- 7 Haziran 2022
- 2.561
- 2.830
- 63
- 33
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #13.901
Benimde iki gundur o gümbür gümbür hareketler yok canim .kelebek kanatlari gibi küçük hareketler var ama bebegin konumuna gore hareket gucu degistiginden takmadim canim. Tabi hic hareket hissedilmezse telas etmeliyiz.Kızlar bebek hareketleri nasıl ben sanki yeni yeni hissettigim zamanlardaki gibi gün içerisinde 1 tık ya var ya yok onceden yatağa uzandıgimda deli olurdu içimde ama şimdi bir tekmesine hasretim neden böyle oldu
Vallahi belim çok ağrıyor önüme yastık alıyorum arkamada koyma zamanı geldi herhaldeAllah Allah neden kibende bu gece ağrıdan uyuyamadım... Normalde eşim asla uyanmaz o bile dönüp durmamak uyandı
Amin canımGule güle giysin fıstık
Koy canım biz şimdiden böyleyiz ben son dönemleri düşünmek dahi istemiyorumVallahi belim çok ağrıyor önüme yastık alıyorum arkamada koyma zamanı geldi herhalde
Onu hiç yapmadım bilmiyorum ama kadife ip alıp ksdifeden yelek yapasım varBende oyun arkadaşı amuguri bebek yapmak istiyorum da bı turlu ip alamadım
Bel agrisi bende de olmaya basladi ya dun arkamda yastikla oturdum hep.Vallahi belim çok ağrıyor önüme yastık alıyorum arkamada koyma zamanı geldi herhalde
Evet mutlaka yapmalısın ve 1 bilemedin 2 gün sürüyor biliyo musun ip kalın diye çok çabuk yapiliyorOnu hiç yapmadım bilmiyorum ama kadife ip alıp ksdifeden yelek yapasım var
Anladığım kadarıyla işyerin çok anlayışsızBenim de bir gün ağrı yok bir gün var, dün iyiydim bugün yine ağrım çok. Neyse ki kanama vs yok ve bebeğim hareketli ona tutunuyorum. Bakalım pazartesi benim de randevum var, raporumu uzatmasını isteyeceğim.
Bugün patronum aradı pazartesi gel de işyerine 2 saatlik bir mesafe söyledi oraya gidelim iş için diyorDedim şuan annem bana bakıyor, öksürmeme bile izin vermiyor siz ne diyorsunuz ya
Evet canım kasılma. Ağrı olmuyor aslında sadece kasılma oluyorNe agrisi bahsettiğiniz kasilma mi?
Deniyim dışarı çıkarsam ip alıpEvet mutlaka yapmalısın ve 1 bilemedin 2 gün sürüyor biliyo musun ip kalın diye çok çabuk yapiliyor
Hayır kuzu normal şeyleri düşünüyorsun. Ben Ertuğrul beyin ameliyatı ile ilgili kötü bir şey duymadım. Ha Mehmet bey olsa yine ona ameliyat olurdum ilk sezeryanim o. Ama Antalya benim için çok problem,mesafe... Dönüşte dediğin gibi bir çile. Benim hastaneye evim beş dk uzaklıkta... geçen sefer dokuzda taburcu etti dokuz buçukta evimdeyim. Memnun da kaldım şükür. Bu sefer de burada olacağım benim kiz bekleyenbilirse... Büyük bir sıkıntın yoksa denenebilir bence.Dilyy A Aklimtrakyada size bir şey soracağım ya şimdi yeni arkadaşım doğum yapacak olunca bu düşünce yine hortladı bende malum Mehmet hoca ile doğum olursa Antalya merkeze gitmek zorundayım çıkınca sezeryan ile tin tin eve gelinecek o ocak ayında Allah bilir hava nasıl olacak vs ve bizim merkezde kimsemiz yok zaten, kendinden çok memnunum ama keşke buradaki özelde de ameliyat yapabiliyor olsa arkadaş ona gidiyordu sonra Ertuğrul hocaya geçti şimdi evinin dibinde olup çıkacak gelecek eve bu bana o kadar cazip geliyor ki aklım karışıyor acaba çok mu duygusal bakıyorum ya
