2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kızlar bebek hareketleri nasıl ben sanki yeni yeni hissettigim zamanlardaki gibi gün içerisinde 1 tık ya var ya yok onceden yatağa uzandıgimda deli olurdu içimde ama şimdi bir tekmesine hasretim neden böyle oldu
Benimde iki gundur o gümbür gümbür hareketler yok canim .kelebek kanatlari gibi küçük hareketler var ama bebegin konumuna gore hareket gucu degistiginden takmadim canim. Tabi hic hareket hissedilmezse telas etmeliyiz.

Dilyy A Aklimtrakyada size bir şey soracağım ya şimdi yeni arkadaşım doğum yapacak olunca bu düşünce yine hortladı bende malum Mehmet hoca ile doğum olursa Antalya merkeze gitmek zorundayım çıkınca sezeryan ile tin tin eve gelinecek o ocak ayında Allah bilir hava nasıl olacak vs ve bizim merkezde kimsemiz yok zaten, kendinden çok memnunum ama keşke buradaki özelde de ameliyat yapabiliyor olsa arkadaş ona gidiyordu sonra Ertuğrul hocaya geçti şimdi evinin dibinde olup çıkacak gelecek eve bu bana o kadar cazip geliyor ki aklım karışıyor acaba çok mu duygusal bakıyorum ya

Anladığım kadarıyla işyerin çok anlayışsız Raporlu hamile kadına işe gel demek nedir ya ilginç valla :))

Hayır kuzu normal şeyleri düşünüyorsun. Ben Ertuğrul beyin ameliyatı ile ilgili kötü bir şey duymadım. Ha Mehmet bey olsa yine ona ameliyat olurdum ilk sezeryanim o. Ama Antalya benim için çok problem,mesafe... Dönüşte dediğin gibi bir çile. Benim hastaneye evim beş dk uzaklıkta... geçen sefer dokuzda taburcu etti dokuz buçukta evimdeyim. Memnun da kaldım şükür. Bu sefer de burada olacağım benim kiz bekleyenbilirse... Büyük bir sıkıntın yoksa denenebilir bence.

Anladığım kadarıyla işyerin çok anlayışsız Raporlu hamile kadına işe gel demek nedir ya ilginç valla :))
Canım benim yönetici de ne kadar rapor aldı demiş eşim de 32. Haftaya kadar demiş. Gelmeyecek mi yani demiş yok gelmeyecek demiş hayır benim erken doğum riskim var ne diyor ya

Şuan için değişik bir sıkıntım yok aslında sadece 3 yıldır o kadar operasyon detavi birlikte gittik her kontrolde bile vay be şu ayı gördük şaka gibi diyor kendisi bile böyle bir uyum içindeyken pat diye değiştirme fikrini yapamıyorum ama Vitale ye kadar da hiç gidesim yok hele kış ayında keşke dışardan doktor ameliyat edebiliyor olup burda yapsa ben aradaki farka da razıyım

Keşke yapsa... Neden burada yapmiyor bende bilmiyorum. İçinden nssil geçiyorsa artık canım... Karar vermek zor

Yok pazartesi raporum bitiyor o yüzden diyor. Ama söyledim raporum bitse dahi eskisi gibi uzak yerlere gidemem, çok ayakta duramam vs. Kaldı ki doktorum oturmayacaksın bile diyor hep uzanacaksın. Yani riskli gebelik diyoruz ama yani rapordan geldiği gün de bir yerlere götürme lafı yapmazsın ya.
Canım benim yönetici de ne kadar rapor aldı demiş eşim de 32. Haftaya kadar demiş. Gelmeyecek mi yani demiş yok gelmeyecek demiş hayır benim erken doğum riskim var ne diyor ya
Evet gerçekten asla durumun ciddiyetini anlamıyorlar. Erkek benimki o yüzden herhalde. Allah korusun ofisten doğuma gidecek olsam patron der ki dur ya 1 saat sonra doğurursun önce şu işleri toparla

İnan hiç cinsiyet fark etmiyor Allah kimseye muhtaç etmesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…