- 19 Mayıs 2022
- 3.112
- 4.697
- 63
- 32
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #14.141
Ne güzelCok tatlis olmus bu
Benim kaynanam sag olsun patikler, yelekler ordu ve ormeye devam ediyor10 gun sonra ziyaretimize geliyor valiz sirf bebek icin hediyelerle dolu olucak ben bilirim
Sagol canım bizim ev kadifeye uygun biraz bende kışın üşüyen biriyimGüle güle giy canım güzelmiş gri severim bende ama eşim kadife hiçbir şeyi sevmiyor bende fitil pijama takımı sipariş verdim bakalım gelecek bugün
Hemen geciyor o bir ay canım bak benim 10 gun kaldı kontrole tahmini 31 in icinde olacagim sonra iki haftada bire gecer galibaGünaydin kizlar, dün kontrolum vardi. Bebegin tahminen kilosu 909 gr cikti
Pozisyon olarak başı aşağıdaydi
Cok sükür hersey yollunda, bir sonraki kontrol 1 ay sonra (uzak oldu) , ondan sonra her iki hafta da gorusucegiz dedi.
Canim instagram sitesinde
Cok güzel, güle güle kullan. Buralarda bulunmuyor hic güzel seylerBayıldım tavsiye ederim alacak olanlara gri renk seçtik biraz ağır dursun diye
Kizlar haber var mi ceza alan arkadaslardan, yeniden yazabilecekler mi buraya ?Kizlarsiz burası çok sessiz kaldı
cok guzel, keske yapabilsem. Mesela makrome anahtarliklari cok seker buluyorum, bazen gaza gelip yapmak isitiyorum ama olurmu bilmiyorum. Dogum hatirasi akrabalar icin dusunmustum ama el becerim yokNe güzelBizim babaannemiz de örüyor. Bende de merak olunca yapıyorum arada
Yaparsin dene bir istersencok guzel, keske yapabilsem. Mesela makrome anahtarliklari cok seker buluyorum, bazen gaza gelip yapmak isitiyorum ama olurmu bilmiyorum. Dogum hatirasi akrabalar icin dusunmustum ama el becerim yok
tam 32 pazar gününe denk geliyor o yüzden 32+1e randevu verdi sanırım yaCanım bence tam 32 de git... bir günün boşa gitmesinb
Sonraki sonuçları beğeniler dahiliye de Mehmet bey de sorun yok dediSen bir süre biraz dikkat edersen bir şey olmaz. Bir gece önceden yediğin tatlı bile yüksek çıkarabiliyor
Kendi doktoruna gitsen direk bence canım . Progestanı bende 34. Haftama kadar kullanacağımKizlar ben hem özel hem devlete gidiyorum daha oncede bhsetmistim.
Cuma rahim agzimi ölçmüştü doktorum ozeldeki iyi dedi.
Bugun devlettekine gittim kisalma var dedi 29 olctu .. ozeldeki 30 küsür olcmustu hepsi karindan ultrasonla bu arada.
Neyse.
Perinatolojiye yönlenirdi ve progestan fitil basladik gunde 1 bugun itibariyle.
Ben yarin Perinatoloji doktoruna detayli ölçüm yaptırdıktan smra mi gideyim ozel doktoruma yoksa direkt mi gideyim sizce?
Fitile başlarım ama onda sorun olmaz zaten kullanmakta. Onlem amacli.
Cumartesi git canım bir gün erken verebiliyorlar bir şey olmaztam 32 pazar gününe denk geliyor o yüzden 32+1e randevu verdi sanırım ya
Ay evet hiç istemez. Ben hatırlamıyorum onda idrar verdiğimiSonraki sonuçları beğeniler dahiliye de Mehmet bey de sorun yok dedidiğer kanları da istemişti onlarda da bir sıkıntı yokmuş, Mehmet hoca dememişti ama ben idrar tahlili de baktırdım ne olur ne olmaz diye maşallah o hiç istemez mesela
Atar misin gelince?Güle güle giy canım güzelmiş gri severim bende ama eşim kadife hiçbir şeyi sevmiyor bende fitil pijama takımı sipariş verdim bakalım gelecek bugün
Hangi sehirdeydin canim? Yani neden alttan bakmıyor ki?Kizlar ben hem özel hem devlete gidiyorum daha oncede bhsetmistim.
Bugun devlettekine gittim kisalma var dedi 29 olctu .. ozeldeki 30 küsür olcmustu hepsi karindan ultrasonla bu arada.
Neyse.
Ben yarin Perinatoloji doktoruna detayli ölçüm yaptırdıktan smra mi gideyim ozel doktoruma yoksa direkt mi gideyim sizce?
Perinotologa gitme imkanın varsa git sonra kendi doktoruna da gidersin canım çünkü rahim ağzı ölçümü önemli farklı bir görüşte almış olursunKizlar ben hem özel hem devlete gidiyorum daha oncede bhsetmistim.
Neyse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?