Canım benim yönetici de ne kadar rapor aldı demiş eşim de 32. Haftaya kadar demiş. Gelmeyecek mi yani demiş yok gelmeyecek demişAnladığım kadarıyla işyerin çok anlayışsızRaporlu hamile kadına işe gel demek nedir ya ilginç valla :))
Şuan için değişik bir sıkıntım yok aslında sadece 3 yıldır o kadar operasyon detavi birlikte gittik her kontrolde bile vay be şu ayı gördük şaka gibi diyor kendisi bile böyle bir uyum içindeyken pat diye değiştirme fikrini yapamıyorum ama Vitale ye kadar da hiç gidesim yok hele kış ayında keşke dışardan doktor ameliyat edebiliyor olup burda yapsa ben aradaki farka da razıyımHayır kuzu normal şeyleri düşünüyorsun. Ben Ertuğrul beyin ameliyatı ile ilgili kötü bir şey duymadım. Ha Mehmet bey olsa yine ona ameliyat olurdum ilk sezeryanim o. Ama Antalya benim için çok problem,mesafe... Dönüşte dediğin gibi bir çile. Benim hastaneye evim beş dk uzaklıkta... geçen sefer dokuzda taburcu etti dokuz buçukta evimdeyim. Memnun da kaldım şükür. Bu sefer de burada olacağım benim kiz bekleyenbilirse... Büyük bir sıkıntın yoksa denenebilir bence.
Keşke yapsa... Neden burada yapmiyor bende bilmiyorum. İçinden nssil geçiyorsa artık canım... Karar vermek zorŞuan için değişik bir sıkıntım yok aslında sadece 3 yıldır o kadar operasyon detavi birlikte gittik her kontrolde bile vay be şu ayı gördük şaka gibi diyor kendisi bile böyle bir uyum içindeyken pat diye değiştirme fikrini yapamıyorum ama Vitale ye kadar da hiç gidesim yok hele kış ayında keşke dışardan doktor ameliyat edebiliyor olup burda yapsa ben aradaki farka da razıyım
Yok pazartesi raporum bitiyor o yüzden diyor. Ama söyledim raporum bitse dahi eskisi gibi uzak yerlere gidemem, çok ayakta duramam vs. Kaldı ki doktorum oturmayacaksın bile diyor hep uzanacaksın. Yani riskli gebelik diyoruz ama yani rapordan geldiği gün de bir yerlere götürme lafı yapmazsın ya.Anladığım kadarıyla işyerin çok anlayışsızRaporlu hamile kadına işe gel demek nedir ya ilginç valla :))
Evet gerçekten asla durumun ciddiyetini anlamıyorlar. Erkek benimki o yüzden herhalde. Allah korusun ofisten doğuma gidecek olsam patron der ki dur ya 1 saat sonra doğurursun önce şu işleri toparlaCanım benim yönetici de ne kadar rapor aldı demiş eşim de 32. Haftaya kadar demiş. Gelmeyecek mi yani demiş yok gelmeyecek demişhayır benim erken doğum riskim var ne diyor ya
İnan hiç cinsiyet fark etmiyorYok pazartesi raporum bitiyor o yüzden diyor. Ama söyledim raporum bitse dahi eskisi gibi uzak yerlere gidemem, çok ayakta duramam vs. Kaldı ki doktorum oturmayacaksın bile diyor hep uzanacaksın. Yani riskli gebelik diyoruz ama yani rapordan geldiği gün de bir yerlere götürme lafı yapmazsın ya.
Evet gerçekten asla durumun ciddiyetini anlamıyorlar. Erkek benimki o yüzden herhalde. Allah korusun ofisten doğuma gidecek olsam patron der ki dur ya 1 saat sonra doğurursun önce şu işleri toparla
Ben battım alışverişte zaten... eksi kactayiz bilmiyorumBugün kışlık alisveristeyiz vallahi belim koptu bitiremedik de fiyatlar böyle olunca heryer gezip en son alıyoruz uykular haram bu gecede belli oldu
Ay ama çok güzel yaptik alışveriş üst baş lazım daha biseye sigmiyordum napimmBen battım alışverişte zaten... eksi kactayiz bilmiyorumMaaş yattı bugun hemen bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?