- 20 Ocak 2015
- 9.612
- 14.050
- 448
- 41
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #14.161
Yorma canim valla benim hep ağrım var az once duş aldim ay cok kötü ağrı girdi. Insallah doktor görüyordur sıkıntı yoktir bende de oluyor seninkide demek böyle geçecek. Dinlen bakalim inşallah 38leri görürsünKızlar sabahtan beri kendimi dinlememeye çalışıyorum ama çok rahatsızım... Karnım çok sert bebegon hareketleri biraz yavaş ve karın ve kaşık bölgemde ki ağrı çok fazla... Kötüye yormak istemiyorum
Canim arkadasin ogretmen miydi ayni gun benim kuzenimin esinin kuzeni dogum yapti orda.Arkadaşın yanına gittim bizzat gördüm odadan alış aşağı götürme vs benim içime sindi çıkınca anlatma şekilleri de iyiydi belden uyuşturmuşlar şimdi sonda ile vs yatacak galiba karnına da iki tane kum torbası koydular en çok o dikkatimi çekti doktor ile ilgili konuşamadık minik ile ilgileniliyordu malum ama ameliyathaneden keyifli çıktı maşallah
Bizde özledik ay çok sevindim inşallah diğerlerini de tekrar aktif eder yaKizlar sizi cok özledimkazen aktif etti uyeligimi bu seferlik. Cok korktum hic donemicem diye
Beni sadece ılık duş rahatlatıyor... Valla hiç umudum yok kuzu. Artık 32yi goreydik en azından diyorumYorma canim valla benim hep ağrım var az once duş aldim ay cok kötü ağrı girdi. Insallah doktor görüyordur sıkıntı yoktir bende de oluyor seninkide demek böyle geçecek. Dinlen bakalim inşallah 38leri görürsün
Merak etme yakin zamanda ev hic sessiz kalmayacakİnşallah senin de çok güzel geçer de hepimiz mutlu dönerizben uzun kalmadım ne işimiz var kalabalık yapmaya o özel anda diye ama ilk başında bile çok değişikti garibim annesinin üstünde uyuyakalıyor zorla kaldırdılar küçücük eh eldivenleri bile elinde tutmuyor dedim ya eve gelince ev çok sessiz geldi
İnsallah canim ya ben gercekten bilmiyordum yasak oldugunu ne bileyimBizde özledik ay çok sevindim inşallah diğerlerini de tekrar aktif eder ya
Peki nasıl bilinmiş ki whatsapp grubu kurduğu. Sen kazenle konusun mu?İnsallah canim ya ben gercekten bilmiyordum yasak oldugunu ne bileyimhangi uyelik sartini okuyoruz ki zaten hamile oldugumdan beri uyeyim cok uzun zamandir degil.
Medstar da ilk dogumumdada oyle oldu kuzu cocugu çıkardı gitti doktor gerisini kalanlar yaptı.ama onlar da o kadar sicakti ki memnun kaldim.Dün konuştum doktor ile çok konuşmamış bi geldiğini göstermiş işini yapmış gitmişbide son üst dikiş dediği neyse son dikişleri başkası atıyormuş ama bir sıkıntı yaşamamış yanındaki ebe vs iyi olup onunla konuşunca
Ben uyeligi aktiflestirmesi icin konustum canim yasak oldugunu bilmedigimi belirttim wu dan. Canim sormadim ama anahtar kelimeler vardir ona takilmistir yazismalarimiz.hani küfürlu yazinca da takılır büyük ihtimalPeki nasıl bilinmiş ki whatsapp grubu kurduğu. Sen kazenle konusun mu?
Valla ben kendimce istiyorum o da seviniyor sonuç güzel çıkınca sanki kendi istemiş gibiAy evet hiç istemez. Ben hatırlamıyorum onda idrar verdiğimisevindim canım sonuçlarının iyi çıkmasına
Bence ozeldeki doktoruna ya cumadan bugune degisir mi bi ogren canim.Kizlar ben hem özel hem devlete gidiyorum daha oncede bhsetmistim.
Cuma rahim agzimi ölçmüştü doktorum ozeldeki iyi dedi.
Bugun devlettekine gittim kisalma var dedi 29 olctu .. ozeldeki 30 küsür olcmustu hepsi karindan ultrasonla bu arada.
Neyse.
Perinatolojiye yönlenirdi ve progestan fitil basladik gunde 1 bugun itibariyle.
Ben yarin Perinatoloji doktoruna detayli ölçüm yaptırdıktan smra mi gideyim ozel doktoruma yoksa direkt mi gideyim sizce?
Fitile başlarım ama onda sorun olmaz zaten kullanmakta. Onlem amacli.
Bende bilmiyordumİnsallah canim ya ben gercekten bilmiyordum yasak oldugunu ne bileyimhangi uyelik sartini okuyoruz ki zaten hamile oldugumdan beri uyeyim cok uzun zamandir degil.
Valla ben kendimce istiyorum o da seviniyor sonuç güzel çıkınca sanki kendi istemiş gibivalla çok şükür bu da bitti
İste tabi canım o kadarından ne olacak yaniBende ayın 7 sinde çalışamaz raporu almaya gittiğim de Ertuğrul beye biraz bebeğe bakabilir miyiz diye soracağım çünkü bebeği hiç görmedik biz. Yüzünü hiç bilmiyoruz son iki aydır da hareketlerini bile izlemedik
Hareketlenmis miydin kuzu? Allah allah neden bu kadar agrin oluyor ya ,magnezyum da mi rahatlat madiKızlar sabahtan beri kendimi dinlememeye çalışıyorum ama çok rahatsızım... Karnım çok sert bebegon hareketleri biraz yavaş ve karın ve kaşık bölgemde ki ağrı çok fazla... Kötüye yormak istemiyorum
Sevindim canim ya iyi bari seker cikmamis. Senin yorumlarini cok merak ediyordum uye girisi olmadan okudum sadece seyirci oldum size ,hic yazamadim .meger ne alismisim size.telefonu elime alip alip yapcak bisey bulamayip geri koydumAy A Aklimtrakyada hoşgeldin valla gelmeyeceksin diye bende korktum inşallah diğerleri de geliryok benim gittiğim öğretmen değildi ama başka kişiler de vardı belli diğer odalarda bana güzel bir tecrübe oldu yalan yok gidip gördüklerim
Bak senin olmadığın arada bende şeker yüklemesini hallettimdaha da çilek göresim yok Allahım hala ağzımda çilek tadı
Göstermiyor adam yaİste tabi canım o kadarından ne olacak yani
Yok canım... Aslında çok da hareket ettim sayılmaz ama tabi geçen hafta hep yatmıştım bir kaç gündür yatmak yerine oturdumHareketlenmis miydin kuzu? Allah allah neden bu kadar agrin oluyor ya ,magnezyum da mi rahatlat madi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?