2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Ay kızlar evden sakın tüp başlığını kapatmadan çıkmayın biz evde yemek yedik çıktık evden 3 saat sonra tam eve gireceğiz binada nasıl bir gaz kokusu var kapıya geldik açıyoruz dedim eşime sakın ışığı açma belli kapı açılınca bizden geliyor, Allahım tüpe yaklaştık nasıl faşş diye ses bile geliyor tüp kalmamış bile içinde hemen dışarı attık başlık bozulmuş bir anda pes ve dalıp ışık açsak her yer kapalı alev alırdı

Canım benim yönetici de ne kadar rapor aldı demiş eşim de 32. Haftaya kadar demiş. Gelmeyecek mi yani demiş yok gelmeyecek demiş hayır benim erken doğum riskim var ne diyor ya
Sadece kendi işlerini düşünüyorlar başka düşündükleri birşey yok. Sen özelde mi yoksa devlette misin canım. Devlette çok sorun olmaz diye düşünüyorum ama.

Çok geçmiş olsun kuzum Allah korumuş verilmiş sadakaniz varmış

Allah korumuş kuzum bı dilenciye sadaka ver bari

Canim bende acikcasi mehmet beyden memnundum ama erken dogum ve yogun bakim durumu olursa hastane kendi hastalarina oncelik verir diye dusundugumden hastane doktoruna basladim.
Aslinda doguma yakin ertugrul beye gecebilirsin sende ,ameliyati iyi diyorlar cunku. Benimde kurtajimi yapti sorunsuz oldu

[/QUOTE]
Yok arti Peki canim sordun mu istege gore burada yapamaz mıymış? Mesela ben oglumu geniz ameliyati yaptirdim burda klinigi olan bir doktora. O da antalyadaki hastanelerele anlasmaliydi ama ben burda istedim diye bursa yapti. Acaba kötü mu ayrildi hastaneyle

Benim hamilelegim den hemen once 12. Haftada düşük oldu kurtaj oldum birde bu hamileligimi de kanamayla ogrenince benim is yerindekiler sesini çıkarmıyor. İllahi kötü birseyler yasamamiz lazim herhalde anlamalari icin

Yok arti
Peki canim sordun mu istege gore burada yapamaz mıymış? Mesela ben oglumu geniz ameliyati yaptirdim burda klinigi olan bir doktora. O da antalyadaki hastanelerele anlasmaliydi ama ben burda istedim diye bursa yapti. Acaba kötü mu ayrildi hastaneyle
[/QUOTE]
Tekrar soracağım bakalım son durum ne ama sanki pek de iyi ayrılmamışlar galiba kendinden bişey duymadım ama bende ikisine de gidip son burda yapayım diyorum cidden onun ameliyatına kötü diyen duymadım ama işte Mehmet hocayı bunca yıl sonra nasıl bırakacağım o aklımda sanki ayıp olcak gibi yada rahat olamayacak gibi değişik bir his var içimde

Tekrar soracağım bakalım son durum ne ama sanki pek de iyi ayrılmamışlar galiba kendinden bişey duymadım ama bende ikisine de gidip son burda yapayım diyorum cidden onun ameliyatına kötü diyen duymadım ama işte Mehmet hocayı bunca yıl sonra nasıl bırakacağım o aklımda sanki ayıp olcak gibi yada rahat olamayacak gibi değişik bir his var içimde
[/QUOTE]
Hak veriyorum canim sana ama Antalya zor olucaksa senin icin seninde buna hakkin var, burayla da anlasmali olmaliydi. Zaten antalyada dogum yapmak istesek orda bi klinige de gidebilirdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…