2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Yok canim hic öyle şeylerden bahsetmedi doktorum. Hep hersey normal diyor bu ikinci doğum olacak ilkinde de yoktu şükür. Toplanma nadiren oluyor ani hareket edince genelde. Rahim de sert değil. Simdi vc ye gidince bi tik gecti sanki ağrılar ishal hic olmazdım yani.
Evde parol da yok içemedim.
Cuma gunu bebegin pozisyonu basasagi idi oda zorluyor bence biraz beni. Resmen vajinama vuruyordu gecen hfta.herhalde pozisyondan

Kızlar günaydin yine uyku pek tutmadı . Dilim de aft çıkmış tamda konustukca dişime çarpıyor
Birde diş etlerim hassaslaşmış ya

Aynı durumdayım bir de bende sinir başladı. Çok sabırsız ve sinirli oldum.
Tabi arada sinirlendigim de oluyor ama sinirlenince de oturup aglarim ben kisir donguye girdim
Ay masallah diyelim canim yaa darisi bize de olsun. Ben de tam tersi normalde hic takmam sakin olumlu idare eden bir insandim

Parol alabilirsin demişti bana ama bence agri kesiciden önce doktorunla görüş canım bir baksın
Mesaj attim gece parol icip dinlen gecmezse gel dedi. Ilac Icmedim ama sabaha karsi uyusmus ağrılarım biraz bobreklerimde var. Ishal olmusum gerçi bi kere ciktim. Ondan mi agridi nedir

Mesaj attim gece parol icip dinlen gecmezse gel dedi. Ilac Icmedim ama sabaha karsi uyusmus ağrılarım biraz bobreklerimde var. Ishal olmusum gerçi bi kere ciktim. Ondan mi agridi nedir
Anladım canım çok geçmiş olsun evet ishalde ağrı yapabilir... İnşallah kötü bir şey yoktur sen içini ferah tut. Bol bol dinlen, ağrıların artarsa ama git bence. Bak ben gitmeseydim hala çalışıyor olacaktım ve kim bilir belki de erkenden doğurmuştum

Ben ilk hamileliğimde çalışırken 37 ye kadar çalışamayacağım 35 de ayrılıcam izne dedim patron bana neden sırtında taş mı taşıyorsun demişti firmanın yeni fiyat listesi için 485 tane excell tablosu yaptırıp tansiyonumu 16-10 oynatması taş taşımaya eş değer değildi sanırım ona göre ama beni zorluyordu. Bu patronlara yaranılmaz yani anlayış 0 maalesef.

Valla bilindik bir öğrenciye düşündük biz de, yani bu ani bozulma gece de olabilirdi bunu düşünmek bile beni çok korkuttu hayatta uyanamazdık ki

Gece olsaydı falan demişsin ya içim ürperdi ya ne kadar tehlikeli bir şey Allah korumuş gerçekten çok dikkat etmek lazım ya çok geçmiş olsun tekrar canım

Haklisin canim. Yok ihmal etmem.
Rabbim hepsini korusun hsyirlisiyla bir gününde saglikla doğursaydık bebeleri

Adet döngüsünde, o tarihlerde ağrı oluyor, bir sinir hali, adet olacakmış gibi ağrılar, 2 gün sonra geçiyor. Tesadüf müdür bilmiyorum

O ağrı düzenli bir şekilde her sabah bana uğruyor neredeyse 1 aydır oturarak uzun saatler çalıştığım için oluyor'a bağladım kendimce en son ki muayene randevusunda doktora sordum bir şeyler geveledi ağzında ama ilk hamileliğimden tecrübemle kendimce kanamam yok veya karnım toplanıp kasılmıyor diye kötüye yormamaya çalışıyorum.

Kızlar günaydin yine uyku pek tutmadı . Dilim de aft çıkmış tamda konustukca dişime çarpıyor
Birde diş etlerim hassaslaşmış ya

Günaydın canım hamilelikte en çok etkilenen dişler ve diş etleri maalesef. Sağlam dişler hamileyken çürüyebilir, çürümeye meyilli olanlar kanallık olabilir, diş etleri normalden daha fazla tabiiri caizse dokunsan foşur foşur kanar o yüzden normal hassaslık :)

Biraz fena olmuşlar canım tuzlu su ile gargara yapıyorum aft da olunca zorladı beni 2 gündür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…