- 10 Nisan 2015
- 708
- 910
- 303
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #13.941
Allahim korusun. Gelmis gecmis olsun. Mutfagin pemceresi yukaridan filan aciliyorsa acik biraksaniz daima?Cidden hala korkuyu atamıyorum bu gece olsa biz uyanamazdık ki bir ay önce değiştirdiğimiz tüp bitme haline gelmiş her yer de kapalıydı
Kuzu ben evden 35 dk çeken hastaneye gidiyorum.Dilyy @Aklimtrakyada size bir şey soracağım ya şimdi yeni arkadaşım doğum yapacak olunca bu düşünce yine hortladı bende malum Mehmet hoca ile doğum olursa Antalya merkeze gitmek zorundayım çıkınca sezeryan ile tin tin eve gelinecek o ocak ayında Allah bilir hava nasıl olacak vs ve bizim merkezde kimsemiz yok zaten, kendinden çok memnunum ama keşke buradaki özelde de ameliyat yapabiliyor olsa arkadaş ona gidiyordu sonra Ertuğrul hocaya geçti şimdi evinin dibinde olup çıkacak gelecek eve bu bana o kadar cazip geliyor ki aklım karışıyor acaba çok mu duygusal bakıyorum ya
Teşekkür ederim... ben ilk hamileliğimde de sürekli yatak istirahatindeyim o zaman doktorun biri önermişti kafam dağılsın diye öyle başlamıştımNasil beceriklisiniz ya..
Benim hic boyle yeteneklerim yok, keske olsaydi
Büyük cam sürgülü var bir tek aslında hafif açık bırakılır ama bizim ev öyle bir esiyor ki dışarda rüzgar ya da yağmur varsa azıcık yerden bile dünya ses geliyor yağmur giriyor diye çıkarken kapatmıştık artık zaten tüp başlıpındaki kilidi kapatmadan ne uyurum ne dışarı çıkarım gibiAllahim korusun. Gelmis gecmis olsun. Mutfagin pemceresi yukaridan filan aciliyorsa acik biraksaniz daima?
Çok sağolYine bir pazar ve ben yine erkenden ayaktayım... Hoş pazar olmasa da benim oğlan saat yediği asla geçirmiyor
Doktordan yana aslında güvenim tam diğeri de güvensiz biri değil çevremizde memnun olan çok sadece kendi doktorumuz ile bir tanışmıştık hissi fazla ama merkeze eşimin kullanması ile en az bir saat sürer ki beni asıl korkutan eşim dün de gördüm ki asla sakin soğuk kanlı değil arabayı zaten mecburiyetten kullanır ve kışın zorda kalmaz ise yağmurda asla kullanmaz aşırı dikkati dağılıyor, buranın da yağmurunu bazı arkadaşlar bilir gelince hiç sakin gelmez. Hamile kaldığımdan beri doğumdan ziyade o yolu kışın eşimle nasıl gideriz düşüncesi vardı zaten hatta bunu düşünmek diğerlerinden daha çok yoruyor beniKuzu ben evden 35 dk çeken hastaneye gidiyorum.
Önemli olan kendini güvende hissetmen.
Arkadaş İstanbul bir ucundan öbür ucuna 2-3 saatlik yol yapıyordu. Doğumu da öyle yaptı.
Önmeli olan doktorla arandaki güven bağı. Hastane mesafesi sonraki mesele bence
Hak veriyorum canim sana ama Antalya zor olucaksa senin icin seninde buna hakkin var, burayla da anlasmali olmaliydi. Zaten antalyada dogum yapmak istesek orda bi klinige de gidebilirdinTekrar soracağım bakalım son durum ne ama sanki pek de iyi ayrılmamışlar galiba kendinden bişey duymadım amabende ikisine de gidip son burda yapayım diyorum cidden onun ameliyatına kötü diyen duymadım ama işte Mehmet hocayı bunca yıl sonra nasıl bırakacağım o aklımda sanki ayıp olcak gibi yada rahat olamayacak gibi değişik bir his var içimde
Geçmiş olsun canım insan istemsizce takıyor. Allah bir daha göstermesin.Çok sağolvalla pazar pazar bende geceden zombi gibi gezdim gidip gelip etraf tam havalandı mı kontrol ettim korkudan bide girer girmez kokuya maruz kaldım diye bebek etkilendi mi acaba çok da kıpırdamıyor diye aklıma taktım tam oldu
Amin aminGeçmiş olsun canım insan istemsizce takıyor. Allah bir daha göstermesin.
Ya benimki de öyle biliyor musunKızlar sanki içimde iki tane bebek var sağdan soldan vuruyor bana şuan keyfi yerinde herhaldeağrım çoktu bugün ama o hareketli oldukça mutlu oluyorum
Bebek iyiyse almana gerek yok ne güzel bebeğin kilosu vs iyiyse masallahKızlar herkese iyi hafta sonlarısizlere bir sorum olacak. Ben gebelik boyunca toplam 5 kilo aldım ve tüm kiloları ilk 20 haftada aldım. Son 6 haftadır hiç kilo almıyorum bir diyet filanda uygulamiyorum. Maşallah bebişin kilosuda gayet iyiydi ama bu bir sorun olur mu acaba? Doktora danissam mi?
Acaba tahriş olduğundan olabilir miKizlar 6 aydir ilk defa iliski oldu ya kanama oldu doktora henüz yazmadım pembe sekilde oldu biraz .ilk hamileliğimde de olmuştu ama biraz bekleyip gidecem pazar günü doktor genelde şehir dışında oluyor. Evime yakin bir hastaneye gitsem olur mu? Doktora bunu demekten cekiniyorum. Ne yapayim acaba ya duş aldim uzandım bakmadim daha
Hiçbir fikrim yok ya, ilkinde olmustu doktoru aramıştım o kilcal damarlardan dolayi olabilir dedi kıpkırmızı degil pembeydi gitmiştim yine öyleydi ama şimdi neden oldu bilmem gidecemde utanıyorum doktora bunu demekten, ilk hamileliğimde utanmamstim ama smdi sanki ne var bekleyemedin mi derse gibi hissediyorumAcaba tahriş olduğundan olabilir mi
Büyük ihtimalle çok uzun süre ilişki olmadığı için kılcal damarlardan kaynaklı olabilir canım ama doktora danismakta fayda var tabi. Bize hiç yasak koymadığı için bilemiyorum açıkçasıKizlar 6 aydir ilk defa iliski oldu, onda da kanama oldu doktora henüz yazmadım pembe sekilde oldu biraz .ilk hamileliğimde de olmuştu ama biraz bekleyip gidecem pazar günü doktor genelde şehir dışında oluyor. Evime yakin bir hastaneye gitsem olur mu? Doktora bunu demekten cekiniyorum. Ne yapayim acaba ya duş aldim uzandım bakmadim daha
Mecbur diyecem ama neden cekiniyorum bilmiyorum.bebek hareket ediyor. Inşallah bisey yokturBüyük ihtimalle çok uzun süre ilişki olmadığı için kılcal damarlardan kaynaklı olabilir canım ama doktora danismakta fayda var tabi. Bize hiç yasak koymadığı için bilemiyorum açıkçası
Birşey yoktur inşallah içini ferah tut. Ama biliyorsun belli bir haftadan sonra doktorlar kanama lekelenme istemiyor o nedenle doktoruna mutlaka sor. Zaten bunda cekinecek birşey de yok.Mecbur diyecem ama neden cekiniyorum bilmiyorum.bebek hareket ediyor. Inşallah bisey yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?