- 19 Ağustos 2017
- 4.899
- 5.634
- 158
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #14.001
Tabi arada sinirlendigim de oluyor ama sinirlenince de oturup aglarim ben kisir donguye girdimAynı durumdayım bir de bende sinir başladı. Çok sabırsız ve sinirli oldum.
Ay masallah diyelim canim yaa darisi bize de olsun. Ben de tam tersi normalde hic takmam sakin olumlu idare eden bir insandimBeni de çok insancıl yaptı normalde çok çabuk parlayan sinir olan kafaya takan biriydimşimdi eşim diyor Allahım annelik ile içinden bir melek çıktı bu güncelleme kalacak değil mi diye ne sinir oluyorum ne bişeyi kafaya takıyorum ne üzülüyorum öyle sakinim ki beynim dinlendi
Parol alabilirsin demişti bana ama bence agri kesiciden önce doktorunla görüş canım bir baksın
O diş etleri hamileliğin başından beri mahvetti beni canım. Günaydın bu arada biz de erkenciyiz tabuKızlar günaydin yine uyku pek tutmadı . Dilim de aft çıkmış tamda konustukca dişime çarpıyor
Birde diş etlerim hassaslaşmış ya
Mesaj attim gece parol icip dinlen gecmezse gel dedi. Ilac Icmedim ama sabaha karsi uyusmus ağrılarım biraz bobreklerimde var. Ishal olmusum gerçi bi kere ciktim. Ondan mi agridi nedirParol alabilirsin demişti bana ama bence agri kesiciden önce doktorunla görüş canım bir baksın
Anladım canım çok geçmiş olsun evet ishalde ağrı yapabilir... İnşallah kötü bir şey yoktur sen içini ferah tut. Bol bol dinlen, ağrıların artarsa ama git bence. Bak ben gitmeseydim hala çalışıyor olacaktım ve kim bilir belki de erkenden doğurmuştumMesaj attim gece parol icip dinlen gecmezse gel dedi. Ilac Icmedim ama sabaha karsi uyusmus ağrılarım biraz bobreklerimde var. Ishal olmusum gerçi bi kere ciktim. Ondan mi agridi nedir
Yok pazartesi raporum bitiyor o yüzden diyor. Ama söyledim raporum bitse dahi eskisi gibi uzak yerlere gidemem, çok ayakta duramam vs. Kaldı ki doktorum oturmayacaksın bile diyor hep uzanacaksın. Yani riskli gebelik diyoruz ama yani rapordan geldiği gün de bir yerlere götürme lafı yapmazsın ya.
Evet gerçekten asla durumun ciddiyetini anlamıyorlar. Erkek benimki o yüzden herhalde. Allah korusun ofisten doğuma gidecek olsam patron der ki dur ya 1 saat sonra doğurursun önce şu işleri toparla
Valla bilindik bir öğrenciye düşündük biz de, yani bu ani bozulma gece de olabilirdi bunu düşünmek bile beni çok korkuttu hayatta uyanamazdık ki
Haklisin canim. Yok ihmal etmem.Anladım canım çok geçmiş olsun evet ishalde ağrı yapabilir... İnşallah kötü bir şey yoktur sen içini ferah tut. Bol bol dinlen, ağrıların artarsa ama git bence. Bak ben gitmeseydim hala çalışıyor olacaktım ve kim bilir belki de erkenden doğurmuştum
Adet döngüsünde, o tarihlerde ağrı oluyor, bir sinir hali, adet olacakmış gibi ağrılar, 2 gün sonra geçiyor. Tesadüf müdür bilmiyorumKızlar iyi geceler benim bu gece kasıklarim ağrıyor boyle adet olacakmis gibi inceden bi agri hatta bobreklerimde de hissediyorum.uyuysmadim gecmiyor.
Doktoruma yazdım parol içip dinlen gecmezse hastaneye gel dedi. Cuma kontrolum vardi hersey normaldi.
Sizde de oldu mu bu ağrı?
Kızlar iyi geceler benim bu gece kasıklarim ağrıyor boyle adet olacakmis gibi inceden bi agri hatta bobreklerimde de hissediyorum.uyuysmadim gecmiyor.
Doktoruma yazdım parol içip dinlen gecmezse hastaneye gel dedi. Cuma kontrolum vardi hersey normaldi.
Sizde de oldu mu bu ağrı?
Bu uyku nereye kaçıyor böyle anlamadım artık erkenden ayağa dikiliyorumO diş etleri hamileliğin başından beri mahvetti beni canım. Günaydın bu arada biz de erkenciyiz tabu
Kızlar günaydin yine uyku pek tutmadı . Dilim de aft çıkmış tamda konustukca dişime çarpıyor
Birde diş etlerim hassaslaşmış ya
Aynen canım en azından şu iki kilo sınırını assalar birHaklisin canim. Yok ihmal etmem.
Rabbim hepsini korusun hsyirlisiyla bir gününde saglikla doğursaydık bebeleri
Kiz benim uykum kaçmıyor, benim evde üç yaşındaki oğlan asla uyumaz sabahları yedi dedim mi çalar saat gibi ayaktaBu uyku nereye kaçıyor böyle anlamadım artık erkenden ayağa dikiliyorum
Biraz fena olmuşlar canım tuzlu su ile gargara yapıyorum aft da olunca zorladı beni 2 gündürGünaydın canım hamilelikte en çok etkilenen dişler ve diş etleri maalesef. Sağlam dişler hamileyken çürüyebilir, çürümeye meyilli olanlar kanallık olabilir, diş etleri normalden daha fazla tabiiri caizse dokunsan foşur foşur kanar o yüzden normal hassaslık :)
Yaa senin sevimli bir çalar saatin var tabiKiz benim uykum kaçmıyor, benim evde üç yaşındaki oğlan asla uyumaz sabahları yedi dedim mi çalar saat gibi ayakta
Biraz fena olmuşlar canım tuzlu su ile gargara yapıyorum aft da olunca zorladı beni 2 gündür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?