2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Evde oturmaya alışkın olmayınca kendimi iyiden örgüye verdim... İpek Hanın için hirka örüyorum, ağrılarımi düşünmemek için
Ya çok güzel şimdiden bende böyle beceriler sıfır benim de arkadaşımın bugün sezeryanı var Ertuğrul hocada onu düşündükçe ben heyecanlıyım burda

Ya çok güzel şimdiden bende böyle beceriler sıfır benim de arkadaşımın bugün sezeryanı var Ertuğrul hocada onu düşündükçe ben heyecanlıyım burda
Kiz bende de yoktu ilk hamileliğin de tuvalet dışında ayağa kalkmam yasaktı... yeni evliyim burada tanıdığım kimse yoktu, kafayı yiyecektim kayinvalidem örgü örüyordu bana da ip almış öyle başladım Kaçta alacakmış canım belli mi? Ben panik atağım... Mehmet beyle pazarlık yapmıştım ya sabah beni ilk alırsın ya da ameliyata alamazsın diye şimdi Ertuğrul beyle de bu pazarlığı yapacağım. Beni sabah hemen almalı yoksa ben stresden giremem ki

Aset. Olcakmisim gibi ince bi agri bazen bendede oluyor o zmanlar istirahat halinde geçiriyorum.artmadigi icin ustunde durmadim

11 de gel yatış yapalım 3 e kadar alırım demiş hiç saat söylememiş şimdi bekliyorlar öyle ben vitale de histeroskopi oldum Mehmet hoca şu saat dedi tabi geldim gelinceye baya zaman geçti Allahım fenalık geçirdim kolumda damar yolu açılı bekliyorum koyun gibi neyse geldi aldılar bu kez de ilacı verdiler başın dönmeye başladı mı diyorlar yok kolum yanıyor dedim meğer olmamış sonra son dk bileğime açmışlardı şimdi aklıma o geldikçe bile bir korku sarıyor

Seninki de mi kalp seklide rahim canim .
Benim bi yerde toplanıyor bazen o zmn hareket etmekte zorlaniyorum,neden sordun o da mi erken doğuma isaret

O ney oyle kurbanlık gibi beklicek mi
Benim ilki erken dogum olunca ben ne oldugunu anlamadan ameliyathaneye aldilar. Bi anda oldu bitti hersey dogum çantam bile yoktu,korkmaya zamanim anca 10 dk oldu ,simdi nasil olur acaba

Canım kötü düşünme aklına getirme eskiyi bosver. Ama saat önemli benim için Arkadaşın çıkınca bana da haber ver inş memnun kalır bende ona göre düşünürüm

O ney oyle kurbanlık gibi beklicek mi
Benim ilki erken dogum olunca ben ne oldugunu anlamadan ameliyathaneye aldilar. Bi anda oldu bitti hersey dogum çantam bile yoktu,korkmaya zamanim anca 10 dk oldu ,simdi nasil olur acaba
Hah işte insanın hissettiği tam o oluyor ya hadi histeroskopi gibi bişeyi beklemek yine neyse kesik yok çünkü ama sezeryan da sen 3 e kadar bekle biz birinde alacağız demek tuhaf ben kırk senaryo ile ödüm patlayarak beklerim artık seninki zaten tam oldu bitti olmuş zaten inşallah bu kez minik vakti zamanı bekler ya

Canım kötü düşünme aklına getirme eskiyi bosver. Ama saat önemli benim için Arkadaşın çıkınca bana da haber ver inş memnun kalır bende ona göre düşünürüm
Haber veririm mutlaka bende merak ediyorum sezeryan anında nasıl davrandı ne yaptı dikişi nasıl olacak ona göre karar vercem çünkü işte işin bu kısmı olunca kürtaj da da histeroskopi de de Mehmet hocanın tavrını hiç unutamam ikinci kez damar yolu açılırken benim iğne işinden ne kadar zorlandığımı bilince sen elimi tut demişti küçük çocuk gibi

Kiz benimkisi sessizce telefonumu alir oynardi ben uyanincaya kadar . Ben 9.30 -10 gibi uyandirdim o ne zmn uyandigini anlamazdim bile
Mümkün değil öyle bir şey bir de yataktan kalkalım diye çişim var diyor tuvalete gidince hemen oturma odasına kaçıyor geri yatmiyim diye ama hata bende ben çok kinadim milletin çocuğunu Evlilik çocuk düşünmüyordum, arkadaslarima bile benim evime cocuklariniz ile gelmeyin diyordum Kısaca kendim ettim kendim buldum

Benim içinde çok önemli her şeyi bana da detay anlat... Bende sezeryana girdiğimde heyecandan kalp hızım arttı, tansiyonum yükseldi. Mehmet bey gelince bana merhaba, nasılsın beş dakikaya bebeğin yanında dediği anda sakinleşmistim. Sadece yukarıda ki tavrına çok kızmıştım. Benim kanım ameliyattan sonra 3 ünite birden düştü alttan muayene etmek istedi ki oncesin de alttan muayene yaptıramadigimi da biliyordu. O zaman ben yaptiramayinca biraz tersler gibi davrandı ama çok takılmamaya çalışıyorum sonuçta o da benim sağlığım için uğraştı

İns canim. Valla insan uyuyamaz bile o saate kadar bence su saatte gel deseler daha mantikli

Kesinlikle anlatırım o da zaten her detayı aklımda tutacağım senin için dedi biliyor benim doktor değiştirme sürecimin zor olduğunu o da son dk geçti Mehmet hocadan ona bakalım inşallah iyi şeyler duyarız, Mehmet hoca bir sorun olunca direk alttan bakıyor bu konuda çok net artık bünyem alışmıştı 2 yıl o çatala daha net belli oluyor diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…