük parça düştü. Eşime dedim haydi devlet hastanesi gidelim.bu hiç iyi değil. Daha ince kanama vardı ama böyle ilk defa . Neyse gittik oraya .bakmışlar düşük tehlikesi var yada düşer yada kanama biter .onlar da dediler hiç birsey yapamayız. Yatış vermediler .acilden çıktım tüm elbise şort tişört kanda☹️eve geldim uzanıyorum.kizlar lütfen dua edin bebiş için onu kaybetmek istemiyorum
Geçmiş olsun canimm.ne kadar yasarsak yasayalim illahi her kanamada yüreği agzina geliyor insanin ama fitil ve iğne dışında dusuk icin yapilabilecek birsey olmadigi icin mecburen cok hareketlenmemiz gerekiyor . Ben yine kanamamin olduğu gün bir iki doktora gitmistim ayni gunde o gun cok kanamam olmustu cok hareketlenmis oldugum icin .o hatayi bi daha yapmam.. bir de serum da su veriyorlar bi ise yaramıyor diyorlar ama serum aldigim zamanlar kanamam daha cabuk kesiliyordu.tekrar yogun kirmizi kanama oldugunda cok saga sola gitmeden bi yerde sabit kalmak lazim canım çünkü en iyi doktora gitsekte bu konuda tedavi ayni (bu hamileligimde 5farkli doktora gittim kanamada tedavi ayni)
Kızlar bir de aranızda ayakları şişmeye başlayan var mı? Benim şimdiden şişiyor çok erken değil mi?
Canim benim hep erken basliyor. Masa basi calistigim icin aksama kadar boru gibi oluyordu. Bu hamileligim heyet raporu ile geciyor uzandigimdan ayaklarim sismiyor.

Kızlar bir de aranızda ayakları şişmeye başlayan var mı? Benim şimdiden şişiyor çok erken değil mi?

A Asya2022 Geçmiş olsun canimm.ne kadar yasarsak yasayalim illahi her kanamada yüreği agzina geliyor insanin ama fitil ve iğne dışında dusuk icin yapilabilecek birsey olmadigi icin mecburen cok hareketlenmemiz gerekiyor . Ben yine kanamamin olduğu gün bir iki doktora gitmistim ayni gunde o gun cok kanamam olmustu cok hareketlenmis oldugum icin .o hatayi bi daha yapmam.. bir de serum da su veriyorlar bi ise yaramıyor diyorlar ama serum aldigim zamanlar kanamam daha cabuk kesiliyordu.tekrar yogun kirmizi kanama oldugunda cok saga sola gitmeden bi yerde sabit kalmak lazim canım çünkü en iyi doktora gitsekte bu konuda tedavi ayni (bu hamileligimde 5farkli doktora gittim kanamada tedavi ayni)

Peki canim sen icinde hissediyo musun. Ben elimi koyunca hissediyorum ama mesela kalp atışı gibi oluyor ya da sanki icimde dönüyormus gibi oluyo
Evet canım hissediyorum hatta şimdi yemek yedim ayaklarımı uzattım koltuğa oturdum 1kere pıt yaptı ☺️ bu hafta biraz daha çok hissettim ilk defa. Elimi koyunca hissedemem herhalde daha 1kere ansızın pıt oluyor çünkü genelde . Herkesin farklı ama ilk hamileligimde 18de anladım. Bu 3.olunca tabi daha insan ayırt ediyor

Kizlar ben önceki 2hamileligimde de detaylı ultrasonu radyoloji doktoruna yaptırdım hastanedeki gayet uzun ve güzel baktı sorun yoktu şükür zaten. Bunda da öyle gitmeyi düşünüyorum. Hepiniz illa perinatologa mi gideceksiniz merak ettim

Evet canım hissediyorum hatta şimdi yemek yedim ayaklarımı uzattım koltuğa oturdum 1kere pıt yaptı ☺️ bu hafta biraz daha çok hissettim ilk defa. Elimi koyunca hissedemem herhalde daha 1kere ansızın pıt oluyor çünkü genelde . Herkesin farklı ama ilk hamileligimde 18de anladım. Bu 3.olunca tabi daha insan ayırt ediyor
Benim kafam cok karıştı guzelim ya benim ilk gebeligim.16+3üm. Elimi koyunca döndüğünü falan hissediyorum hatta nerde onu ayirt ediyodum orasi daha sertti. Simdi sanki kaybolmuş gibi bulamadim. Ben acemiyim diyelim annem de elini koydugunda hissedip bebek diyodu. 😔😔 cok mu evham ediyorum ben acaba ama elimde de degil ki

Back
X