2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kızlarrr yarın mali müşavirlik sınavım var. Çok sık tuvalete gidiyorum. Sınav 2 saat 45 dk. Napıcam bilmiyorum erkenden sınavı bırakmak zorunda kalmam inşallah dua edin bana
Sınava girmeden önce tuvalete gir, sınav a yakın su içmemeye çalış, kpss sınavı 150 dk, cok fazla hamile sınava girdik bende sıkıntı olmadı şükür. Sınavdan erken çıkman için belli bir aralık vardır. Onu değerlendirirsin. Başarılar dilerim

Kızlar bebek hareketleri nasıl ben sanki yeni yeni hissettigim zamanlardaki gibi gün içerisinde 1 tık ya var ya yok onceden yatağa uzandıgimda deli olurdu içimde ama şimdi bir tekmesine hasretim neden böyle oldu
Ben de aynı durumdayım. Uzanıp bekliyorum sanki bebek yok. Çok sonra az bir kımıldama sadece oluyır. Güçlü hareketler yok

Bende de uyanma cok oluyor ki erken de uyumuyorum uzunca bir suredir. 4-5 ya da 6 gibi uyanip 8-9 gibi tekrar daliyorum. İlik sut iciyorum uyaninca bazen, yataga degil de koltuga gecip uyumayi deniyorum filan. Bebise hazirlik idmanlari olabilir diye dusunuyorum :)

Merhaba anneler, ben tecrübesiz bi anneyim :) o yüzden bi sorum olcak bebeğim bi kere pişik oldu geçirene kadar çok uğraştık çok da canı yandı yavrumun pişik olmadan engellemek adına ne kullanabilirim?
Arkadaslar soylemis, bezi cok tutmayin ve bence de silmek yerine yikayin ve cok iyi kurulayin, biraz hava alsin sonra bezleyin. Nemli olmasin yani. Bu arada bezi de sevmemis olabilir cildi. Belki degistirmeyi dusunebilirsiniz bu soylenen onlemler de ise yaramazsa.

Eki Görüntüle 3145663 kizlar doktor iğne yazdı neden bu kadar düşük sizce sizin b12 Ler ne durumda
Canim cok normal bazi degerlerin dusuk ya da yuksek cikmasi cunku hamileyiz :)
hic kafana takma ve doktorunun dedigini yap. Belki biraz et balik tuketebilirsin, takviyelerin ywtersiz gelmis olabilir.
Benim doktor belirli araliklarla tam kan sayimi ve idrar haricinde bunlara pek bakmiyor mesela. Sordugumda ise sen hamilesin illaki az ya da cok cikacak bir seylerin diyor. Sikayetin olursa o zaman bakar gerekeni yapariz diyor

Biraz dusuk canım balık fln tüketiyor musun.benim emzirme sonrasi cok düşmüştü igneyle toparladım. Suan normal fena degil. Demirin iyi mi
Balık hiç yiyemiyorum malesef normalde et çok severim ama onuda pek yiyemiyorum evet demirimde düşmüş
Ben de aynı durumdayım. Uzanıp bekliyorum sanki bebek yok. Çok sonra az bir kımıldama sadece oluyır. Güçlü hareketler yok
Gittinmi canım doktora bn gittim bı sıkıntı yoktu çok şükür
Bu sağlık ocağında yapıldı izlenime çağırmıştı Dr

Günaydın kızlar... Dün ağrıdan dolayı buralara çok bakamadım. Nasılsıniz? Pembis Hayaller canim simdi nasıl hareketleri? Biraz tatlı bir şeyler mi yesen? Tatlı yiyince deliriyor benim kız
Düzeldi o olaydan yavrumda etkilenmiş demek gerçekten stresimizi huzursuzlugumuzu anlıyorlar bunu yaşayıp gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…