- 7 Haziran 2022
- 2.561
- 2.830
- 63
- 33
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #13.881
İns onlar iyi gelir canim. Bende antalyadaki yazinca kullanmaya başladım.Magnezyum, kalsiyum başladı canım
Sınava girmeden önce tuvalete gir, sınav a yakın su içmemeye çalış, kpss sınavı 150 dk, cok fazla hamile sınava girdikKızlarrr yarın mali müşavirlik sınavım var. Çok sık tuvalete gidiyorum. Sınav 2 saat 45 dk. Napıcam bilmiyorumerkenden sınavı bırakmak zorunda kalmam inşallah dua edin bana
İnşallah canım benim de temennim o yöndeİns onlar iyi gelir canim. Bende antalyadaki yazinca kullanmaya başladım.
Rica ederim altının uzun süre ıslak kalmamasına da dikkat edin mutlakaBen zaman kaybetmeden bugün alayım o zaman çok teşekkür ederim
Ben de aynı durumdayım. Uzanıp bekliyorum sanki bebek yok. Çok sonra az bir kımıldama sadece oluyır. Güçlü hareketler yokKızlar bebek hareketleri nasıl ben sanki yeni yeni hissettigim zamanlardaki gibi gün içerisinde 1 tık ya var ya yok onceden yatağa uzandıgimda deli olurdu içimde ama şimdi bir tekmesine hasretim neden böyle oldu
Bende de uyanma cok oluyor ki erken de uyumuyorum uzunca bir suredir. 4-5 ya da 6 gibi uyanip 8-9 gibi tekrar daliyorum. İlik sut iciyorum uyaninca bazen, yataga degil de koltuga gecip uyumayi deniyorum filan. Bebise hazirlik idmanlari olabilir diye dusunuyorum :)Oy maşallah çok tatlı bir göbüş busen de hep hareketsizdin ondan oluyor sanırım kilolar gerçekten hamileliği hiç böyle hayal etmemiştim, pilatesler yürüyüşler diye düşünmüştüm ama hiç öyle olmadı neyse sağlıklı olalım da napalım kilo alınır verilir
Aynı ben de 4te uyanıyorum 6 7 gibi anca uykuya dalıyorum geri
Arkadaslar soylemis, bezi cok tutmayin ve bence de silmek yerine yikayin ve cok iyi kurulayin, biraz hava alsin sonra bezleyin. Nemli olmasin yani. Bu arada bezi de sevmemis olabilir cildi. Belki degistirmeyi dusunebilirsiniz bu soylenen onlemler de ise yaramazsa.Merhaba anneler, ben tecrübesiz bi anneyim :) o yüzden bi sorum olcak bebeğim bi kere pişik oldu geçirene kadar çok uğraştık çok da canı yandı yavrumun pişik olmadan engellemek adına ne kullanabilirim?
Canim cok normal bazi degerlerin dusuk ya da yuksek cikmasi cunku hamileyiz :)Eki Görüntüle 3145663 kizlar doktor iğne yazdı neden bu kadar düşük sizce sizin b12 Ler ne durumda
Ben de yaklasik yarim saat once katildim kervana. Kuru kayisi gomdum iki tane :))3.30 dan bu yana ayaktayım ya uyku bir anda kesildi oturdum sessizce kraker yiyorum
Balık hiç yiyemiyorum malesef normalde et çok severim ama onuda pek yiyemiyorum evet demirimde düşmüşBiraz dusuk canım balık fln tüketiyor musun.benim emzirme sonrasi cok düşmüştü igneyle toparladım. Suan normal fena degil. Demirin iyi mi
Gittinmi canım doktora bn gittim bı sıkıntı yoktu çok şükürBen de aynı durumdayım. Uzanıp bekliyorum sanki bebek yok. Çok sonra az bir kımıldama sadece oluyır. Güçlü hareketler yok
Bu sağlık ocağında yapıldı izlenime çağırmıştı DrCanim cok normal bazi degerlerin dusuk ya da yuksek cikmasi cunku hamileyiz :)
hic kafana takma ve doktorunun dedigini yap. Belki biraz et balik tuketebilirsin, takviyelerin ywtersiz gelmis olabilir.
Benim doktor belirli araliklarla tam kan sayimi ve idrar haricinde bunlara pek bakmiyor mesela. Sordugumda ise sen hamilesin illaki az ya da cok cikacak bir seylerin diyor. Sikayetin olursa o zaman bakar gerekeni yapariz diyor
Gülmek zor geliyor ama gerçek öyleÇok tatlı yaaEki Görüntüle 3145674
Düzeldi o olaydan yavrumda etkilenmişGünaydın kızlar... Dün ağrıdan dolayı buralara çok bakamadım. Nasılsıniz?Pembis Hayaller canim simdi nasıl hareketleri? Biraz tatlı bir şeyler mi yesen? Tatlı yiyince deliriyor benim kız
Kesinlikle canım... annenin her türlü duygusunu hissediyorlarDüzeldi o olaydan yavrumda etkilenmişdemek gerçekten stresimizi huzursuzlugumuzu anlıyorlar bunu yaşayıp gördüm
Allah Allah neden kiSabah 5e kadar bel ayak ağrısıyla kivrandim
Gule güle giysin fıstıkKızlar ağrı ve stresten kendimi örgüye verdim. Evden çıkamadığım için düğme alamadım. İnşallah ağrım hafifler de gidebilirsem bir gün düğme alacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?