- 27 Eylül 2020
- 7.635
- 11.175
- 198
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #13.921
Çoğu hasta ona geçince hastahane ile sorun mu oldu anlamdım kiKeşke yapsa... Neden burada yapmiyor bende bilmiyorum. İçinden nssil geçiyorsa artık canım... Karar vermek zor
Sadece kendi işlerini düşünüyorlar başka düşündükleri birşey yok. Sen özelde mi yoksa devlette misin canım. Devlette çok sorun olmaz diye düşünüyorum ama.Canım benim yönetici de ne kadar rapor aldı demiş eşim de 32. Haftaya kadar demiş. Gelmeyecek mi yani demiş yok gelmeyecek demişhayır benim erken doğum riskim var ne diyor ya
Çok geçmiş olsun kuzum Allah korumuş verilmiş sadakaniz varmışAy kızlar evden sakın tüp başlığını kapatmadan çıkmayın biz evde yemek yedik çıktık evden 3 saat sonra tam eve gireceğiz binada nasıl bir gaz kokusu var kapıya geldik açıyoruz dedim eşime sakın ışığı açma belli kapı açılınca bizden geliyor, Allahım tüpe yaklaştık nasıl faşş diye ses bile geliyor tüp kalmamış bile içinde hemen dışarı attık başlık bozulmuş bir anda pes ve dalıp ışık açsak her yer kapalı alev alırdı
Cidden hala korkuyu atamıyorum bu gece olsa biz uyanamazdık ki bir ay önce değiştirdiğimiz tüp bitme haline gelmiş her yer de kapalıydıÇok geçmiş olsun kuzum Allah korumuş verilmiş sadakaniz varmış
Allah korumuş kuzum bı dilenciye sadaka ver bariAy kızlar evden sakın tüp başlığını kapatmadan çıkmayın biz evde yemek yedik çıktık evden 3 saat sonra tam eve gireceğiz binada nasıl bir gaz kokusu var kapıya geldik açıyoruz dedim eşime sakın ışığı açma belli kapı açılınca bizden geliyor, Allahım tüpe yaklaştık nasıl faşş diye ses bile geliyor tüp kalmamış bile içinde hemen dışarı attık başlık bozulmuş bir anda pes ve dalıp ışık açsak her yer kapalı alev alırdı
Valla bilindik bir öğrenciye düşündük biz de, yani bu ani bozulma gece de olabilirdi bunu düşünmek bile beni çok korkuttu hayatta uyanamazdık kiAllah korumuş kuzum bı dilenciye sadaka ver bari
Keyfini çıkar o zaman boş verAy ama çok güzel yaptik alışveriş üst baş lazım daha biseye sigmiyordum napimm
Vallahi canım bilgim yok... Ama hastanenin hasta sayısını düşünüyorsa olabilir tabi.Çoğu hasta ona geçince hastahane ile sorun mu oldu anlamdım ki
Devletteyim canim... Daha önce ki hamileliğin hiç sorun olmamıştı raporum... Burası değişik birazSadece kendi işlerini düşünüyorlar başka düşündükleri birşey yok. Sen özelde mi yoksa devlette misin canım. Devlette çok sorun olmaz diye düşünüyorum ama.
Canim bende acikcasi mehmet beyden memnundum ama erken dogum ve yogun bakim durumu olursa hastane kendi hastalarina oncelik verir diye dusundugumden hastane doktoruna basladim.Dilyy A Aklimtrakyada size bir şey soracağım ya şimdi yeni arkadaşım doğum yapacak olunca bu düşünce yine hortladı bende malum Mehmet hoca ile doğum olursa Antalya merkeze gitmek zorundayım çıkınca sezeryan ile tin tin eve gelinecek o ocak ayında Allah bilir hava nasıl olacak vs ve bizim merkezde kimsemiz yok zaten, kendinden çok memnunum ama keşke buradaki özelde de ameliyat yapabiliyor olsa arkadaş ona gidiyordu sonra Ertuğrul hocaya geçti şimdi evinin dibinde olup çıkacak gelecek eve bu bana o kadar cazip geliyor ki aklım karışıyor acaba çok mu duygusal bakıyorum ya
Biraz once okey 101 oynadik bi önümde bi arkamda yastikVallahi belim çok ağrıyor önüme yastık alıyorum arkamada koyma zamanı geldi herhalde
Peki canim sordun mu istege gore burada yapamaz mıymış? Mesela ben oglumu geniz ameliyati yaptirdim burda klinigi olan bir doktora. O da antalyadaki hastanelerele anlasmaliydi ama ben burda istedim diye bursa yapti. Acaba kötü mu ayrildi hastaneyleŞuan için değişik bir sıkıntım yok aslında sadece 3 yıldır o kadar operasyon detavi birlikte gittik her kontrolde bile vay be şu ayı gördük şaka gibi diyor kendisi bile böyle bir uyum içindeyken pat diye değiştirme fikrini yapamıyorum ama Vitale ye kadar da hiç gidesim yok hele kış ayında keşke dışardan doktor ameliyat edebiliyor olup burda yapsa ben aradaki farka da razıyım
Benim hamilelegim den hemen once 12. Haftada düşük oldu kurtaj oldum birde bu hamileligimi de kanamayla ogrenince benim is yerindekiler sesini çıkarmıyor. İllahi kötü birseyler yasamamiz lazim herhalde anlamalari icinYok pazartesi raporum bitiyor o yüzden diyor. Ama söyledim raporum bitse dahi eskisi gibi uzak yerlere gidemem, çok ayakta duramam vs. Kaldı ki doktorum oturmayacaksın bile diyor hep uzanacaksın. Yani riskli gebelik diyoruz ama yani rapordan geldiği gün de bir yerlere götürme lafı yapmazsın ya.
Evet gerçekten asla durumun ciddiyetini anlamıyorlar. Erkek benimki o yüzden herhalde. Allah korusun ofisten doğuma gidecek olsam patron der ki dur ya 1 saat sonra doğurursun önce şu işleri toparla
Allah korumuş canım.Cidden hala korkuyu atamıyorum bu gece olsa biz uyanamazdık ki bir ay önce değiştirdiğimiz tüp bitme haline gelmiş her yer de kapalıydı
Yok artiCanim bende acikcasi mehmet beyden memnundum ama erken dogum ve yogun bakim durumu olursa hastane kendi hastalarina oncelik verir diye dusundugumden hastane doktoruna basladim.
Aslinda doguma yakin ertugrul beye gecebilirsin sende ,ameliyati iyi diyorlar cunku. Benimde kurtajimi yapti sorunsuz oldu
Gerçekten öyle olduAllah korumuş canım.
Tekrar soracağım bakalım son durum ne ama sanki pek de iyi ayrılmamışlar galiba kendinden bişey duymadım amaYok arti
Peki canim sordun mu istege gore burada yapamaz mıymış? Mesela ben oglumu geniz ameliyati yaptirdim burda klinigi olan bir doktora. O da antalyadaki hastanelerele anlasmaliydi ama ben burda istedim diye bursa yapti. Acaba kötü mu ayrildi hastaneyle
Nasil beceriklisiniz ya..Onu hiç yapmadım bilmiyorum ama kadife ip alıp ksdifeden yelek yapasım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?