- 28 Ekim 2021
- 1.191
- 1.224
- 63
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #13.841
Yaşadığımın birebir aynısıAynısı bana da oluyorgece yarısı iki bacağıma aynı anda kramp girerek uyanıyorum. Birini ben birini eşim ovalıyor ama normal kramp ovalamayla geçer ya bu geçmiyor, ağlatacak kadar şiddetli pis bi kramp. İlk olduğunda hatta birileri iki bacağımı birden kırmaya çalışıyor sandım uyku sersemi. Doktor bana da yatmadan önce 2 magnezyum verdi şimdi daha iyiyim yine de haftada bir iki gece yine aynı şey olmaya devam ediyor
Benimki baştan popoya çevirmiş ama benim için daha iyi o kadar basmıyorHanimlar şekerli suyu içtim 250 ml yazıyordu. Resmen glikoz surubu bu ya. Birazdan yine kan vericem bakalim kac cikacak şeker. Yalniz benim kiz bas aşağı pozisyon almis yine yüzünü gostermedi bi tane resmi yok ya. Popoyuda gobek deligime dayamış. Aynen buradaki resimdeki gibi yatıyordu suan.Alt tarafıma baski yapması ondanmis demek.Yine bakalim gitmeden uğra dedi doktor.Rahim agzina falan baktı karindan ultrasonla hersey normal cikti cok şükür. Birde karnimi doyursam mahvetti bu icecek beni 2 kere daha kan verilecek. Sizler neler yapıyorsunuz?
Sabah kan verdim doktor daha gelmedi
Bende öneri üzerine almştım aldığımdan beri de hiç pişik sorunu yaşamadık gerçekten etkilibu konuda bepanthol'ün pişik önleyici merhemi tek geçerim baya işe yarıyor
Genelde herkes pişik kremlerini öneriyor ne yapıcam bilemedim ne zormuş pişikBen bezindeki çizgi mavi olunca direk değiştiriyorum aa çizgi mavi olmuş ama bezi çok dolu değil deyip bekletmiyorum çünkü bir de beyaz tenli hemen kızarıyor poposu bir de o kısmını banyo yaptırırken sabunlamıyorum duru su ile yıkıyorum o da çok fayda ediyor ve bezi çok sıktırmadan bağlıyorum. Pişik önleyici kremlerden de kullandım bu arada ama işe yaramadı bizde.
Aslında çok dikkat ediyorum böyle şeylere ama nasıl oldu anlamadımAltının kirli şekilde uzun süre kalmamasına özen gösterin ve her bez değişiminden sonra yıkayıp iyice kurulayın. bi de pişik önleyici olarak bepanthol babynin merhemi iyi ondan kullanırsanız sorun yaşamazsnız
anne bebek forumlarına da baktım biraz herkes bepanthol babyden memnun aslında alsam iyi olur nasıl kullanıyosunuz?bu konuda bepanthol'ün pişik önleyici merhemi tek geçerim baya işe yarıyor
Valla 1 bucuk gibi yedim anca şükür esim guzel bi yemek ısmarladı gomdum.öluyormusum acliktan
Aynen canım inşallahAy bide hala sordun mu Allahım cidden nasıl bir korku salmışlar yaa bu da fazla gerçektenneyse sonuç artık rahat rahat dinleneceksin bari şükürler olsun
A Aklimtrakyada
her bez değişiminde yıkayıp merhemden sürüyorum maşallah diyim hiç pişik olmadıkanne bebek forumlarına da baktım biraz herkes bepanthol babyden memnun aslında alsam iyi olur nasıl kullanıyosunuz?
Benim düzenli yada sık değil şükür bir iki kere oldu o kadar aman hepimizin minikler uslu dursunA AklimtrakyadaHa-ri kızlar doktorum cevap vermiş. ağrı düzenli olur, sıklığı artar ve kanama lekelenme olursa problem olur. O zaman mutlaka haber ver. Onun dışında problem olmaz merak etme demiş.
Ben henüz kan vermeyince sıfır bilgi sahibiyim inşallah bir sıkıntı yoktur da sen de rahatlarsınKizlar açlık 82 çıktı
Seker yuklndi 1 saat snra ilk kan 119
Son kan 115 çıktı.
Doktor arariz seni dedi sonuçlar cikinca.
Genelde herkes pişik kremlerini öneriyor ne yapıcam bilemedim ne zormuş pişik
Benimde açlık 82 çıkmıştı diğerlerini bilmiyorum doktor ekrandan baktı hiçbir sorun yok dedi inşaAllah sende de bir sorun çıkmazKizlar açlık 82 çıktı
Son kan 115 çıktı.
Sende de suda sorun yoksa bişey olmaz canimKizlar açlık 82 çıktı
Son kan 115 çıktı.
Suyun gayet iyi dedi canim sorundan bahsetmedi hic. Bebegin kafasi aşağıda oldugu icin sanirim bazen inanılmaz alta vuruyor rahim ağzını ölçtü ki en korktugum sey oydu incelme kislma olur mu diye.şükür iyi cikti oda.ama yine yüzünü gostermedi.Sende de suda sorun yoksa bişey olmaz canim
Canım bu donemlerde b12 hep dusuk çıkar iğne cok iyi geliyor ben kaç kez vuruldum 800 olması lazım en iyisi .Eki Görüntüle 3145663 kizlar doktor iğne yazdı neden bu kadar düşük sizce sizin b12 Ler ne durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?