2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Yorma canim valla benim hep ağrım var az once duş aldim ay cok kötü ağrı girdi. Insallah doktor görüyordur sıkıntı yoktir bende de oluyor seninkide demek böyle geçecek. Dinlen bakalim inşallah 38leri görürsün

Canim arkadasin ogretmen miydi ayni gun benim kuzenimin esinin kuzeni dogum yapti orda.

Beni sadece ılık duş rahatlatıyor... Valla hiç umudum yok kuzu. Artık 32yi goreydik en azından diyorum

Merak etme yakin zamanda ev hic sessiz kalmayacak

Medstar da ilk dogumumdada oyle oldu kuzu cocugu çıkardı gitti doktor gerisini kalanlar yaptı.ama onlar da o kadar sicakti ki memnun kaldim.

Peki nasıl bilinmiş ki whatsapp grubu kurduğu. Sen kazenle konusun mu?
Ben uyeligi aktiflestirmesi icin konustum canim yasak oldugunu bilmedigimi belirttim wu dan. Canim sormadim ama anahtar kelimeler vardir ona takilmistir yazismalarimiz.hani küfürlu yazinca da takılır büyük ihtimal

Ay A Aklimtrakyada hoşgeldin valla gelmeyeceksin diye bende korktum inşallah diğerleri de gelir yok benim gittiğim öğretmen değildi ama başka kişiler de vardı belli diğer odalarda bana güzel bir tecrübe oldu yalan yok gidip gördüklerim
Bak senin olmadığın arada bende şeker yüklemesini hallettim daha da çilek göresim yok Allahım hala ağzımda çilek tadı

Bence ozeldeki doktoruna ya cumadan bugune degisir mi bi ogren canim.

Valla ben kendimce istiyorum o da seviniyor sonuç güzel çıkınca sanki kendi istemiş gibi valla çok şükür bu da bitti
Bende ayın 7 sinde çalışamaz raporu almaya gittiğim de Ertuğrul beye biraz bebeğe bakabilir miyiz diye soracağım çünkü bebeği hiç görmedik biz. Yüzünü hiç bilmiyoruz son iki aydır da hareketlerini bile izlemedik

İste tabi canım o kadarından ne olacak yani

Hareketlenmis miydin kuzu? Allah allah neden bu kadar agrin oluyor ya ,magnezyum da mi rahatlat madi

Sevindim canim ya iyi bari seker cikmamis. Senin yorumlarini cok merak ediyordum uye girisi olmadan okudum sadece seyirci oldum size ,hic yazamadim .meger ne alismisim size.telefonu elime alip alip yapcak bisey bulamayip geri koydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…