- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #11.121
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O da yapıyor sağolsun benim de merakım olunca yapıyorum kendimBende kaynanama sipariş verdim![]()
Nasıl olmuşlar teyzeleri![]()

Kızlar şeker yuklemesi yaptırdınız mı ?? Bu arada kaç kg aldınız ben 23 haftalığım 7 kg almışım
Kızlar bişey diycem 19+3 oldum karnım küçük dediler. Yani daha göbek deliğine kadar gelmedi diye biliyorum bebek . Göbek deliğinin altı sis sadece normal değil mi? Benim ilk gebeligim de . İnternete baktım pek örnek yok
Merhaba çok geçmiş olsun , daha önce kanamanız var mıydı? Yoruldunuz mu? Yolculuğa mı çıktınız? Benim de ara kanamalarım oluyordu ama 5-6 haftadır yok bi yolculuğa çıkıcam korktum şuan sizin bu mesajı okuyunca. İlaç kullanıyor muydunuz? Progestan vs?Kizlar 21. Haftadayim akşam üzeri birden kanama geldi çok korktum , şimdi azaldı, ne zamana geçer ki , tam olmuyor artık diyordum![]()
Maşallah maşallah ben cok kilo almışım gibi geliyor banaBen henüz yaptırmadım 23. haftalığım 3 kg. aldım henüz. İlk hamileliğimde 20 kg almıştım toplam ama bu hamileliğim daha fit geçiyor anlamadım valla![]()
Sağlık ocağı yapmamız lazım dedi yaptı doktorum erken yaptırmışsin bidaha yaptır dedi 10 gün sonra tekrar yaptırıcam.Kilo olarakta 22. Haftadayim 6 kilo aldimKızlar şeker yuklemesi yaptırdınız mı ?? Bu arada kaç kg aldınız ben 23 haftalığım 7 kg almışım
Maşallah maşallah ben cok kilo almışım gibi geliyor bana![]()
Hanımlar kız isim olarak ne düşünüyorsunuz.
Acelya yada defne diyordum yunancaymis. Türk ismi olsun istiyorum ama bulamadimBen Zeynep kesin koyacağım da Meva ismini de çok seviyorum Zeynep Meva'mı olsa diyorum ama çift isim taraftarı da değilim bilemedim öyle düşünüyorum ne yapsam diye![]()
Bizim kızın ismi belli Ayşe Hüma çok seviyorum ayşe isminiAcelya yada defne diyordum yunancaymis. Türk ismi olsun istiyorum ama bulamadim
İsmi elbette çok güzel ismiyle yaşasınBizim kızın ismi belli Ayşe Hüma çok seviyorum ayşe ismini
Canim doktorun izin veriyor mu ki? Ben ilceden merkeze bile yeni yeni izin verildi.ama uzun yolculuga izin vermez doktor. Benimde uc haftadir yok kanamaMerhaba çok geçmiş olsun , daha önce kanamanız var mıydı? Yoruldunuz mu? Yolculuğa mı çıktınız? Benim de ara kanamalarım oluyordu ama 5-6 haftadır yok bi yolculuğa çıkıcam korktum şuan sizin bu mesajı okuyunca. İlaç kullanıyor muydunuz? Progestan vs?
Acelya yada defne diyordum yunancaymis. Türk ismi olsun istiyorum ama bulamadim
Ben ‘Esma’ koyucam nasipseHanımlar kız isim olarak ne düşünüyorsunuz.
İsim Merve 92 dogumlu ve 20li haftalarda misinBen ‘Esma’ koyucam nasipse![]()